Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to chtěla taky říct až na Vánoce, ale tcháni bydlí v jednom domě, tak by se to asi neututlalo, ale naši bydlí daleko, tak bych to ráda vydržela. Manžel jim to říct chce z čistě praktického hlediska
, tzn. abysme k Vánocům dostali něco pro mimčo. Pokusím se ho ještě zpracovat, ale v listopadu tam jedeme, brácha má svátek, tak kdyžtak dostane dopis: Milý strejdo, babičko.....
Petra Z píše:
Díky…
a připsat jak už se na vás těším a tak…
prostě dopis od nenarozného miminka
Ted me napadlo, darovat knizku s venovanim od miminka
a potom jim ukazat UZ (jako bonus nebo kdyby jim to nahodou nedocvaklo
) Co vy na to?
Petra Z píše:Že tys to takhle udělala?
Díky…
a připsat jak už se na vás těším a tak…
prostě dopis od nenarozného miminka
tulidlo píše:
Já to chtěla taky říct až na Vánoce, ale tcháni bydlí v jednom domě, tak by se to asi neututlalo, ale naši bydlí daleko, tak bych to ráda vydržela. Manžel jim to říct chce z čistě praktického hlediska, tzn. abysme k Vánocům dostali něco pro mimčo. Pokusím se ho ještě zpracovat, ale v listopadu tam jedeme, brácha má svátek, tak kdyžtak dostane dopis: Milý strejdo, babičko.....
No já jsem s mamčou taky ještě pořád v baráčku (máme tady volný byt navíc, tak tu asi i zůstanem,do začátku) ale zatím to tutlám. I když je to těžké pořád se vymlouvat: „ale,asi zmena tlaku ze mi je zas blbe“ a kdyz uz je to kazdy den,tak to sranda neni ![]()
Kristi…nene…pořád jsem si malovala,jak to jednou udělám..
ale nakonec jsme šli na IVF,takže o tom doma všichni věděli,tak hned jak byly výsledky krve,už jsem jim volala ![]()
Petra Z píše:
Kristi…nene…pořád jsem si malovala,jak to jednou udělám..
ale nakonec jsme šli na IVF,takže o tom doma všichni věděli,tak hned jak byly výsledky krve,už jsem jim volala
No jo, člověk má vždycky jiný představy. Já jim to chtěla říct, až bude vidět srdíčko, nakonec jsem to vyblila hned po testu, a to jsem byla těhu 4týdny ![]()
No jo, člověk má vždycky jiný představy. Já jim to chtěla říct, až bude vidět srdíčko, nakonec jsem to vyblila hned po testu, a to jsem byla těhu 4týdny
Já v prvním těhu taky hned všechno řekla,ale potom jsem necelý měsíc na to potratila. Takže teď to raději tutlám až to bude jistější.
Kristi…ale třeba se povede druhé přirozeně
nejlépe do Vánoc ![]()
I když u nás asi neeeeeeeeee ![]()
Saphire…mrzí mě,co tě potkalo…určo to ted dopadne dobře ![]()
saphire píše:No jo, člověk má vždycky jiný představy. Já jim to chtěla říct, až bude vidět srdíčko, nakonec jsem to vyblila hned po testu, a to jsem byla těhu 4týdnyJá v prvním těhu taky hned všechno řekla,ale potom jsem necelý měsíc na to potratila. Takže teď to raději tutlám až to bude jistější.
Tak to naprosto chápu ![]()
Doufám, že příště už to taky vydržím, abych to nezakřikla ![]()
Petra Z píše:
Saphire…mrzí mě,co tě potkalo…určo to ted dopadne dobře
Nebyl to med, ale rodina i přátelé(kteří to věděli) mě hodně podpořili. Já taky myslím,že už by to mohlo být v pořádku. Ale raději počkat s oznamováním;)
Dávali jsme všem zainteresovaným dopisy s fotkou z UTZ. První synek se nám povedl „vyrobit“ zhruba na manželovy narozeniny a narodit se měl zhruba na moje. No a druhý se „povedl“ někdy na apríla a TP jsem měla 24.12.
Nedávali jsme to teda k Vánocům, ale jakoby jen tak, ale radost byla obrovská.
Ahoj babi!
My dva jsme se ještě neviděli a já zatím netuším, jakýma očima budu pozorovat svět. Nevím ani, jestli budu kluk nebo holka. Ale mamce a taťkovi je to prý jedno, tak to neřeším ![]()
Ale vím jistě, že už se strašně moc těším na chvíli, kdy porve vykouknu na svět, omrknu mamku a taťku a pořádně si zakřičím, aby o mně všichni věděli.
A taky se těším na to, až mě právě Ty budeš držet v náruči a budeme si koukat z očí do očí.
