Gennet, pohlaví mimča

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ciernavila
2.12.10 16:04

gennet

Ahojte baby,

ja som bola dnes, s tym ze doktorka moja mi v 18+2 povedala ze na 95% cakam babu, tak dnes som sla na Gennet s tym ze mi to potvrdia a tam doktorka ze: tam je pytlik a bimbas, je to chalan…tak teraz naozaj neviem…pockam este ..uvidime, radsej budem kupovat neutralne veci

• Citovat
  • Upravit
1227
3.7.13 20:32

Holky, je tady někdo komu v Gennetu (Praha) určili špatně pohlaví miminka? Mě ve 20tt. řekli, ze to bude kluk a teď u mého gynekologa ve 24tt. se mu zdálo spíš, že je to holka. Ale říkal ať spíš věřím Gennetu. Kluka už mám tak bych holčičku rada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.7.13 20:39

Me tedy pred sedmi lety v Gennetu rekli ve 21.tydnu rekli na 90%holka, moc jsem se k tomu neupinala, protoze dva dny pred tim mi muj dr rekl, ze to neni poznat. Tak jsem rikala, nic tam nevidi a rika holku. No ve 30.tydnu kluk u meho dr a ten se i narodil. Takze jsem si rekla, ze ted nechci vedet nic a bude lip. Ale byla jsem na amniu a tam si to necham asi rict, tam je to jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.7.13 20:42

@Anet11 věřila bych gennetu. Nevím jak podrobný utz má tvůj doktor, ale v Gennetu jsou fakt vybavený. Já tam taky byla ve 20tt ale pohlaví jsem vědět nechtěla. U minulého těhu jsem byla v Podolí a pohlaví určili ve 13tt správně a pak už to jen potvrzovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
3.7.13 21:55

V Gennetu viděli kluka, gynekolog viděl kluka a na porodním sále na nás vykoukla holčička, takže nevěřím :)

• Citovat
  • Upravit
1227
3.7.13 22:38

@Silky123 :lol: díky. Ono je to vlastně jedno, hlavně ať je miminko zdravé, milovat budu holku stejně jako kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí