Prsa v těhotenství - o číslo větší už v 10. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9859
18.10.10 21:06
KPKristy píše:
Jedničky s push-upkou mám já teď. Búúúú :cry:

Buď ráda, že se s tím nemusíš tahat :mrgreen: Bolej mě záda jak prase… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
18.10.10 21:26

Jo prsa ta mě šíleně bolela celý první trimestr. Vždycky mě rozbolela hlava a do půl hodiny mě strašně začli bolet i prsa. Ze začátku mě jen bolela. Ale na konci prvního trimestru mě trošku poporostli. Teď mám asi nejlepší období, prsa drží sami i bez podprsenky :-) Škoda, že není léto. :-( Ale v minulém těhu mě ještě troochu povyrostli, takže se mám na co čekat. Před těhu jsem měla 75E veliskost. V minulém těhu jsem narostla až na 80G. Se mi zvětšil i oběm a prsa cca o dvě velikosti. Ale po porodu to šlo o tři čísla dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.10.10 21:27
prodigy222 píše:
KPKristy píše:
Jedničky s push-upkou mám já teď. Búúúú :cry:
Buď ráda, že se s tím nemusíš tahat :mrgreen: Bolej mě záda jak prase… :zed:

Já vím, ale přece jen rok a půl jsem byla zvyklá na jinší standart. Takový hezký a pevný to bylo… ááách jo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
18.10.10 21:28
saphire píše:
Ahojky.
Chtěla jsem se zeptat, jak to máte vy v těhotenství? Já jsem zhruba 10tt a už teď mám o číslo větší prsa 8-o Je to normální takhle brzy? A hodně bolí, nejen bradavky, ale celé. Začala jsem je radši promazávat, protože pokud to takhle půjde dál, budu mít na konci těhu tak pětky :lol:

já se z původních 75B dostala ve 38. týdnu na 90E :mrgreen: A teď (40+0) mám 90F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 07:11

ahojda me prsa boli porad a jak nekdy se nemuzu ani umyt jak me to boli,ale po porodu se ulevi ale to je jeste zadlouho takze nezbyva nez vydrzet :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.10 07:17

Holky a co děláte s tou bolestí? Mne bolí prsa jaxswiňa celé těhu. Vždycky mne to chytne, hlavně do bradavek, kroutím se jak had a za 10-20 min to přejde a pak zas. Při prvním těhu to samé :roll: Je to fakt hrůza, už jsem psala do miliónu poraden a nikde nic :zed: Gyndr poprvé mi řekla, že musím vydržet, že kojení někdy bolí víc. Prdlajz, nic horšího neexistuje i porod byl proti této bolesti procházka růžovým sadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 07:25
Gina108 píše:
Holky a co děláte s tou bolestí? Mne bolí prsa jaxswiňa celé těhu. Vždycky mne to chytne, hlavně do bradavek, kroutím se jak had a za 10-20 min to přejde a pak zas. Při prvním těhu to samé :roll: Je to fakt hrůza, už jsem psala do miliónu poraden a nikde nic :zed: Gyndr poprvé mi řekla, že musím vydržet, že kojení někdy bolí víc. Prdlajz, nic horšího neexistuje i porod byl proti této bolesti procházka růžovým sadem.

Mě to taky bolelo hodně, někdy mi šly slzy do očí bolestí. Ale to se musí vydržet, s tím těžko něco uděláš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
19.10.10 08:14

Tak mě se okamžitě prsa zvětšily v prvním trimestru o dvě čísla (teď mám 4) a přítel doma pronáší hlášky typu:„ty máš kozy“ a do očí se mi ani už moc nedívá :lol:
Na začátku hrozně bolely, ale teď je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 08:20

„Ty máš kozy!“ jsem taky slýchala často, dneska už jen „hm“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 08:48

tak moji budoucnost vidím tak, že s mýma 75B (které teď už nemám) se můžu rozloučitl. Na konci těhu to bude tak F:D a potom se mi buď smrsknou na A anebo budu mít větší ale povislé :mrgreen: To jsou teda vyhlídky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 08:51

a nerostou mi jen prsa, ale i břicho. Přibrala jsem 3kg, ale vypadá to, jako bych byla už ve čtvrtém měsíci :lol: ale to jsem trochu mimo téma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
19.10.10 08:59

Saphire, tak já tě taky asi neuklidním- já mám normálně 75B, teď jsem 11. tt a velikostně jsem na D. S klukama jsem měla do porodnice připravenou podprsenku 75 G a první dny jsem měla velký problém to tam vůbec narvat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.10.10 09:00

Ahoj holky, pridavam se do klubu :-) me prsa bolela jen na zacatku tehu, a to dost, po par tydnech to preslo… mela jsem pred tehotenstvim 75C-D, jak kterou znacku, no ale ted mam uz 75E a nevim, co bude dal.. kdyz jsem si kupovala ted samodrzici podprdu do svatebnich satu, tak v nekterych obchodech na me hledeli jak na vola…

Kazdopadne mam ale dotaz, jestli muzu…
Nesvedi vas nektere prsa? Me silene bradavky, porad mazu, ale i tak je to nekdy k nevydrzeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.10.10 09:00

Jo a jinak jsem 12+1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 09:12
xlin píše:
Nesvedi vas nektere prsa? Me silene bradavky, porad mazu, ale i tak je to nekdy k nevydrzeni!

No sem tam někdy v okolí bradavek - jak se to tam napíná. Ale fakt je, že to spíš většinou bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí