Prsa v těhotenství - o číslo větší už v 10. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12982
25.7.13 13:02

@Denie asi tě nepotěším, ale samo se to určitě nespraví, po kojení to pak bývá ještě horší (jsou teda i výjimky) snad by pomohlo cvičení nebo já v to alespoň doufám, že po kojení něco zpevním a trošku tomu pomůžu. :? :|

edit. pokud jsi měla prsa mnohem menší, tak by to ale mohlo být lepší, když se ti vrátí do původní velikosti.

Příspěvek upraven 25.07.13 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.7.13 13:05

@Denie vrátí, neboj.. ono hodně záleží i na genetice.. nejhorší to bude těsně po tom, co přestaneš kojit.. nelekej se, já měla prsa fakt jak jezevčík uši :mrgreen: cca půl roku po ukončení kojení zpět své 2jky, sice už né tak pevné, ale věšáky tedy rozhodně néé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.13 13:07

@Denie
ehm.. ne

s objemem a pevností se dá pracovat, ale s vytažením vaziva ne

čajové pytlíky nejsou ještě to nejhorší, taková pokojící asymetrie je taky paráda :-(

• Citovat
  • Upravit
1446
25.7.13 13:27

Holka nechci strašit ale nejhůř prsa vypadají po odstavení. Ja měla vždy taky krasne pevne dvojky, když jsem kojila měla jsem ještě hezčí trojky a teď jsem mesic po odstavu a mám jednicky :-( sice nejsou nějak extra svesene ale rozhodne nejdou plne a štve me ze jsou fakt menší. Kojila jsem 8 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
25.7.13 13:34

To já vím že po odstavení je ještě hůř, ale zase si říkám že malé věšáky vypadají pořád líp než velké věšáky které mám teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.7.13 13:57

@Denie no počkej myslím, ze až prestanes kojit tak se dockas :-) mi kamoska tvrdila ze 2 týdny po odstavu jsou prsa už v trvalém stavu tak ja na nabehla koupit si nové podprsenky a jsem si říkala ze vypadají ty moje prsa dobre no a týden na to mi jsou všechny podprsenky velké :-) budu věřit jak tu někdo psal ze po pul roce se zlepší :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
25.7.13 14:03

@Petkae : no já upřímně taky nevěřím tomu že se to zlepší :(…Je mi jasné že už nikdy nebudou jako dřív, ale přece jenom být v 18 letech s ušákama jak stará babka na sebevědomí moc nepřidá, tak se jen modlim ať se zase zmenší ať je nemám aspoň až po pupek :roll:…Je to děs takové plandáky vytahané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.7.13 14:13

No tak to ja mám výhodu a mindrak až ve 27 letech :-) ještě si poridim druhé díte a mám slíbenou plastiku tak ve 30 bych mohla mít krasne prsa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
25.7.13 14:15

Já myslím, že po porodu se to už asi nezmění. :nevim: Já měla tu smůlu. Ale co…dobrá podprda udělá optický klam a přítel mě miluje stejně. Ale chápu, že tě to trápí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.7.13 14:16

@Denie a neboj zmenšit by se mely :-) ja ale v době když jsem kojila jsem si na prsa fakt nestezovala a bradavky a dvorce jsou opět světlejší a menší jen ten " hrbolaty" povrch zůstal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
25.7.13 14:26

@Petkaelik tak to já si na prsa stěžuju už teď při kojení, mohla bych je srolovat jak jsou vyplandané :lol: :lol:…To mě chlap plastiku vyloženě zakázal, říká že lepší toto než uměláky :roll:..Takže v tom mám smůlu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
26.3.14 07:22

Ahoj, mám takový menší problém a docela jsem z toho špatná. Jsem na začátku těhu a zvětšily se mi prsa. Problém je ten, že mám jedno prso o trošku větší než to druhé, jako víc zduřelé, je to normální zůstane mi to tak. Díky moc za odpovědí. :( :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
26.3.14 10:25

@Lucipa Myslím že se to srovná ;)Buď ještě během tšhotenství to menší prso to větší dožene, nebo až budeš kojit a prsa se ti nalejou mlékem a pokud ani to ne, tak až přestaneš kojit tak se (v mezích možností) vrátí do předťehotenského stavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
27.3.14 12:33

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.2.17 21:12

Holky, jsem v 16.tt a dnes me zacalo bolet jakoby v levem podpaží smerem k prsu a i to prso lehce citim.Ta bolest neni uplne cely den, spis narazove, ale je docela nepříjemná..Mate nekdo zkusenost? Děkuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí