Vánoční překvapení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
19.10.10 13:18

Já to chtěla taky říct až na Vánoce, ale tcháni bydlí v jednom domě, tak by se to asi neututlalo, ale naši bydlí daleko, tak bych to ráda vydržela. Manžel jim to říct chce z čistě praktického hlediska :cert: , tzn. abysme k Vánocům dostali něco pro mimčo. Pokusím se ho ještě zpracovat, ale v listopadu tam jedeme, brácha má svátek, tak kdyžtak dostane dopis: Milý strejdo, babičko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 13:20
Petra Z píše:
Díky…
a připsat jak už se na vás těším a tak…
prostě dopis od nenarozného miminka :mrgreen:

Ted me napadlo, darovat knizku s venovanim od miminka :) a potom jim ukazat UZ (jako bonus nebo kdyby jim to nahodou nedocvaklo :lol: ) Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 13:20
Petra Z píše:
Díky…
a připsat jak už se na vás těším a tak…
prostě dopis od nenarozného miminka :mrgreen:
Že tys to takhle udělala? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 13:22
tulidlo píše:
Já to chtěla taky říct až na Vánoce, ale tcháni bydlí v jednom domě, tak by se to asi neututlalo, ale naši bydlí daleko, tak bych to ráda vydržela. Manžel jim to říct chce z čistě praktického hlediska :cert: , tzn. abysme k Vánocům dostali něco pro mimčo. Pokusím se ho ještě zpracovat, ale v listopadu tam jedeme, brácha má svátek, tak kdyžtak dostane dopis: Milý strejdo, babičko.....

No já jsem s mamčou taky ještě pořád v baráčku (máme tady volný byt navíc, tak tu asi i zůstanem,do začátku) ale zatím to tutlám. I když je to těžké pořád se vymlouvat: „ale,asi zmena tlaku ze mi je zas blbe“ a kdyz uz je to kazdy den,tak to sranda neni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65657
19.10.10 13:23

Kristi…nene…pořád jsem si malovala,jak to jednou udělám..
ale nakonec jsme šli na IVF,takže o tom doma všichni věděli,tak hned jak byly výsledky krve,už jsem jim volala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 13:28
Petra Z píše:
Kristi…nene…pořád jsem si malovala,jak to jednou udělám..
ale nakonec jsme šli na IVF,takže o tom doma všichni věděli,tak hned jak byly výsledky krve,už jsem jim volala :mrgreen:

No jo, člověk má vždycky jiný představy. Já jim to chtěla říct, až bude vidět srdíčko, nakonec jsem to vyblila hned po testu, a to jsem byla těhu 4týdny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 13:30
No jo, člověk má vždycky jiný představy. Já jim to chtěla říct, až bude vidět srdíčko, nakonec jsem to vyblila hned po testu, a to jsem byla těhu 4týdny :roll:

Já v prvním těhu taky hned všechno řekla,ale potom jsem necelý měsíc na to potratila. Takže teď to raději tutlám až to bude jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65657
19.10.10 13:36

Kristi…ale třeba se povede druhé přirozeně :mrgreen: nejlépe do Vánoc :mrgreen:
I když u nás asi neeeeeeeeee :jazyk:
Saphire…mrzí mě,co tě potkalo…určo to ted dopadne dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 13:38
saphire píše:
No jo, člověk má vždycky jiný představy. Já jim to chtěla říct, až bude vidět srdíčko, nakonec jsem to vyblila hned po testu, a to jsem byla těhu 4týdny :roll:
Já v prvním těhu taky hned všechno řekla,ale potom jsem necelý měsíc na to potratila. Takže teď to raději tutlám až to bude jistější.

Tak to naprosto chápu :hug:
Doufám, že příště už to taky vydržím, abych to nezakřikla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
19.10.10 13:39
Petra Z píše:
Saphire…mrzí mě,co tě potkalo…určo to ted dopadne dobře :wink:

Nebyl to med, ale rodina i přátelé(kteří to věděli) mě hodně podpořili. Já taky myslím,že už by to mohlo být v pořádku. Ale raději počkat s oznamováním;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
19.10.10 13:45

Dávali jsme všem zainteresovaným dopisy s fotkou z UTZ. První synek se nám povedl „vyrobit“ zhruba na manželovy narozeniny a narodit se měl zhruba na moje. No a druhý se „povedl“ někdy na apríla a TP jsem měla 24.12.
Nedávali jsme to teda k Vánocům, ale jakoby jen tak, ale radost byla obrovská.

Ahoj babi!
My dva jsme se ještě neviděli a já zatím netuším, jakýma očima budu pozorovat svět. Nevím ani, jestli budu kluk nebo holka. Ale mamce a taťkovi je to prý jedno, tak to neřeším :-)
Ale vím jistě, že už se strašně moc těším na chvíli, kdy porve vykouknu na svět, omrknu mamku a taťku a pořádně si zakřičím, aby o mně všichni věděli.
A taky se těším na to, až mě právě Ty budeš držet v náruči a budeme si koukat z očí do očí.
Ještě to chvilku potrvá, mamka mě totiž dostane k narozeninám :-) :-) :-)
A jen tak mezi námi – když se tak nad tím zamyslím, k narozeninám si mě vlastně dal i taťka :-):-):-) To jsem asi pěknej dáreček, že?
Tak ahoj v září

Ahoj lidičky!
Tak už jsem tu. Teda ještě tu nejsem, ale už brzo budu :-)
Zatím se schovávám u maminky v bříšku a je mi tam moc a moc dobře. Hlavně si mě nepleťte s mým bráškou - to už je historie z roku 2007. Letos jsem Pupík JÁ a hodlám si to náležitě užívat!!!
A hádejte, jestli jsem kluk nebo holka!?! Ha, já to vím, ale nepovím :-) Možná se ukážu mamce, taťkovi a bráškovi při ultrazvuku, ale ještě si to musím pořádně rozmyslet. Hra na schovávanou totiž vůbec není špatná… Ale nebojte se, jak vykouknu na svět, už se zpráva o mé identitě bude šířit jako lavina! Předem slibuju, že se budu ze všech sil snažit, aby se na mě už od první chvíle nedalo zapomenout. Pořádně si zakřičím a pak se uvidí :-)
Už se těšíte, jak si mě pochováte? Jak na sebe budeme koukat, jak na mě budete dělat ksichtíky, jen abyste na mé tváři vyloudili první úsměv? Jo jo, já už se taky těším.
A musím se ještě přiznat, že už teďse mi v něčem podařilo trumfnout brášku. On byl prý takový pěkný dáreček k narozeninám… No ale já, JÁ budu teda megadárek. Svým způsobem jsem takový „apríl“...... narodím se totiž asi na Štědrý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65657
19.10.10 13:50

Saphire…podpora je fajn vid…
Pepro…nádhera,mě to normálně rozbrečelo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.10.10 14:02
pepro píše:
Dávali jsme všem zainteresovaným dopisy s fotkou z UTZ. První synek se nám povedl „vyrobit“ zhruba na manželovy narozeniny a narodit se měl zhruba na moje. No a druhý se „povedl“ někdy na apríla a TP jsem měla 24.12.
Nedávali jsme to teda k Vánocům, ale jakoby jen tak, ale radost byla obrovská.

Ahoj babi!
My dva jsme se ještě neviděli a já zatím netuším, jakýma očima budu pozorovat svět. Nevím ani, jestli budu kluk nebo holka. Ale mamce a taťkovi je to prý jedno, tak to neřeším :-)
Ale vím jistě, že už se strašně moc těším na chvíli, kdy porve vykouknu na svět, omrknu mamku a taťku a pořádně si zakřičím, aby o mně všichni věděli.
A taky se těším na to, až mě právě Ty budeš držet v náruči a budeme si koukat z očí do očí.
Ještě to chvilku potrvá, mamka mě totiž dostane k narozeninám :-) :-) :-)
A jen tak mezi námi – když se tak nad tím zamyslím, k narozeninám si mě vlastně dal i taťka :-):-):-) To jsem asi pěknej dáreček, že?
Tak ahoj v září

Ahoj lidičky!
Tak už jsem tu. Teda ještě tu nejsem, ale už brzo budu :-)
Zatím se schovávám u maminky v bříšku a je mi tam moc a moc dobře. Hlavně si mě nepleťte s mým bráškou - to už je historie z roku 2007. Letos jsem Pupík JÁ a hodlám si to náležitě užívat!!!
A hádejte, jestli jsem kluk nebo holka!?! Ha, já to vím, ale nepovím :-) Možná se ukážu mamce, taťkovi a bráškovi při ultrazvuku, ale ještě si to musím pořádně rozmyslet. Hra na schovávanou totiž vůbec není špatná… Ale nebojte se, jak vykouknu na svět, už se zpráva o mé identitě bude šířit jako lavina! Předem slibuju, že se budu ze všech sil snažit, aby se na mě už od první chvíle nedalo zapomenout. Pořádně si zakřičím a pak se uvidí :-)
Už se těšíte, jak si mě pochováte? Jak na sebe budeme koukat, jak na mě budete dělat ksichtíky, jen abyste na mé tváři vyloudili první úsměv? Jo jo, já už se taky těším.
A musím se ještě přiznat, že už teďse mi v něčem podařilo trumfnout brášku. On byl prý takový pěkný dáreček k narozeninám… No ale já, JÁ budu teda megadárek. Svým způsobem jsem takový „apríl“...... narodím se totiž asi na Štědrý den :-)
:srdce: :hug: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
19.10.10 14:25
Petra Z píše:
Pepro…nádhera,mě to normálně rozbrečelo :-P

to nebylo cílem :lol:
rozbrečet to mělo hlavně babičky a dědečky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat