Proč je Tupperware tak drahé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26245
4.1.13 15:49

Za 13 let manželství mi odešlo mnohem víc věcí od Tescomy než od Tupperware. Takže Tupperu věřím víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.1.13 15:50
@janine24 píše:
A já měla od Tescomy silikonovou formu, která po 1 pečení ztratila tvar i barvu, 1 nůž, co po 2 měsících zreznul a 1 metlu, co vypadla z úchytu. Takže laciná cena byla odpovídající velmi laciný kvalitě a od tý doby nic od Tescomy nechci. Jinak Tescoma pánvička u kamarádky skončila během pár měsíců velmi občasnýho používání reklamací a pak vrácením peněz.

Maminka měla jejich teflonovou pánvičku a z ní se po půl roce začal odlupovat ten černý povrch, tedy asi teflon. 8o Ale třeba já jednu pánvičku mám už 5 let a ta je teda kupodivu pořád dobrá.

Koukám, že to rezavění nebylo jen u nás, já vyhodila celou sadu příborů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.1.13 16:01

Já jsem měla super nerez otvírač konzerv (za dvě kila) který po prvním umytí zrezl a po druhém se rozpadl úplně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
4.1.13 16:09

Ahoj, u tupperware platíte totiž doživotní záruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.1.13 16:10

@kolik No ale Next obleceni je kvalitni, nemam moznost kupovat nevej, kupuju outlet nebo sekac a tricka nam vydrzi hodne dlouho, ikdyz jsu pouzite. Nekupuju kvuli booome NEXT ale kvuli kvalite ;)

Jinak co se tyce Tupperware, mam dve misky a naprosta spokojenst, neprevrati se, mam je uz neklik let, nejsou vybledle,nic.Za me spokojenost.Jo a s tvirakama od Tescomu mam uplne stejnou zkusenost jako holky.

• Citovat
  • Upravit
2237
4.1.13 16:10

Kdysi se říkalo, že Tupperware je z plastu poprvé lisovaného a že to jsou zdravé plasty atd. Mám toho doma dost, ale jako zázram mi to taky nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
4.1.13 16:13
@kolik píše:
Tuppperware je dle meho akorat neskutence predrazeny prumerny vyrobek. Je mozna pravda, ze vydrzi o neco dele nez „Euroshoper“, ale zase si za jednu misku Tupperware muzu koupit tri normalni, takze asi tak. Ne vzdy plati, ze drazsi = kvalitnejsi, a tady to zrovna moc neplati. Respektive do nejake miry to asi plati, ale to by ta cena musela byt porad tak polovicni…
Nicmene je to image, jako spoustu jineho a nekteri proste na perfektni tupperware nedaji dopustit. Z meho pohledu je to podobny fetis, jako kdyz maminka musi mit svoje dite oblecene od hlavy az k pate v NEXT…

nemyslím si to - mám nádobí i jiné značky než Tupper a to, co jsem si od Tupperu vyzkoušela, mi funguje dodnes. Některé kousky už 13 let. Za tu dobu bych při obměně nádobí zaplatila víc než byla cena Tupperu. Nejedu jen v této značce, ale to, co od nich mám, si nemůžu vynachválit. Nestalo se mi, aby mi jejich výrobek začal po nějaké době selhávat - všechny pracují tak, jako když jsem je koupila. A to je pro mě rozhodující. Já chci funkční nádobí - ne značkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.1.13 16:21

Nemáte někdo jídlonoš Tupperware?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
4.1.13 16:23
@neumisa píše:
nemyslím si to - mám nádobí i jiné značky než Tupper a to, co jsem si od Tupperu vyzkoušela, mi funguje dodnes. Některé kousky už 13 let. Za tu dobu bych při obměně nádobí zaplatila víc než byla cena Tupperu. Nejedu jen v této značce, ale to, co od nich mám, si nemůžu vynachválit. Nestalo se mi, aby mi jejich výrobek začal po nějaké době selhávat - všechny pracují tak, jako když jsem je koupila. A to je pro mě rozhodující. Já chci funkční nádobí - ne značkové.

A tedy hlavně já mám vyzkoušené, že pokud mi něco od Tupperware přestane fungovat nebo se samo zničí, tak i po 8 letech mi to vyměnili za nové!!! A ne jednou. Mám od Tupper. hodně věcí a kupovala jsem je hlavně proto, že se zaručují za ****zdravotní nezávadnost****, což se skoro u žádného jiného plastu nedá dohledat. A nejméně rok, dva jsem Tupper. odolávalal a hledala na trhu něco, co mi nezávadnost zaručí a nenašla jsem. Tak Tupper už asi 9 let kupuji.

Příspěvek upraven 18.11.16 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65143
4.1.13 16:23

@neumisa Mně sice jednou praskla krabička ve sváru, ale normálně mi to vyměnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
4.1.13 16:27

Pravda je, že Tupperware je předražené, ale časem se to vrátí v tom, že se nemusí pořád kupovat nové, ale že funkčnost je doživotní.

A také třeba já mám ruční šlehač od Tescomy, který jsem použila asi dvakrát a pak od Tupper. Vypadají prakticky stejně i velikostí, ale v tom Tescoma cibuli, jablka nasekám nestejnoměrně, něco se nalepí na stěny a zbytek je na kaši a v Tupper. se mi naseká cibule na stejnoměrně jemňoučko jak chci :palec: :?: :think: :nevim:

Příspěvek upraven 14.10.14 v 09:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
4.1.13 16:29

A taky mám všemožné silikonky a nemusí se podkládat plechem - přenesu je normálně za ouška, což od těch z Tescomy nejde a navíc mi po prvním pečení forma z Teskomy zešedla a byla tak odpudivá, že šla z domu a to taky stála cca 300,– :roll:.

Příspěvek upraven 18.11.16 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
4.1.13 16:30
@Klarindas píše:
Nemáte někdo jídlonoš Tupperware?

Mám ho ;)
A vím, že teď se bude nějaký prodávat zase v akci.

Příspěvek upraven 14.10.14 v 09:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
4.1.13 16:31
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo proč je Tupperware tak předražené? Mám doma pár Tupperware věcí, ale to jen proto, že mi je koupí příbuzní, kteří si myslí, že jsou to skvělé věci. Já s nimi však tento názor nezdílím. Spíš si myslím, že některé věci jsou mi k ničemu a některé jsou až nechutně drahé. Problém je, že moji příbuzní vůbec netuší kolik tyto věci stojí běžně. Nwvidím důvod kupovat si mísu s víkem za 600Kč a nebo i více, když například v Tescomě stojí kolem 200Kč. A ať mi nikdo netvrdí, že Tupperware má kvalitnější plast. Tescoma je jedna z nejprodávanějších značek nádobí u nás, takže pochybuji, ze je jejich plast horší. Myslím si, že Tupperware nakupuje ten kdo nechodí do normálního obchodu a netuší kolik stojí normální plastová miska.

Tak u Tupperware máš doživotní záruku…pokud ti miska po nějaké době přestane těsnit, tak ti ji vymění bez problému…Tescoma jen 2 roky, pak ti je taková miska k ničemu…mě se stalo, že mi praskl závit na válku a v pohodě mi to bylo vyměněno…mám ho 10 let…zkus s něčím takovým jít do Tescomy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.1.13 16:36

@AninaEli a těsní dobře? jako když do něj dám polívku a budu se naklánět jestli nevyteče.
Mám právě fresh box od tescomy a vypadá jetě a navíc ten plast je cítít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný