Prsa v těhotenství - o číslo větší už v 10. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
18.2.17 21:14

Jeste dodam, ze mam pocit, ze se mi snad prsa behem dne zvetsila, zvlaste to levé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
18.2.17 21:34

Je to podle mě hodně individuální, ale mě taky sem tam dost zabolí.. Když si po celém dni sundám podprsenku, to je bolest (nemůžu kvůli tomu spát na břiše). Jsem teď 17tt - z 80B před těhotenstvím už mám 80D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4.3.17 12:55

prsa

Ahoj, boli me prsa, ale jen trosicku asi 2 dny, prsa se nezvetcily, jense podivne zmenily bradavky, vxpadaji jinak nez obvykle. Muze to byt priznak tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.17 10:27

Ahoj holky, mění se prsa v průběhu těhotenství co se tvrdosti (tuhosti, nevím jak to nazvat) týká? Poslední dva dny jsem měla obě nafoukla a tvrdá a dnes ráno mam to větší takové měkké, vůbec ne pevné… diky

• Citovat
  • Upravit
6257
16.11.17 18:22

Holky 0 číslo a půl a to jsem 11 tt co vy?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
16.11.17 19:32

Po zjištění tehotenstvi neuvěřitelná bolest prsou, celkem dlouho. Ze dvojek jsem v druhem trimestru měla pětky. Nyní jsem 35tt stále mam pětky, ale při kojení nevím nevím abych ty prsa netahala po zemi :mrgreen: u prvního jsem měla prsa jen o malinko větší, asi trojky - ale to mi bylo 23 tělo si s tím celkem dobre poradilo, snad teď ve 30 letech se to ještě trochu srovná a nebude to na plastiku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.11.17 19:35

@Marben no ty Brdo tak to mě čekají možná věci, no při prvním tehu nebyli takové ó dvě cisl a po porodu :mrgreen: :mrgreen: a teď i vidím podle bradavek jak jsou nalite 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.11.17 19:35

@Marben 35tt to už bude za chvíli ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
16.11.17 19:40

Já si celý život myslela, že jak budu těhotná, budu mít konečně prsa :lol: a ono jsem 21tt a stále jsou stejná, čili 75a-b, jak která podprda :roll:…tak snad mi ještě narostou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
16.11.17 20:00

Neboj, kojim treti (pred chvili jsem se prehoupla pres 43let), a prave pri tretim tehotenstvi na konci a hned po porodu jsem mela prsa doslova az „v podpazdi“. Normalne mam takovy sportovni dvojky. Taky jsem si rikala, ze tohle nemuze splasknout bez nasledku. No vetsina z toho uz je pryc a nevidim nejake zhorseni. Vypadaji skoro jak pred tim, jen troch vetsi (jeste porad kojim). Hlavu vzhuru… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.11.17 20:13

@neria55 tak trochu závidím je to ó dost pohodlnější :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.11.17 v 20:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.17 20:20

Ahoj holky ještě před menstruaci mě bolelI prsa a bolí mě pořád ikdyž už to nemám a je mi skoro pořád špatně :srdce: A měla jsem menstruace e četla jsem někde že se dá otěhotnět i tak já jako fakt nevím no :D křeče někdy do břicha :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
16.11.17 21:14

No ja doufám ze to bude jako dřív :) nebo alespoň podobne :lol: však jsem si uz byla po třetí kupovat podprsenky a kdyz jediné do čeho jsem ty prsa schovala byly takové padáky, ze me malém šlehlo :oops: jsem si říkala no tak tohle mi bude zaručeně veliké a nakonec to bylo tip top :mrgreen:
Nedavno mi přišli kojici podprdy a při vybaleni jsem si take říkala ze to jsem velikostne prehnala a kdyz jsem si je vyzkoušela tak jsem zjistila ze jsou akorát a snad uz mi o moc nepovyrostou… jinak je hodim nahoru na kočárek a budu je vozit spolu s miminem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí