Problémy s výtokem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.1.20 20:19

problémy s vaginou

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vím že je to soukromého téma ale potřebovala bych poradit. Už celkem dlouho mám na kalhotkách bílý flek nebo takovou bílo pruhlendou,, hmotu,, dalo by se říct, a vždycky když si dám nové kalhotky tak se to tam objeví, nevim jestly jsem si nějak rozdráždila vagínu nebo co by s tím mohlo být, další problém je ten že to celkem zapáchá, vagína a to na těch kalhotkach, prosím kdyžtak o nějakou radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
14.1.20 20:23

Výtok, je to normální. Pokud zapáchá tak to normální není a zašla bych na gyndu. Může jít o zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
14.1.20 20:54

Pokud to zápachá může se jednat též o sperma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
14.1.20 21:28
@Božislava píše:
Pokud to zápachá může se jednat též o sperma.
:lol: :lol: nebo je permanentne vzrusena
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
14.1.20 21:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vím že je to soukromého téma ale potřebovala bych poradit. Už celkem dlouho mám na kalhotkách bílý flek nebo takovou bílo pruhlendou,, hmotu,, dalo by se říct, a vždycky když si dám nové kalhotky tak se to tam objeví, nevim jestly jsem si nějak rozdráždila vagínu nebo co by s tím mohlo být, další problém je ten že to celkem zapáchá, vagína a to na těch kalhotkach, prosím kdyžtak o nějakou radu.

Ja bych to tedy videl na kvasinky, ale gynda rekne vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.1.20 21:34

Trocha běžného výtoku, který je buď čirý a nebo lehce mléčně zakalený, ale není nijak cítit a nic tě nesvědí je naprosto běžná věc - je to součást toho, jak se tvoje pochva stará sama o sebe a jak se samoočištuje.

Jak moc je výtok hustý záleží především na fázi cyklu.

Pokud nechceš mít na kalhotkách výtok, tak používej slipové vložky, ale teda hledej takové, kde nejsou žádné parfemy, zvhlčovadla, aloe a podobné voloviny - většinou to jen dráždí a narušuje přirozenou rovnováhu pochvy.

Stejně tak výplachy, mytí mýdlem či jinými zásaditými mycími gely a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí