Výtok x plodovka?

894
19.10.10 11:01

výtok x plodovka?

Ahojky maminky, chci se zeptat, 26+1 TT a už asi tak 3týdny-měsíc se mi stává cca 2× do týdne, že ze mě začne úplně něco téct, až jako po stehnech a je to na převleční kalhotek, protože jsem úplně durch. Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
19.10.10 11:08

To nevím, ale myslím si, že výtok bude mít spíš nějakou barvu, možná nemusí, ale určitě bude cítit, bude nějak zapáchat, plodovka je čistá a cítit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 11:11

Tohle není nijak cítit a je to úplně bílá celkem řídká tekutina. A většinou se mi to stane když někde pobíhám, když dlouho chodím, zkárkta při nějaké akci. Jen jednou mě to vzbudilo i v noci ze spánku, jak mi to teklo po nohou…dr. mi včera řekl, že si myslí, že plodovka by to být neměla, nejdřív řekl, že to bdue moč, tak to jsem mu řekla, že moč poznám, že tohle je zkrátka bílý. Udělal mi stěry, v pátek si mám volat o výsledky jestli nemám zánět, ale myslí si, že to bude v pořádku. A prý kdyby se mi to ještě opakovalo, máme jet do motola přímo na vyšetření zda se nejdená o plodovku…ale ta je přece čirá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.10.10 11:17

jj, čirá, jako normální voda z kohoutku, jak říkám bez zápachu. Jak jsem začala rodit, šla jsem v noci na záchod a taky jsem měla mokré kalhotky, taky jsem si myslela, že nějaký výtok, jen jsem si je převlíkla a šla spát, ale za hodinku se mi rozběhl porod. Až pak mi došlo, že to byla ta plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 11:30

:lol: :mrgreen: :lol: to je krásný:-) Je hezký, že jsi nezačla hned panikařit že už třeba budeš rodit, ale šla jsi znova spát:-) no já se teď zabývám veškerou výbavičkou a kočárkama apod. To jsou hezký starosti, ale pak až se začne blížit porod, nevím nevím jak budu v pohodě a klidu :think: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.10.10 12:20

No, nepanikařila jsem proto, že jsem měla ještě 11 dnů před termínem a byla jsem strašně nevyspaná. Taky jsem měla strach, že to nepoznám. Tu noc, kdy jsem se probudila po tom, co jsem si měnila ty kalhotky, jsem běhala co 10 minut na záchod, měla jsem šílený průjem, asi po třičtvrtě hodiny běhání jsem se šla napít a tehdy mi v kuchyni došlo, že chodím až nějak moc pravidelně, to už manžel přiběhl a dělal si srandu, jestli jedem. :mrgreen: Já, ať si nedělá srandu, ale že to břicho mě nějak bolí. To jsem si šla napustit ještě teplou vanu, že to možná přejde a prdlačka, bylo to ještě horší, to už manžel stepoval u dveří s oblečením, že jedeme. Já pořád,že ne...... No, v autě mi došlo, že to už není sranda. :pankac: Po příjezdu do nemocnice byl malý do hodiny venku! Takže rychlovka.
Tak Ti přeji, ať je to ještě v pohodě. A taky rychlý porod! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
19.10.10 12:32

Jéééééé to je nádhera, to jsi měla krásný a rychlý porod? To už ti ani nedávali klystýr když jsi se vyběhala takhle doma viď? :mrgreen: , to by se mi taky líbilo:-), to ti opravdu jen v dobrém závidím celý průběh porodu. To je až neuvěřitelný:-), to jsi se ani nestihla začít nějak bát viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.10.10 12:50

No, kdybych ho měla mít, tak ani na něj by nebyl čas… ani na nějaký epidurál (ač jsem ho nechtěla). Sestra na příjmu mě tahala, už jsem nemohla ani chodit. Málem jsem rodila ve výtahu cestou na porodní sál :-D, takže mám obavy pak z druhého porodu, zda to vůbec do nemocnice stihnem..... :nevim: :think:
Strach nemáš, to už si přeješ, ať je to za tebou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.10.10 10:02

:potlesk: :potlesk: no to je bomba:-), no já jsem zvědavá jaké budou moje pocity nebo strachy…zatím si to nedokážu nějak představit, vlastně si zatím neumím ani připustit, že za pár měsíců budu JÁ rodit :-P ......no uvidíme jaká budu frajerka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.19 22:57

Prosím o radu. Přibližně třetí den mívám vlhké kalhotky, flíček tak 3cm. Někdy je uprostřed bílý hustší výtok jindy prostě jen mokrý flek, kolikrát mám i mokré kalhoty. Může to být plodovka nebo jen vodový výtok? Jsem 39+5.

• Citovat
  • Upravit
6238
14.6.19 23:16
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Přibližně třetí den mívám vlhké kalhotky, flíček tak 3cm. Někdy je uprostřed bílý hustší výtok jindy prostě jen mokrý flek, kolikrát mám i mokré kalhoty. Může to být plodovka nebo jen vodový výtok? Jsem 39+5.

Jsem 32tt a mám to stejně, u prvního jsem to měla taky tak a byl to jen vytok, ale u tebe to klidně může být i plodovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.19 23:34

Holky ono je to i moč kdyz se jdete vyčurat tak na konci neco zustane a my maminky uz to necitime protoze tam lezi mimco no zadny steach kdyby to byla plodovka ta praskne a mas pid sebou velikou louzi a kdyz plodova voda unika tak a le porad v kuse by jsi byla mokra tak zadny strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
14.6.19 23:45

@Marcelka2610 já s toho vylekana nejsem :) :) :) sice nepoznám jak to vypadá s tou plodovkou ale zrovna tohle mě nevydesi, měla jsem to i u syna takže vím že až tak hrozný to nebude :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.19 23:53

@Michaela02993 no presne ja to i tak myslela a kdyz se to nejake mamince nepozdava tak do nemocnice ja to tak taky vzdy delala a verte mi ze jsem tam byla hodne často hahaha no ale hodne jsem se tim naucila zrovna i o plodovce proto jsem napsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
15.6.19 00:01

@Marcelka2610 tak to já měla těhotenství bez problémů naštěstí, všechno prakticky prkotiny které jsem vzdy konzultovala až na kontrole :D plodovka ani nevím jak to vypadá když praskne tak na to se vyloženě těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí