Proč chlapi mluví u sexu sprostě?

Anonymní
12.6.20 22:19

Proč chlapi mluví u sexu sprostě?

Mluví vaši chlapi u sexu někdy sprostě? Můj občas jo, klidně mi řekne mrdej a pleskå mě u toho po zadnici. Måm si to nechat líbit? Není to pokaždē, jen někdy. Normålně tak nemluví.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4535
12.6.20 22:23

Pokud ti to není příjemné, tak mu to řekni, není nic snazšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
12.6.20 22:25

U mě kdysi při sexu občas mluvila sprostě přítelkyně, jinak vzdělaná a distinguovaná dáma… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
12.6.20 22:27

Tak všichni chlapi u toho takhle nemluví, ale někoho to vzrušuje. To podle mě není o tom, jestli si to necháš, nebo nenecháš líbit. Spíš o tom, abyste si třeba řekli, co se vám líbí a nelíbí. Jestli ti to vadí, není nic jednoduššího, než mu to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
12.6.20 22:34

A ty nevis jestli se ti to libi nebo se ho stydis na to zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.20 22:54

Můj takhle nemluví, ale mně by se to líbilo :oops: :mrgreen: prosím anonym, jinak smazat :)

• Citovat
  • Upravit
19983
12.6.20 23:00
@Anonymní píše:
Mluví vaši chlapi u sexu někdy sprostě? Můj občas jo, klidně mi řekne mrdej a pleskå mě u toho po zadnici. Måm si to nechat líbit? Není to pokaždē, jen někdy. Normålně tak nemluví.

A tobě se to líbí nebo ti to vadí? To musíš vědět ty. A nejlepší je komunikace mezi partnery ne na epipi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.6.20 23:11

Pokud se ti to nelíbí, tak mu prostě řekni - drž hubu a šukej… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.20 00:40

Jsem sice žena, ale občas taky u sexu použiju vulgárnější výraz typu pořádně mě vošukej, vojeď, apod. můj manžel taky občas při přirážení řekne něco ve smyslu jakou mam krásnou šukavou pičku, zvrhle si nepřijdeme ani jeden.

• Citovat
  • Upravit
2144
13.6.20 01:08

Tak u nás je to naopak - jal bych u toho byla jako kanál a partner volí spíš tu něžnější cestu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
13.6.20 07:07

Mrdej - 5 písmen, soulož - 6 písmen. Ty vole, kdo by se s tím zdržoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
13.6.20 12:48

Zdá se, že ho to vzrušuje.
Mě tá představa taky někdy napadne a vzrušuje a nedělám to, protože partnerka to nemá ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
13.6.20 14:06

Muj mi taky obcas neco takovyho rekne, asi se jim to u toho libi. Kdyz se mnou jinak mluvi normalne, tak mi to nevadi. Treba chce, abys neco rekla taky, nemusis hned sproste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.6.20 22:40

Ja si treba nedovedu představit, ze by mi pri sexu rikal milacku, zlato atd.. nemam to rada :D :lol: :lol: hladil atd, to radeji at poradne propleskne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
15.6.20 08:36
@Lilia23 píše:
Ja si treba nedovedu představit, ze by mi pri sexu rikal milacku, zlato atd.. nemam to rada :D :lol: :lol: hladil atd, to radeji at poradne propleskne :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria