Problémy s puberťákem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
20.2.25 20:30
@Lucy75 píše: Více

Na geny to hoď, protože to geny jsou. Takové trable, co tady s dvojčaty uvádíš, řeší plno matek stejně starých holek a jsou to jejich děti, jsou ze slušných rodin, ale prostě se někde v zárodku stala chybka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.25 21:04

Tak jste me trochu uklidili, ze řešíte některé podobne problémy doma taky. Co se týká vlasu, tak dcera je mela vždy krásné načesané ode me. Potom jsem začala chodit drive do prace, tak manžel mel deska na starost. A taky si je nečesala. jen je dala do culíku. Jelikož ma dost vlnité vlasy, tak to bylo hned necesatelne. Mela je tak zamotané, ze jsem ji musela kousky ostříhat po nějaké době. Jednou jsem četla doporučení na nějaký speciální kartac a to pomohla. Od te doby bez problému.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.25 03:57

@free333 V kolik chodi vase dite spat? O vikendu ma do kdy chce. On potom ještě dvě hodiny chodi po dome a než jde spat je někdy i 23hod. Když to ma dele, tak zase ty dvě hodiny chodi dele po dome. Tak ja nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.25 04:09
@Anonymní píše: Více

On chce mít neomezeny přístup. Ale to zase pravé mam strach kvůli te minulosti. A lidem s kterýma tam mluvil. Kvůli tomu jsme to změnili.

• Citovat
  • Upravit
24851
26.2.25 08:22
@Anonymní píše: Více

zkoušeli jsme kartáčů několik, který konkrétně myslíš a doporučuješ?
jinak dnes si umyla vlasy sama od sebe i se učesala, tak hurá 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect