8tt a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5956
19.10.10 20:56

Simi, moc mě to mrzí.. taky jsem měla zamlklinku, zjistilo se to v 11.tt. plod odpovídal asi 8.tt.
nežiju v ČR, tady se to hned neřeší kyretáží, ale dostala jsem léky, které způsobily kontrakce a to pak vyvolalo samotný potrat. je to pro tělo mnohem šetrnější.. je tu i diskuze na téma „medikamentozní potrat v 10.týdnu“, mrkni tam.
pak jsem čekala jen 6 týdnů a byla jsem pak hned těhotná. šlo to samo.
drž se, určitě se dr zeptej, jak to probíhá a jaké máš možnosti. mám pocit, že dr v ČR moc možnosti výběru nedávají. drž se, je to smutné,ale buď silná!!!
držím pěsti, at jsi brzo v pořádku, jak na těle, tak na duši :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
19.10.10 21:25

Mam jeste jedno dilema - vim, ze je zvlastni, ze o tom ted uvazuju, ale myslim, ze by mi to v tehle situaci asi i psych. pomohlo - dostala jsem ted jako darek eurovikend. Jenze se odleta v ted v patek. To asi neni vhodne, ze? Pokud budu mit cerstve ze ctvrtka po kyretazi, tak urcite ne, ale kdyby s ni cekali nebo byla naplanovana na pr. tyden - je to riziko odletet…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
19.10.10 21:29

myslím, že to zvládneš.. bud budeš krvácet po kyretáži, nebo se to spustí samo… ale já na Tvém místě bych to asi nedala.. dost mě to tehdy vzalo i tak. mimčo jsme si moc přáli, byl to pro mě šok, neměla bych na to náladu… záleží ale na Tobě, prober to s dr. co na to partner??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
19.10.10 22:04

To vis, ze jsme zklamani. Ale oba se snazime si rikat, ze to tak melo asi byt, ze holt treba nebylo vsechno ok a nez aby mimi bylo nejak postizene, tak je to lepsi reseni… Jak rikam, ja bych rada jela, protoze ikdyz samozrejme to nebude 100% nalada, tak si myslim, ze aspon „vypadnu“ a trosku prijdu na jine myslenky. Ale nechci riskovat zdravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 22:24

no já bych letěla hned, tenkrát jsem nechtěla zůstat doma, proto jsem hned šla do práce…kolegyně to věděly a moc mě podržely a pomohlo mi to se odreagovat…za dva týdny jsem byla už trochu srovnaná i po psychic.stránce, spíše teď se to trochu vrací…je to spíš otázka zdravotní, kdyby jsi měla před operací, tak bych asi neriskovala a ještě letadlem do ciziny…kdyby jsi měla po, tak bych do toho asi šla…fyzicky jsem byla ok..jen koupat se nesmíš, jen rychlé sprchy…poraď se s doktorem…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.10.10 22:28

jo a po kyretáži jsem mírně krvácela tak 6dnů a potom další MS v termínu jako obvykle.Lidské tělo je silné, zvládne to a brzy se zregeneruje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.10.10 08:15

ahoj,tak to mě mrzí,že to takhle dopadlo :cry: jestli to bude na kyretáž,tak to Ti poví asi až po tom utz.s tím víkendem,uvidíš jak ti bude,mě třeba potom bylo celkem celkem dobře,až jsem se tomu sama divila.mě bylo špatně před tím,nemohla jsem ani chodit.ale jak píšou holky,pak jen jsem dodržela 6tinedělí.a další pokus se vydařil.po kyretáži jsem byla dokonce na svatbě.aspon byly jiné myšlenky s tím souhlasím.hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
20.10.10 10:38

to mě moc mrzí, že je to špatné. Bohužel já při posledním těhotenství měla přesně v 8tt hematom a bohuzel potrat nešel zastavit. Ti co o tvém těhotenství věděli, tě určitě podrží, i když to bude asi nějakou chvíli bolet :cry: Ale bude zase líp.
Já po 4měsících znovu otěhoteněla. Tak držím palečky,ať se zase brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
20.10.10 12:28

Ahoj,tak to je mi líto,že to takhle dopadlo.Ale jak píšou holky,určo se brzo zadaří a bude vše v pořádku. Taky jsem měla v roce 2008 zamlklé těhotenství,jenže jsem vůbec nešpinila,prostě nic.Nejhorší pro mě bylo,že to bylo po nevydařeném těhotenství,které bylo ukončeno v 6měsící těhotenství porodem.
Mě vzali na kyretáž do týdne,musela jsem se objednat,ale nakonec jsem stejně jela do jiné nemocnice,kde mě vzali bez objednání. Já ještě musela k praktickýmu na krevní testy atd.
Na ten víkend bych se asi vykašlala,kdyby to bylo až po,tak bych se jela odreagovat,ale tak brzo určitě ne.
Držím palce ať se vám brzičko zadaří a máte se z čeho radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
20.10.10 17:51

Tak jsem zacla dneska rano uz silne krvacet a bolesti podobne menstruacnim. Tak jsem volala dr. a on rekl, ze to uz tedy odejde s menstruaci, ze tedy na kyretaz s nejv. pravdepodobnosti nebudu muset /mela bych byt v 8tt, ale bylo to pry max.cca 1,5 cm velke/. Letet pry muzu…
Tak pak babo rad. Co se tyce psychiky, tak jsem se s tim vyrovnala kupodivu rychle a dobre, samozrejme ze mi tecou slzy, vcera to bylo hodne narocny, ale proste si rikam, ze nez aby to bylo postizene, tak je to nejlepsi varianta. Nastesti uz mam holcicku, takze o to je to snazsi. Tak snad se brzy povede dalsi mimi a bude vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.10.10 20:39

Ahojky, jen sem sem omylem nakoukla a vidím, že máme stejný příběh. U nás se vývoj zastavil podle Dr. 6+4tt. Pak se ještě chvilku čekalo, jestli to není jen trochu opožděný vývoj (jako pozdější ovulace nebo zavrtání) a jakmilo už bylo jasné v 8tt že jde o zamlklé těhu, tak mi byla naplánovaná revize dělohy. Sama jsem začala krvácet dva dny před termínem nástupu do nemocnice, hned mě manža vezl na pohotovost a tam mě nechali cca 4h vytrávit (kvůli anestezii) a udělali mi revizi dělohy. Podle mě není dobré spoléhat, že když krvácíš,tak že to odejde samo, rozhodně zajdi do nemocnice a tu revizi by ti měli udělat…může ti vzniknout nějaký zánět a taky se už mimi nemusíš znovu dočkat!!! nechci strašit, ale an druhou stranu, pokud tě to dožene k doktrovi, tak tě strašit budu, protože tohle není stranda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.5.22 17:39

No já se pořád bojím, že jsem teď potratila a jsem netrpěliva čekat do 20.5. na kontrolu. Poslední ms byla 14.3. V dubnu nedorazila no tak jsem byla 6.5. u doktora nic na 7tt na ultrazvuku neviděl, test byl pozitivní. No a teď 11.5. Apo te co mi 6.5. dal injekci jsem krvacela první 2 dny s bolestí a kusy ne jenom černá sraženina, ale i nějaká sliznice a kusy čeho si. Včera jsem krvácet přestala. Nedávám šanci, že tam něco je, asi mimoděložní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.24 18:01

Dobrý večer andílci
Již den ležím v nemocnici jsem v 7tt o dítě jsme se snažili s přítelem 3 roky hodnoty mi stoupají a jsem v normě mám 1798 Hcg jenže na Ut nejde nic vidět jen sliznice vysoká 17mm ale jinak nic už 2 dny špiním hnědou krví mám hrozný strach ale bolesti mám jen občas a v podobě bolesti před menstruaci můžete mi někdo říct zda už měl něco podobného a prcek se třeba jen schovává? Minuly týden jsem měla hcg 313 dnes je to 4 násobek skoro víc :srdce: :srdce: :srdce: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 18:13

@Nikolamancarova upřímně bych spíš počítala s variantou mimoděložního těhotenství, HCG sice hezky roste ale při hodnotě skoro 1800 musí být v děloze aspoň dutinka a to že špiníš taky není dobré znamení

• Citovat
  • Upravit
10923
8.1.24 18:16

@Nikolamancarova tech 313 jsi mela jaky den? A proc te nechali v nemocnici? Asi je podezreni na mimodelozni ze? Taky si myslim, ze to pozitivni konec mit bohuzel nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí