Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud ti to není příjemné, tak mu to řekni, není nic snazšího.
U mě kdysi při sexu občas mluvila sprostě přítelkyně, jinak vzdělaná a distinguovaná dáma…
![]()
Tak všichni chlapi u toho takhle nemluví, ale někoho to vzrušuje. To podle mě není o tom, jestli si to necháš, nebo nenecháš líbit. Spíš o tom, abyste si třeba řekli, co se vám líbí a nelíbí. Jestli ti to vadí, není nic jednoduššího, než mu to říct.
A ty nevis jestli se ti to libi nebo se ho stydis na to zeptat?
Můj takhle nemluví, ale mně by se to líbilo
prosím anonym, jinak smazat ![]()
@Anonymní píše:
Mluví vaši chlapi u sexu někdy sprostě? Můj občas jo, klidně mi řekne mrdej a pleskå mě u toho po zadnici. Måm si to nechat líbit? Není to pokaždē, jen někdy. Normålně tak nemluví.
A tobě se to líbí nebo ti to vadí? To musíš vědět ty. A nejlepší je komunikace mezi partnery ne na epipi
Pokud se ti to nelíbí, tak mu prostě řekni - drž hubu a šukej… ![]()
Jsem sice žena, ale občas taky u sexu použiju vulgárnější výraz typu pořádně mě vošukej, vojeď, apod. můj manžel taky občas při přirážení řekne něco ve smyslu jakou mam krásnou šukavou pičku, zvrhle si nepřijdeme ani jeden.
Tak u nás je to naopak - jal bych u toho byla jako kanál a partner volí spíš tu něžnější cestu ![]()
Mrdej - 5 písmen, soulož - 6 písmen. Ty vole, kdo by se s tím zdržoval ![]()
Zdá se, že ho to vzrušuje.
Mě tá představa taky někdy napadne a vzrušuje a nedělám to, protože partnerka to nemá ráda.
Muj mi taky obcas neco takovyho rekne, asi se jim to u toho libi. Kdyz se mnou jinak mluvi normalne, tak mi to nevadi. Treba chce, abys neco rekla taky, nemusis hned sproste.
Ja si treba nedovedu představit, ze by mi pri sexu rikal milacku, zlato atd.. nemam to rada
hladil atd, to radeji at poradne propleskne
![]()
@Lilia23 píše:
Ja si treba nedovedu představit, ze by mi pri sexu rikal milacku, zlato atd.. nemam to rada![]()
![]()
hladil atd, to radeji at poradne propleskne
![]()
Mluví vaši chlapi u sexu někdy sprostě? Můj občas jo, klidně mi řekne mrdej a pleskå mě u toho po zadnici. Måm si to nechat líbit? Není to pokaždē, jen někdy. Normålně tak nemluví.