8tt a krvácení

809
19.10.10 11:45

8tt a krvácení

Jsem v 8tt a právě jsem začala slabě krvácet,jasně červena krev… Je zrovna období, kdy bych jinak měla mít menstruaci, ale před měsícem jsem tohle krvácení neměla.. Myslíte, že je vše v pořádku? Zajdu si raději k dr., ale bude tam až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
19.10.10 11:54

Ahoj,no normální to není,ale někdy se to stává. Já taky špinila a krvácela v 10tt a jela jsem hned na pohotovost,prtože naše mimi je vymodlené.Pokud nemáš žádné bolesti,tak si myslím,že to bude v pořádku,ale k dr. si určitě zajdi.A máš potvrzeno,že to není mimoděložní? Také to může být tím,že ti praskla nějaký žilka.Já to měla způsobeno placentou,mám jí uloženou nízko a na přední straně, zarůstá mi do dělohy. Ale hlavně buď v klidu. Mě na pohotovosti vyšetřily, napsali prášky, dostal jsem dvě injekce do zadku na udržení a klid na lůžku. Po 12tt vše ustálo a mimi krásně roste.Už jsme za půlkou těhu.Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.10.10 11:56

Já jsem krvácela od 6tt, doktoři nám nedávali dlouho šanci, ale minulý týden byl prckovi měsíc :mrgreen: .
Než se dostaneš k doktorovi, tak lehnout a klidovej režim!!!
Já pak jezdila na pohotovost na injekce, dostala jsem Ascorutin, Utrogestan, Pambu a jánevimcoještě, několik týdnů jsme ležela, ale pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
19.10.10 12:13

Mě by tedy znepokojovala ta jasně červená krev, určitě si někam dojdi a dostneš nějaké léky, aby se miminko drželo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 12:13

já asi nepotěším…pokud je to červená, jasná krev, tak nic moc..a záleží také na množství..já jela hned do nemocnice, ale už nic nenašli, takže následovala kyretáž :-(
ale snad to u tebe bude ok, držím :palec: určitě ale ať tě někdo rychle zaveze k doktorovi…drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.10.10 12:19

Ahoj,úrčo bys měla vyrazit,v nemocnici tě někdo vyšetří.nenchala bych to do zítřka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.10.10 12:26

ahoj, já mam s krvácením v prvním trimestru bohužel bohaté zkušenosti, jsem po umělém oplodnění, takže automaticky rizikové, poprvé jsem krvácela v 7 týdnu, taky jasně červená krev, jako při menstruaci, jediné co mě uklidňovalo bylo, že mě nebolelo břicho, žádné křeče a teplota, mam skvělého dr. kt. si mě v nem. nechal, abych měla totální klid na lůžku, ascorutin a nějaké injekce, ležela jsem tam dva týdny a pak to ustalo, prý to byl hematom, v 11 týdnu opět rudá, opět nemocnice, ale tentokrát to ustalo do pěti dnů a prý nízko položená placenta, pokaždé to dobře dopadlo, ikdyž ten strach mi zůstal a pořád se moc bojím, jsem ted v 16 tt a doufám, že se krvácení už nevrátí! Takže doporučuju ležet, koupit si v lékárně ascorutin, já brala 3×2 tablety denně a co nejdřív zajít k dr., pokud nemáš křeče a bolesti, tak je velká šance, že to dobře dopadne, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
19.10.10 12:38

ahoj, já jsem byla ve špitále taky v 8tt s krvácením.. klukovi ted byly dva roky .-) byla to jasně červená krev a dost masivní krvácení.. měla jsem v těhotenství injekce na ředění krve, tak tam něco prasklo, naštěstí pod prckem, takže bylo vše OK.. jen lež, nech se obskakovat a hlavně mysli pozitivně!!! nebo se nech hned dnes hospitalizovat, nebo aspoň vyšetřit na pohotovosti.. nečekala bych, neměla bych doma stání…dej pak vědět, jak jsi dopadla, držím pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.10.10 14:30

Určitě běž k dr…
Já jen špinila (dvakrát v 6tt), nic mě nebolelo a v obou případech to bylo ZT :-( (takže to, že nic nebolí, nemusí bohužel nic znamenat)
Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
19.10.10 19:03

Tak jsem byla u dr a bohuzel - vacek je stejne velky jako pred 14 dny, takze ikdyz jsem skoro 9tt, tak odpovida 6tt… Jdu jeste ve ctvrtek na velky UTZ do nemocnice, ale na 99% je to konec tehotenstvi…:-(
Jen moc tedy nechapu - proc tedy nepotracim, to se tam bude ted samo drzet nebo do kdy se prip. ceka pred kyretazi…?
Nejak jsem si tuhle variantu nepripoustela…:-((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 19:12

jejda, to mě mrzí…já měla samovolný potrat..tohle vypadá na zamlklé těhotenství…alespoň, co jsem tu četla…koukni na nějakou diskuzi..ale třeba to ještě dopadne dobře…ale buď připravená i na druhou verzi… :-( i když na tohle se člověk nikdy nepřipraví…ale jak se tu několikrát psalo, než by mimi mělo být nemocné, tak to příroda raději ukončí a já to tak také nakonec vzala a navíc, jak píšou, dnes je to docela častá záležitost :cry: která by se ale ve většině případů neměla už opakovat…tak neboj, ono to určitě vyjde…tak se teď drž, pak odpočívej a pak vzhůru do boje :palec: já jdu na druhý pokus a už mi je 32 a mimi ještě nemáme, ale věřííím :-) a kdyby došlo k té kyretáži, tak ta je úplně v poho, za dva dny jsem byla v práci a tělo bylo čisté..a i MS přišla v termínu, jen jsme pak počkali doporučované šestinedělí - respektive klid 6 týdnů a pak jsme začali zkoušet znovu …tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
19.10.10 19:52

A nevis,jak dlouho se cca ceka, jestli telo plod vylouci samo? Kdy se tak urci, zda bude kyretaz? Protoze to je urcite pak horsi, ze jo? Jednak zakrok, narkoza, pak sestinedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
19.10.10 19:57

Tak to mě mrzí, že to tak dopadlo a jak to bude dál já absolutně netuším :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 20:05
79Simona píše:
A nevis,jak dlouho se cca ceka, jestli telo plod vylouci samo? Kdy se tak urci, zda bude kyretaz? Protoze to je urcite pak horsi, ze jo? Jednak zakrok, narkoza, pak sestinedeli…

no, nevím, koukni na nějaké stránky tady se zamlklým těhu, holky určitě poradí…a když jsem já přemýšlela zda kyretáž ano, či ne, tak jsem stejně nevěděla, pokud je to samovolný potrat, jde to ven samo a pak bych čekala na prohlídku a teprve potom bych šla na kyretáž, když by to nebylo ok…u zamlklého se to možná dělá rovnou a je to asi lepší, když se zváží, že v těle něco je a mohlo by to udělat paseku, kdyby to začalo třeba hnisat víš…já myslím, že je to lepší a dnes to dělají šetrně a nebolí to vůbec..a říkají, že se to pak dříve podaří, když to tělo je tak trochu tím povzbuzené…jen je důležité pak aby rychle dorostla sliznice…na to pomáhá kontryhelový čajík… bude to dobré uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 20:07

a ještě jsem se povzbuzovala tím, že aspoň člověk ví, že otěhotnět může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí