Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já myslím, že je to ještě brzo. Stačí malé prochladnutí, nemoc nebo větší fyzická námaha apod. a cyklu se může prodloužit. Já např. mám cyklus 32 dní.
Pokud by mě nic nebolelo nebo neměla podezření, tak bych počkala a až po nemíň týdenním zpoždění zopakovala test a pak případně metla na gyndu.
Přeju, ať je vše tak, jak si přeješ Ty.
Děkuji za podporu jsem z toho zmatená , dám na tvé rady a zajdu k doktorovi příští týden a uvidím , ale minulé úterý mě píchalo v podbřišku myslela jsem že porodím ježky , a druhý den nic , takže si myslíš že si mám test udělat koncem týdne?
ahojky jj snažíme , poslední dobou se mi motá hlava , a je mi na zvraceni , a dnes mě bolí prsa nahoře , tak nevím co to je
Tak cje mozne ze tam fazolku mas, nekdy se stava ze testy to neukazaji a tehu jsi. drzim palecky dej vedet ja kjsi dopadla ![]()
ahojky tak testík jsem dělala a nic mi neukázal , tak půjdu zítra k doktorovi ať se na mě podívá a řekne mi co a jak
děkuji , ale myslím si že těhotná nejsem , zítra jak dojdu od DR tak dám vědět jsem sama zvedavá
tak to jsme dvě , a když nebudu tak se budem pokoušet dál , a ono se to časem povede
já vím už máme jednu , ale chtěla bych ještě jednu aby nebyli od sebe moc věkově daleko
Ahojky holky , jsem tady nová , a potřebovala bych poradit , měla jsem dostat menzes 14října a nic , tak jsem si dělala dnes test a tam také nic není , tak jsem z toho docela zmatená . tak raději zajdu zítra k doktorovi aby se na mě podíval.