Problémy s plícemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
14.8.17 16:13
@Kobliha51 píše:
Všichni ti chtějí pomoci. Ty to bereš jako kritiku? Tak jsi mohla počkat na svou plicařku a ani jsi snad nemusela zakládat diskusi. :D Co jsi se chtěla dočíst?

Měla jsem na mysli reakci jenny. fields a obecně to, jak někdo spis řeší kdy mám jít k doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.8.17 16:20

Jestli tě to trápí tak si zajdi k obvoďačce ať ti udělá testy. A ne jen z krve, ale i z hlenu jestli ho máš. Mě takhle našli bakterie až z hlenu, jinak jsem byla čistá. Ona tě stejně odkáže na plicní, ale už nebudeš muset čekat na výsledky krevních testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
14.8.17 16:31

@Janina B1 no ja se ani nedivím, ze ti tu nadávají. Ja když mam kašel 14.dni a nelepsilo se to, tak letim k bvodnímu nebo alergologovi! Kašlat jak tuberak půl roku 8o :roll: a čekat na svou plicní. Tam si měla být už dávno!! Můžeš mít tu tuberu třeba!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 16:33

Může to být cokoli. Od srdce, bakterie legionella, pokud sýpete, tak i astma, alergie… Nikdo jiný, než doktor Vám diagnozu neda. Legionella může způsobit i zapal plic…, těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 16:33
@j-p píše:
@Janina B1 no ja se ani nedivím, ze ti tu nadávají. Ja když mam kašel 14.dni a nelepsilo se to, tak letim k bvodnímu nebo alergologovi! Kašlat jak tuberak půl roku 8o :roll: a čekat na svou plicní. Tam si měla být už dávno!! Můžeš mít tu tuberu třeba!?

Ten kašel také nemám v kuse - jednou je lépe a podruhé hůře. Tubera by se projevila už dávno úplně jinak. Jinak, kdyby jsi četla - v březnu jsem u obvodacky byla, skončila se sirupem jako hypochondr a nazdar.
Další chytrá, opravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.17 16:37

Jo ještě zaleží jestli sípete při nádechu a nebo výdechu. Astma, bronchiales atd.. se vyznačuje sípaním při výdechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 16:37
@Janina B1 píše:
Ten kašel také nemám v kuse - jednou je lépe a podruhé hůře. Tubera by se projevila už dávno úplně jinak. Jinak, kdyby jsi četla - v březnu jsem u obvodacky byla, skončila se sirupem jako hypochondr a nazdar.
Další chytrá, opravdu.

Jinak - prosím. Kašel se postupně zhoršoval, stejně jako ostatní příznaky. Takže to opravdu není, ze bych se jednoho krásného dne probudila a měla tuberak a nemohla dýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
14.8.17 16:40

@Janina B1 ty seš asi chytrá když to necháš zajít tak daleko, pak se ptas na netu co s kašlem. Brezen byl už dávno. Je srpen ;) takže si uz měla být u doktora dávno ale jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 16:44
@j-p píše:
@Janina B1 ty seš asi chytrá když to necháš zajít tak daleko, pak se ptas na netu co s kašlem. Brezen byl už dávno. Je srpen ;) takže si uz měla být u doktora dávno ale jiného.

Já se neptám co s kašlem. Je to jeden z příznaků.
Jestli si tady léčíš nějaké mindráky či něco podobného, tak ti předem mohu říct, že obviňovat mě z tuberkulózy ti nepomůže. Radši si o jejím průběhu něco načti.
Zajímalo mě pouze, zda má někdo zkušenosti apod. K lékaři objednaná jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
14.8.17 16:48

@Janina B1 ja narozdíl od tebe mindraky nemám. Nechceš si přiznat, ze si tam měla být už dávno :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: a proto tady každýmu hned nadas, když není při tobe ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 16:57
@j-p píše:
@Janina B1 ja narozdíl od tebe mindraky nemám. Nechceš si přiznat, ze si tam měla být už dávno :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: a proto tady každýmu hned nadas, když není při tobe ;) :*

První věc. Nadávat mi, že neklepu každý týden u doktora asi není adekvátní. Nikdo z vás neví jak přesně se to projevuje, jak mi je, ani kolik času mám. Věc druhá - neptala jsem se, zda mám jít k lékaři, ale jestli s tím nemá někdo zkušenosti. Můj stav není tak zlý, jak si většina z vás domyslela. Pokud nemáš čím by jsi přispěla, tak tu nepiš kraviny. A věc třetí - mindráky nemám, slušně jsem se zeptala, nikoho jsem tu nezačala kamenovat jak malýho fracka. Bohužel nevím, zda je tvá hlava schopna vstřebat všechny tyhle fakty, ale buď tak hodná a zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
14.8.17 16:58

@Janina B1 já s tím zkušenost mám, už jsem psala. Plicní chlamydie, podobné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 17:00
@vokishka píše:
@Janina B1 já s tím zkušenost mám, už jsem psala. Plicní chlamydie, podobné příznaky.

Díky!:) jak probíhala léčba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
14.8.17 17:33

@Janina B1 antibiotika na 3 týdny, chvíli klid, po půl roce postupného zhoršování kašle opět antibiotika. Momentálně asi 4 měsíce klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.8.17 17:36
@vokishka píše:
@Janina B1 antibiotika na 3 týdny, chvíli klid, po půl roce postupného zhoršování kašle opět antibiotika. Momentálně asi 4 měsíce klid.

A s prací to zvladas v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty