Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lakynka píše:
Já už měla problém to ututlat. Chtěli jsme to taky vydržet na Štědrý den, ale stejně na mě už tchýně pokukovala tak divně:D. Já nosila volný věci.. No, ale podařilo se to..hih, na Štědrý den jsem byla v 10.tt. No a foto ve 12.tt. kdy to nebyl takový rozdíl:D.
Jo,začínám tak vypadat
bude to fuška, ale zvládnout se to musí ![]()
Lakynka píše:
To ti byla úleva si sundat svetr, když mi bylo vedro![]()
![]()
![]()
My jsme po rozdání dárků, řekli, že máme ještě jeden (řekl to manžel za sebe aby to nebylo nápadné) a že je schovaný někde v baráku a že ostatní musí hledat. Manžel to tak dělali jako děti, vždy měli jeden dárek někde ještě schovaný. Takže to nikoho nepřekvapilo a mysleli si že si chceme jen připomenout dětství. Hledali a hledali a mi říkali přihořívá, samá voda, až švára přišel ke mě a sáhl na mě. No a pak radost veliká
![]()
Panuška píše:
My jsme po rozdání dárků, řekli, že máme ještě jeden (řekl to manžel za sebe aby to nebylo nápadné) a že je schovaný někde v baráku a že ostatní musí hledat. Manžel to tak dělali jako děti, vždy měli jeden dárek někde ještě schovaný. Takže to nikoho nepřekvapilo a mysleli si že si chceme jen připomenout dětství. Hledali a hledali a mi říkali přihořívá, samá voda, až švára přišel ke mě a sáhl na mě. No a pak radost veliká![]()
![]()
Tak to je supr inspirace
nevim jestli by se to chytlo u nas (vetsina je na vanoce prejezena a nikomu se nechce nic moc delat:D ), ale u vas to muselo byt o to vetsi prekvapko, kdyz jste tohle delali v detstvi ![]()
dzarunka píše:
co třeba velkou knihu pohádek.....
hmm,dalo by se uvažovat ![]()
Moje známá s manželem dali rodičům pod stromeček malinkatý botičky…
KPKristy píše:
To by mozna nefungovalo u rodicu od meho pritele.Ted maji taky mensi dite,tak aby nemysleli ze to je pro ne:D
KPKristy píše:
jojo to jsem taky slyšela že se hodně dávají malý ponožtičky nebo dudlík a tak podobně
saphire píše:KPKristy píše:To by mozna nefungovalo u rodicu od meho pritele.Ted maji taky mensi dite,tak aby nemysleli ze to je pro ne:D
No, to máš pravdu ![]()
A co jim zabalit dáreček…napsat něco jako milá babičko a dědečku…už jsem tady s vámi,ale ještě mě nevidíte…za chvíli mě ucítíte,ale maminka mě ještě do toho a toho (datum)bude nosit v bříšku.
A v krabičce třeba tu fotku z UTZ a dudlík…
Ale je to ohraný. Mě přišlo vtipný ta hra na schovku (na ten poslední dáreček
)
Petra Z píše:
A co jim zabalit dáreček…napsat něco jako milá babičko a dědečku…už jsem tady s vámi,ale ještě mě nevidíte…za chvíli mě ucítíte,ale maminka mě ještě do toho a toho (datum)bude nosit v bříšku.
A v krabičce třeba tu fotku z UTZ a dudlík…
Tohle není ohraný, to byla reakce na botičky. tohle je naopak krásný!!!
![]()
Díky…
a připsat jak už se na vás těším a tak…
prostě dopis od nenarozného miminka ![]()