Proč je Tupperware tak drahé?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.1.13 15:36

Proč je Tupperware tak drahé?

Ahoj, nevíte někdo proč je Tupperware tak předražené? Mám doma pár Tupperware věcí, ale to jen proto, že mi je koupí příbuzní, kteří si myslí, že jsou to skvělé věci. Já s nimi však tento názor nezdílím. Spíš si myslím, že některé věci jsou mi k ničemu a některé jsou až nechutně drahé. Problém je, že moji příbuzní vůbec netuší kolik tyto věci stojí běžně. Nwvidím důvod kupovat si mísu s víkem za 600Kč a nebo i více, když například v Tescomě stojí kolem 200Kč. A ať mi nikdo netvrdí, že Tupperware má kvalitnější plast. Tescoma je jedna z nejprodávanějších značek nádobí u nás, takže pochybuji, ze je jejich plast horší. Myslím si, že Tupperware nakupuje ten kdo nechodí do normálního obchodu a netuší kolik stojí normální plastová miska.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.1.13 15:39

Tak jim řekni at ti kupusí tescomu no
jinak nevím proč tato dosku :nevim: se

• Citovat
  • Upravit
1483
4.1.13 15:39

No já to taky nechápu :-D Ale stejně tak jak u všeho ostatního-vysoká cena neznamená za každou cenu kvalita! Platíš jen tu značku. To už tak chodí, jak si všímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
4.1.13 15:40

No já nějaké věci teda doma mám od Tupperware a jsem spokojená. Každému vyhovuje něco jiného. Takže asi rada říct rodině at ti to už nekupují jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.1.13 15:41

No až na to, že Tescoma vůbec kvalitní není. Jen dražší šmejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
4.1.13 15:41

No o kvalitě Tescomy bych si dovolila zapochybovat. Znáš jejich nože a víš co vydrží třeba v porovnání s WMF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.13 15:43

Už mnohokrát jsem jim říkala at mi raději kupují věci od Tescmomi, ale pro ně je prostě Tupperware nejlepší. Přitom všichni chtějí šetřit, ale to, že za Tupperware zaplatí víc jim asi nevadí.

• Citovat
  • Upravit
23505
4.1.13 15:44

Třeba ví, že víc = kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
4.1.13 15:44

Já si na Tescomu nemůžu stěžovat. Jsem moc spokojená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.13 15:45

Je pravda že s noži mám taky špatnou zkušennost. Dala jsem jen Tescomu jako příklad a levnější variantu.

• Citovat
  • Upravit
11689
4.1.13 15:46

Tescoma že je kvalitní? Kde? Měla jsem vytlačovač na sušenky této značky, ve vnitř plastové součástky po 4 použití se zlomil ten mechanismus vevnitř. To samé mechanická vývrtka na víno a to byla z „nerezu“. A aby mi rezavěli nerezové lžičky, to jsem taky nepochopila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679

O Tescomě a její kvalitě bych hodně pochybovala…netvrdím to třeba zrovna o miskách…ale nádobí? děs…
A já si za kvalitu ráda připlatim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505

A já měla od Tescomy silikonovou formu, která po 1 pečení ztratila tvar i barvu, 1 nůž, co po 2 měsících zreznul a 1 metlu, co vypadla z úchytu. Takže laciná cena byla odpovídající velmi laciný kvalitě a od tý doby nic od Tescomy nechci. Jinak Tescoma pánvička u kamarádky skončila během pár měsíců velmi občasnýho používání reklamací a pak vrácením peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117

Také doma pár věci z tupperwaru a jsem max. spokojená, zejména jejich misky, ve kt.lze cokoliv přenést a nic mi nevyteče…ale je to věc názoru, moje zkušenost z tescomou je také negativní..takže asi jak komu co vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
4.1.13 15:49

Za 13 let manželství mi odešlo mnohem víc věcí od Tescomy než od Tupperware. Takže Tupperu věřím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný