Proč je mrzutá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
27.1.09 18:45

Proč je mrzutá

** Holky poraďte. Terezka je poslední dobou pořád mrzutá a „vrže“. Ráno často vstáváme s pláčem - teda nejdřív se usměje a pak rozkřičí nebo rozpláče. Nejhorší je, že nebrečí, ale vzteká se - křičí, šklebí se a tak. Myslela jsem, že jsou to zuby, ale dle dr. to zuby nejsou, prý mě jenom zkouší co udělám. Já bych jí klidně i celý den chovala a nosila, ale ono to nepomáhá. Dopo jdem na hoďku ven, to se vyspinká, pak se vzbudí a je sní tak hoďku sranda - směje se a hrajeme si. To samé odpoledne. Ale nevydrží si hrát hodinu v kuse. Zkoušela jsem jí zabavit a po půl hodině zase křik. Teplotu nemá, nic jí nebolí, zkoušela jsem jí prohmatat. Tak vůbec netuším co to je. V noci se taky moc nevyspím. Tak v jednu se vzbudí a je vyspinkaná. Chvíli si hraje teda po kojo a pak zase začne vrzat. :( :cry: :cry: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3702
27.1.09 20:10

Re: Proč je mrzutá

vesna píše: ** Holky poraďte. Terezka je poslední dobou pořád mrzutá a „vrže“. Ráno často vstáváme s pláčem - teda nejdřív se usměje a pak rozkřičí nebo rozpláče. Nejhorší je, že nebrečí, ale vzteká se - křičí, šklebí se a tak. Myslela jsem, že jsou to zuby, ale dle dr. to zuby nejsou, prý mě jenom zkouší co udělám. Já bych jí klidně i celý den chovala a nosila, ale ono to nepomáhá. Dopo jdem na hoďku ven, to se vyspinká, pak se vzbudí a je sní tak hoďku sranda - směje se a hrajeme si. To samé odpoledne. Ale nevydrží si hrát hodinu v kuse. Zkoušela jsem jí zabavit a po půl hodině zase křik. Teplotu nemá, nic jí nebolí, zkoušela jsem jí prohmatat. Tak vůbec netuším co to je. V noci se taky moc nevyspím. Tak v jednu se vzbudí a je vyspinkaná. Chvíli si hraje teda po kojo a pak zase začne vrzat. :( :cry: :cry: **

Ahojky, neboj to je jen takové období, bude zase dobře, jen vydržať. Jsou to potvůrky a opravdu zkouší, co sneseme;-) Nelinka si tím taky prošla (dnes je jí 16 a půl měsíce), jediné co pomáhalo, s ní zuřivě skákat na míči :-)
Jestli jí opravdu nic nebolí, tak mě nic jiného nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
27.1.09 22:30

Prostě prudí… :lol:
Vydrž!!! :wink: Ber to s nadhledem…z hluboka dýchej a obrnuj se rodičovskou trpělivostí…právě ti začíná trenink … budeš ho potřebovat až začne zlobit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí