Problémy s očima

19.6.23 10:15

Problémy z očima

Zdravím všechny jsem holka a mám 17 let, poslední dobou je to horší a horší jsem učeň a vyučuju se za vrchní číšníci a dost my to dělá problém dostávám bolesti hlavy a hlavně migrény za očima když čtu objednávky a nebo když prostě jenom něco čtu už od školy když jsem vždycky četla z knih tak mě začala lehce bolet hlava nebylo to nikdy něco extrémě silného ale je to nepříjemné a úplně normální my to nepřijde když už to trvá nějakou dobu. Bolesti dostávám hlavně ráno po probuzení. Myslela jsem jsi že by to mohlo být třeba z toho že nepiju dostatečně a tak jsem začala pít více ale nic se nezměnilo.

Nevíte co by to mohlo být? Budu ráda za každou odpověď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115857
19.6.23 10:22
@saschazapletalova píše:
Zdravím všechny jsem holka a mám 17 let, poslední dobou je to horší a horší jsem učeň a vyučuju se za vrchní číšníci a dost my to dělá problém dostávám bolesti hlavy a hlavně migrény za očima když čtu objednávky a nebo když prostě jenom něco čtu už od školy když jsem vždycky četla z knih tak mě začala lehce bolet hlava nebylo to nikdy něco extrémě silného ale je to nepříjemné a úplně normální my to nepřijde když už to trvá nějakou dobu. Bolesti dostávám hlavně ráno po probuzení. Myslela jsem jsi že by to mohlo být třeba z toho že nepiju dostatečně a tak jsem začala pít více ale nic se nezměnilo.Nevíte co by to mohlo být? Budu ráda za každou odpověď :think:

Pomůže ti doktor (a učebnice gramatiky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.6.23 10:24
@saschazapletalova píše:
Zdravím všechny jsem holka a mám 17 let, poslední dobou je to horší a horší jsem učeň a vyučuju se za vrchní číšníci a dost my to dělá problém dostávám bolesti hlavy a hlavně migrény za očima když čtu objednávky a nebo když prostě jenom něco čtu už od školy když jsem vždycky četla z knih tak mě začala lehce bolet hlava nebylo to nikdy něco extrémě silného ale je to nepříjemné a úplně normální my to nepřijde když už to trvá nějakou dobu. Bolesti dostávám hlavně ráno po probuzení. Myslela jsem jsi že by to mohlo být třeba z toho že nepiju dostatečně a tak jsem začala pít více ale nic se nezměnilo.Nevíte co by to mohlo být? Budu ráda za každou odpověď :think:

Přestaň projíždět internet a zajdi si k obvodní lékařce, ta tě pošle dál (oční, neuro, nebo tam, kam sama uzná za vhodné).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.23 10:29

@aiwwa skvěle že ses zamířila na gramatiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115857
19.6.23 10:30
@saschazapletalova píše:
@aiwwa skvěle že ses zamířila na gramatiku