Proč je v Německu zkouška před nástupem do zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak zkoušky mají i někteří zdejší podniky a je to vyložené zkouška, jestli je ten člověk pro tu práci vhodný. U nás v jedné firmě ukážou uchazeči sestavení určitého dílu a chtějí, aby to zopakoval. Pokud to nedokáže nashledanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Aspera no tady se má jednat o den práce a teď nevíme zda nás vemou nebo ne až zkouzku uděláme a někdo mi říká ze je to proto ze papírovani
v Německu je mraky tak aby se tomu vyhly tak je zkouzka zda to chci a nebo nechci dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusnazik píše:
@Aspera no tady se má jednat o den práce a teď nevíme zda nás vemou nebo ne až zkouzku uděláme a někdo mi říká ze je to proto ze papírovaniv Německu je mraky tak aby se tomu vyhly tak je zkouzka zda to chci a nebo nechci dělat
Tak snad umíš německy líp než česky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady v Německu je to naprosto běžná situace, když žádáš o novou práci. Pozvou si tě na 1-2 dny Probetag, pak se společně sejdete s nadřízeným a ten bude chtít vědět, jak se práce líbí. Samozřejmě má na vás hodnocení od spolupracovníků, kteří pracovali po ty dva dny s vámi. Ještě jsem se nesetkala s tím, že by někde Probetag nechtěli. Je to z obou důvodů, tady je ve zkušební době výpovědní lhůta 14 dní, když bys za tři dny přišla, že dáváš výpověď, tak tam zbytečně budeš dalších 14. A to samé platí z tvé strany, když začneš a práce se ti nebude líbit, musíš těch 14 dní odpracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet omlouvám se ze nejsem dokonalá
ale rypalek je všude dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Celina píše:
To mě přesně napadloo jakou pozici jde, pokud nevadí udělat tři hrubky v jedné větě
Radši se neptám, co to bylo za pozici. Abych „nerejpala“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit