Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Denie asi tě nepotěším, ale samo se to určitě nespraví, po kojení to pak bývá ještě horší (jsou teda i výjimky) snad by pomohlo cvičení nebo já v to alespoň doufám, že po kojení něco zpevním a trošku tomu pomůžu.
![]()
edit. pokud jsi měla prsa mnohem menší, tak by to ale mohlo být lepší, když se ti vrátí do původní velikosti.
Příspěvek upraven 25.07.13 v 13:07
@Denie vrátí, neboj.. ono hodně záleží i na genetice.. nejhorší to bude těsně po tom, co přestaneš kojit.. nelekej se, já měla prsa fakt jak jezevčík uši
cca půl roku po ukončení kojení zpět své 2jky, sice už né tak pevné, ale věšáky tedy rozhodně néé…
@Denie
ehm.. ne
s objemem a pevností se dá pracovat, ale s vytažením vaziva ne
čajové pytlíky nejsou ještě to nejhorší, taková pokojící asymetrie je taky paráda ![]()
Holka nechci strašit ale nejhůř prsa vypadají po odstavení. Ja měla vždy taky krasne pevne dvojky, když jsem kojila měla jsem ještě hezčí trojky a teď jsem mesic po odstavu a mám jednicky
sice nejsou nějak extra svesene ale rozhodne nejdou plne a štve me ze jsou fakt menší. Kojila jsem 8 měsíců
To já vím že po odstavení je ještě hůř, ale zase si říkám že malé věšáky vypadají pořád líp než velké věšáky které mám teď ![]()
@Denie no počkej myslím, ze až prestanes kojit tak se dockas
mi kamoska tvrdila ze 2 týdny po odstavu jsou prsa už v trvalém stavu tak ja na nabehla koupit si nové podprsenky a jsem si říkala ze vypadají ty moje prsa dobre no a týden na to mi jsou všechny podprsenky velké
budu věřit jak tu někdo psal ze po pul roce se zlepší ![]()
@Petkae : no já upřímně taky nevěřím tomu že se to zlepší
…Je mi jasné že už nikdy nebudou jako dřív, ale přece jenom být v 18 letech s ušákama jak stará babka na sebevědomí moc nepřidá, tak se jen modlim ať se zase zmenší ať je nemám aspoň až po pupek
…Je to děs takové plandáky vytahané ![]()
No tak to ja mám výhodu a mindrak až ve 27 letech
ještě si poridim druhé díte a mám slíbenou plastiku tak ve 30 bych mohla mít krasne prsa ![]()
Já myslím, že po porodu se to už asi nezmění.
Já měla tu smůlu. Ale co…dobrá podprda udělá optický klam a přítel mě miluje stejně. Ale chápu, že tě to trápí. ![]()
@Denie a neboj zmenšit by se mely
ja ale v době když jsem kojila jsem si na prsa fakt nestezovala a bradavky a dvorce jsou opět světlejší a menší jen ten " hrbolaty" povrch zůstal
@Petkaelik tak to já si na prsa stěžuju už teď při kojení, mohla bych je srolovat jak jsou vyplandané
…To mě chlap plastiku vyloženě zakázal, říká že lepší toto než uměláky
..Takže v tom mám smůlu ![]()
Ahoj, mám takový menší problém a docela jsem z toho špatná. Jsem na začátku těhu a zvětšily se mi prsa. Problém je ten, že mám jedno prso o trošku větší než to druhé, jako víc zduřelé, je to normální zůstane mi to tak. Díky moc za odpovědí.
![]()
@Lucipa Myslím že se to srovná
Buď ještě během tšhotenství to menší prso to větší dožene, nebo až budeš kojit a prsa se ti nalejou mlékem a pokud ani to ne, tak až přestaneš kojit tak se (v mezích možností) vrátí do předťehotenského stavu ![]()
Holky, jsem v 16.tt a dnes me zacalo bolet jakoby v levem podpaží smerem k prsu a i to prso lehce citim.Ta bolest neni uplne cely den, spis narazove, ale je docela nepříjemná..Mate nekdo zkusenost? Děkuji za odpovedi.