Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jeste dodam, ze mam pocit, ze se mi snad prsa behem dne zvetsila, zvlaste to levé.
Je to podle mě hodně individuální, ale mě taky sem tam dost zabolí.. Když si po celém dni sundám podprsenku, to je bolest (nemůžu kvůli tomu spát na břiše). Jsem teď 17tt - z 80B před těhotenstvím už mám 80D ![]()
Ahoj, boli me prsa, ale jen trosicku asi 2 dny, prsa se nezvetcily, jense podivne zmenily bradavky, vxpadaji jinak nez obvykle. Muze to byt priznak tehotenstvi?
Ahoj holky, mění se prsa v průběhu těhotenství co se tvrdosti (tuhosti, nevím jak to nazvat) týká? Poslední dva dny jsem měla obě nafoukla a tvrdá a dnes ráno mam to větší takové měkké, vůbec ne pevné… diky
Po zjištění tehotenstvi neuvěřitelná bolest prsou, celkem dlouho. Ze dvojek jsem v druhem trimestru měla pětky. Nyní jsem 35tt stále mam pětky, ale při kojení nevím nevím abych ty prsa netahala po zemi
u prvního jsem měla prsa jen o malinko větší, asi trojky - ale to mi bylo 23 tělo si s tím celkem dobre poradilo, snad teď ve 30 letech se to ještě trochu srovná a nebude to na plastiku
![]()
@Marben no ty Brdo tak to mě čekají možná věci, no při prvním tehu nebyli takové ó dvě cisl a po porodu
a teď i vidím podle bradavek jak jsou nalite
![]()
Já si celý život myslela, že jak budu těhotná, budu mít konečně prsa
a ono jsem 21tt a stále jsou stejná, čili 75a-b, jak která podprda
…tak snad mi ještě narostou
![]()
Neboj, kojim treti (pred chvili jsem se prehoupla pres 43let), a prave pri tretim tehotenstvi na konci a hned po porodu jsem mela prsa doslova az „v podpazdi“. Normalne mam takovy sportovni dvojky. Taky jsem si rikala, ze tohle nemuze splasknout bez nasledku. No vetsina z toho uz je pryc a nevidim nejake zhorseni. Vypadaji skoro jak pred tim, jen troch vetsi (jeste porad kojim). Hlavu vzhuru… ![]()
@neria55 tak trochu závidím je to ó dost pohodlnější ![]()
Příspěvek upraven 16.11.17 v 20:21
Ahoj holky ještě před menstruaci mě bolelI prsa a bolí mě pořád ikdyž už to nemám a je mi skoro pořád špatně
A měla jsem menstruace e četla jsem někde že se dá otěhotnět i tak já jako fakt nevím no
křeče někdy do břicha
![]()
No ja doufám ze to bude jako dřív
nebo alespoň podobne
však jsem si uz byla po třetí kupovat podprsenky a kdyz jediné do čeho jsem ty prsa schovala byly takové padáky, ze me malém šlehlo
jsem si říkala no tak tohle mi bude zaručeně veliké a nakonec to bylo tip top ![]()
Nedavno mi přišli kojici podprdy a při vybaleni jsem si take říkala ze to jsem velikostne prehnala a kdyz jsem si je vyzkoušela tak jsem zjistila ze jsou akorát a snad uz mi o moc nepovyrostou… jinak je hodim nahoru na kočárek a budu je vozit spolu s miminem ![]()