Ještě to chvilku potrvá, mamka mě totiž dostane k narozeninám
![]()
A jen tak mezi námi – když se tak nad tím zamyslím, k narozeninám si mě vlastně dal i taťka ![]()
![]()
To jsem asi pěknej dáreček, že?
Tak ahoj v září
Ahoj lidičky!
Tak už jsem tu. Teda ještě tu nejsem, ale už brzo budu ![]()
Zatím se schovávám u maminky v bříšku a je mi tam moc a moc dobře. Hlavně si mě nepleťte s mým bráškou - to už je historie z roku 2007. Letos jsem Pupík JÁ a hodlám si to náležitě užívat!!!
A hádejte, jestli jsem kluk nebo holka!?! Ha, já to vím, ale nepovím
Možná se ukážu mamce, taťkovi a bráškovi při ultrazvuku, ale ještě si to musím pořádně rozmyslet. Hra na schovávanou totiž vůbec není špatná… Ale nebojte se, jak vykouknu na svět, už se zpráva o mé identitě bude šířit jako lavina! Předem slibuju, že se budu ze všech sil snažit, aby se na mě už od první chvíle nedalo zapomenout. Pořádně si zakřičím a pak se uvidí ![]()
Už se těšíte, jak si mě pochováte? Jak na sebe budeme koukat, jak na mě budete dělat ksichtíky, jen abyste na mé tváři vyloudili první úsměv? Jo jo, já už se taky těším.
A musím se ještě přiznat, že už teďse mi v něčem podařilo trumfnout brášku. On byl prý takový pěkný dáreček k narozeninám… No ale já, JÁ budu teda megadárek. Svým způsobem jsem takový „apríl“...... narodím se totiž asi na Štědrý den ![]()
Saphire…podpora je fajn vid…
Pepro…nádhera,mě to normálně rozbrečelo ![]()
pepro píše:
Dávali jsme všem zainteresovaným dopisy s fotkou z UTZ. První synek se nám povedl „vyrobit“ zhruba na manželovy narozeniny a narodit se měl zhruba na moje. No a druhý se „povedl“ někdy na apríla a TP jsem měla 24.12.
Nedávali jsme to teda k Vánocům, ale jakoby jen tak, ale radost byla obrovská.Ahoj babi!
Ahoj lidičky!
My dva jsme se ještě neviděli a já zatím netuším, jakýma očima budu pozorovat svět. Nevím ani, jestli budu kluk nebo holka. Ale mamce a taťkovi je to prý jedno, tak to neřeším
Ale vím jistě, že už se strašně moc těším na chvíli, kdy porve vykouknu na svět, omrknu mamku a taťku a pořádně si zakřičím, aby o mně všichni věděli.
A taky se těším na to, až mě právě Ty budeš držet v náruči a budeme si koukat z očí do očí.
Ještě to chvilku potrvá, mamka mě totiž dostane k narozeninám![]()
![]()
A jen tak mezi námi – když se tak nad tím zamyslím, k narozeninám si mě vlastně dal i taťkaTo jsem asi pěknej dáreček, že?
Tak ahoj v září
Tak už jsem tu. Teda ještě tu nejsem, ale už brzo budu
Zatím se schovávám u maminky v bříšku a je mi tam moc a moc dobře. Hlavně si mě nepleťte s mým bráškou - to už je historie z roku 2007. Letos jsem Pupík JÁ a hodlám si to náležitě užívat!!!
A hádejte, jestli jsem kluk nebo holka!?! Ha, já to vím, ale nepovímMožná se ukážu mamce, taťkovi a bráškovi při ultrazvuku, ale ještě si to musím pořádně rozmyslet. Hra na schovávanou totiž vůbec není špatná… Ale nebojte se, jak vykouknu na svět, už se zpráva o mé identitě bude šířit jako lavina! Předem slibuju, že se budu ze všech sil snažit, aby se na mě už od první chvíle nedalo zapomenout. Pořádně si zakřičím a pak se uvidí
Už se těšíte, jak si mě pochováte? Jak na sebe budeme koukat, jak na mě budete dělat ksichtíky, jen abyste na mé tváři vyloudili první úsměv? Jo jo, já už se taky těším.
A musím se ještě přiznat, že už teďse mi v něčem podařilo trumfnout brášku. On byl prý takový pěkný dáreček k narozeninám… No ale já, JÁ budu teda megadárek. Svým způsobem jsem takový „apríl“...... narodím se totiž asi na Štědrý den
Petra Z píše:
Pepro…nádhera,mě to normálně rozbrečelo
to nebylo cílem ![]()
rozbrečet to mělo hlavně babičky a dědečky
![]()