Proč jenom tatínek ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.10.24 21:34

@ibis ne tady nejde vůbec o to, jsem rada ze si taky můžu odpočinout od všeho když tatínek je doma, a jsem moc ráda že takhle moc má ráda i tatínka.. Jenom jsem nad tým zamyslela, jestli je to ok, jestli nedělám někde chybu.. Ale ta myšlenka přišla možná i proto že prababička měla kecy ze proč běhá jenom tatínek za dcerkou a ja ne, tak proč asi když chce jenom tatínka :think: … a přišlo my že prabába s tým komentářem míří tam že ja se dceři nevěnuju

• Citovat
  • Upravit
16187
30.10.24 21:35
@Anonymní píše: Více

Co já bych dala za to, kdyby to tak bylo i u nás. Syn 2 roky a jak je sám s tátou, pohoda, jen mě třeba chvíli hledá. Jak jsme doma oba, všechno musím s ním dělat já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 21:36
@ibis píše: Více

Hele to není o zarleni. Když mi dítě brečí protože ho něco boli a odhani mě že mě nechce, že chce tátu který pochopitelne není, nenechá se utesit, ani pochovat, tak mám kolikrát co dělat nebrecet taky. A ne proto, že mu nějak závidím, ale prostě je mi to líto. Ne že chce dítě jeho, ale že nechce mě.

• Citovat
  • Upravit
16958
30.10.24 21:37

To byla z jeho strany? Neřeš, řekni jí, že jsi ráda, že mají hezký vztah a podporuješ to, lepší než kdyby na ni kašlal nebo byla mamánek a všechno jsi musela ty. To by zas bylo špatně, že ji rozmazluješ :mrgreen: to si nevybereš :kytka: :nevim: aspoň u téhle generace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
30.10.24 21:46

Tohle mě fakt nikdy nenapadlo :nevim: Ve 2 letech chodily děti do školky :think: Takže mi mělo být třeba líto, že furt povídaly jen o paní učitelce Janě? Protože co řekla ona bylo svaté :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
30.10.24 22:06
@vabarbora píše: Více

Naše malá si nás hodně hlídá oba, ale favorite je přece jen máma momentálně. Když tohle dělá, tak jdu a manžela obejmu, pohladím, řeknu jak máme tatínka rádi, vypíchnu něco pěkného, co pro nás udělal. A taky se jí snažím dát dost svojí pozornosti aby se mnou trochu znudila zas :mrgreen:

Myslím, že to dělají všechny děti v různých obdobích. Ale určitě není špatné ani hloupé, že ses přišla zeptat, od čeho jiného už by fórum s názvem EMIMINO mělo být :kytka:

A jinak bys měla vidět, jak rychle změní písničku na "táta, táta " když jí něco zakážu :lol: Najednou nejsem ta oblíbená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
31.10.24 09:36

@Anikaa02 přesně, když je malej náhodou ráno vzhůru když táta jde do práce, tak na něj volá ahoj a mává, i když už je táta o patro níž a přestane až po chvíli doma, běhá ke dveřím a táta ahoj a mává, když jdu já pryč a říkám tak ahoj, malej sotva mávne ploutví a víc ho nezajímám :lol: a když přijdu, tak ho zajímá maximálně co jsem přinesla..beru to tak, že se mnou tráví většinu času, tak se,,to tak nehroti,,
Taťka je mu přeci jen vzácnější a jakmile je doma, já neexistuju, dokud není bobek v plné nebo prázdný brisko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.24 13:11

Ne, na mluvení o tom s kým tráví čas by mi nebylo líto nic, to mi prijde naprosto normální. Ale kdyby pak třeba když bych ho chtěla pochovat nebo pomazlit mě odstrkoval a chtěl jenom paní Janu, to by mi líto bylo úplně stejně

• Citovat
  • Upravit
5114
31.10.24 13:58

Tak u cizí by mi to i vadilo, ale od táty? To mi přijde fakt ujetý… žárlit na to, že chce tatínka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
31.10.24 14:04

Buď ráda a využij toho. Vidí ho málo, to je vše. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.10.24 14:52

@KáťaKašpi jooo to si mi připomněla jal jsme se v sobotu ramo všichni váleli v postel a Špunt se na me podíval a rika …mami hamham jdiiiii… a poslal me udelat jim snídani 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16187
31.10.24 17:58
@KáťaKašpi píše: Více

U nás tátovi mává, posílá mu pusy. Ale když jdu do práce, nebo jen náskok ven já, to je zle a brečí :mrgreen: Takže musím chodit tak, aby mě neviděl :lol: Ale do roku noc popřeje v klidu, dá pusu a mává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.24 20:30

Co furt máš s tím zarlenim? To není žádné zarleni, stalo se ti že tě dítě někdy takhle odstrkovalo? Že třeba jecelo že ho nemáš uspavat, utesovat nebo něco takového? To je proste dost nepříjemný, stejně jako by mi bylo kdyby kdokoli koho mám ráda mě odhanel že mě nechce, že mu vadím. Může člověk tisíckrát u těch dětí chápat že je to normální, ale líto to stejně je. Nebo prostě já nejsem ten typ, když mi dítě brečí ze si odrelo koleno, evidentně ho to bolí, táta k dispozici není a nebude, a ono si nenechá ani slzy osusit protože máma nenenenene, jdi pryč, kde je táta, abych se usmála a rekla si tak v pohodě brec dal, to je fajn že máš tátu rád

• Citovat
  • Upravit
5114
31.10.24 21:07

Jsi přesně ten typ, co si myslí, že dítě potřebuje jenom mámu, že se o něj nepostará nikdo líp, než ty. A neumí přenést přes srdce, že dítě projeví zájem i o otce. Třeba ne, třeba se mýlím, ale působíš tak :think: A kdyby to to bylo jen líto, napsala by si to jinak. Z tvého předchozího popisu je cítit žárlivost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová