Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím všechny jsem holka a mám 17 let, poslední dobou je to horší a horší jsem učeň a vyučuju se za vrchní číšníci a dost my to dělá problém dostávám bolesti hlavy a hlavně migrény za očima když čtu objednávky a nebo když prostě jenom něco čtu už od školy když jsem vždycky četla z knih tak mě začala lehce bolet hlava nebylo to nikdy něco extrémě silného ale je to nepříjemné a úplně normální my to nepřijde když už to trvá nějakou dobu. Bolesti dostávám hlavně ráno po probuzení. Myslela jsem jsi že by to mohlo být třeba z toho že nepiju dostatečně a tak jsem začala pít více ale nic se nezměnilo.
Nevíte co by to mohlo být? Budu ráda za každou odpověď ![]()
@saschazapletalova píše:
Zdravím všechny jsem holka a mám 17 let, poslední dobou je to horší a horší jsem učeň a vyučuju se za vrchní číšníci a dost my to dělá problém dostávám bolesti hlavy a hlavně migrény za očima když čtu objednávky a nebo když prostě jenom něco čtu už od školy když jsem vždycky četla z knih tak mě začala lehce bolet hlava nebylo to nikdy něco extrémě silného ale je to nepříjemné a úplně normální my to nepřijde když už to trvá nějakou dobu. Bolesti dostávám hlavně ráno po probuzení. Myslela jsem jsi že by to mohlo být třeba z toho že nepiju dostatečně a tak jsem začala pít více ale nic se nezměnilo.Nevíte co by to mohlo být? Budu ráda za každou odpověď
Pomůže ti doktor (a učebnice gramatiky).
@saschazapletalova píše:
Zdravím všechny jsem holka a mám 17 let, poslední dobou je to horší a horší jsem učeň a vyučuju se za vrchní číšníci a dost my to dělá problém dostávám bolesti hlavy a hlavně migrény za očima když čtu objednávky a nebo když prostě jenom něco čtu už od školy když jsem vždycky četla z knih tak mě začala lehce bolet hlava nebylo to nikdy něco extrémě silného ale je to nepříjemné a úplně normální my to nepřijde když už to trvá nějakou dobu. Bolesti dostávám hlavně ráno po probuzení. Myslela jsem jsi že by to mohlo být třeba z toho že nepiju dostatečně a tak jsem začala pít více ale nic se nezměnilo.Nevíte co by to mohlo být? Budu ráda za každou odpověď
Přestaň projíždět internet a zajdi si k obvodní lékařce, ta tě pošle dál (oční, neuro, nebo tam, kam sama uzná za vhodné).
@saschazapletalova píše:
@aiwwa skvěle že ses zamířila na gramatiku
A doktor.