Proč jenom tatínek ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.10.24 20:19

Proč jenom tatínek ?

Zdravím všechny maminky ;)
Jsem docela zoufalá, a nevím jestli to je normální a časem to přejde…
Dcera má 2 roky a většinu času tráví pouze semnou, tatínek hodně pracuje, někdy je doma třeba jenom 2-3× týdně, ale někdy zas se to mění a je doma třeba i 5 dní v týdnu.. Když je tatínek doma tak dcera si mě vůbec nevšímá, tahá pouze tatínka se sebou hrát, já jakoby jsem doma ani nebyla, když se chci k nim přidat tak mě dcera odstrkuje, někdy mě i odvede z místnosti ať tam nejsem :( … jinak přebalování, oblékání, uspávání, koupání to vše my nechá.
A když tatínek není doma tak hodně krát za den si na něho vzpomene a chodí po dome a hledá tátu.
Ja když občas někam odskočím a hlídá tatínek tak si na mě nevzpomene ani jednou :,( … Mam strach když půjdeme třeba na víkend k tchyni a dcerku tam necháme bojím se že na mě si nevzpomene ani jednou … Řešili jste někdo něco podobného? Přejde to časem? Z jakého důvodu to může být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35443
30.10.24 20:21

Normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
30.10.24 20:22
@Anonymní píše: Více

A čemu se divíš? Je jí táta vzácný, když se vidí méně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18507
30.10.24 20:23

Prosimte klid :roll: dítě má dva rodiče. Jednou jsi v kurzu ty a jednou tata. Za měsíc to muže byt obracene. U mas 2,5 je teď taky tata období, ale to me vůbec netrapi. Já jsem naopak rada, ze má tátu rada a chce s nim byt. Teď byl se starším na 4 dny pryc a já jen a úsměvem a potěšením hlásila kolikrát ho tu hledala. Manžel není žádný soupeř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
30.10.24 20:23

Je to dané prostě tím, že tebe má pořád a tatínek je ji vzácnější. Manžel je doma sice denně, ale taky chodí dost do práce a když je doma, taky nejsem v kurzu. U dědy a babičky si na mě během odpoledne taky nevzpomene, o tátovi mluví pořád. Nesmutni a užívej si klidu, když je v zápřahu chlap 😁 👍

• Citovat
  • Upravit
758
30.10.24 20:26

Zdravim, syn mel v zari dva roky a resim to stejne.. taky se predemnou zavira v mistnosti, odstrkuje me.. nechce ode me uspavat kdyz je tatinek doma atd..mohla bych pokracovat. Jen co vstanu tak jen slysim tata tata..uprimne me to dost mrzi a taky doufam, ze to prejde.. u nas je rozdílem to, ze manzel se malemu dost venuje a ja se staram vetsinu casu o 4 mesicni mimco.. tak jsem myslela ze to je tim, ze na nej zarli a ze na nej nemam tolik casu jako predtim.. ale ocividne v tom nejsem sama :zed: tak nejak doufam, ze alespon ten druhy bude mamanek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21662
30.10.24 20:28

@vabarbora ale vy oba jste rodiče, máte být parťáci, doplňovat se a táhnout za jeden provaz a ne soupeřit, koho má dítě zrovna radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
30.10.24 20:30

@mado rozhodne to neberu jako soutěžení.. jsem rada, ze se mu takhle venuje a ze ho ma syn moc rad.. spis jde o to, ze si rikam.. jestli nedelam neco spatne, nebo jestli se mu fakt malo nevenuju kdyz se staram i o druheho a tak podobne.. a to me pochopitelně trapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18507
30.10.24 20:37

@vabarbora hele ne. Já mladší často i ignoruju. Hraju si jen občas. Po těch letech me to nebere. Spis vyhledáváním aktivity co baví me a stejne mám ocásek. Večer musím vždycky chodit já. V noci aby na ni sáhl tata? Pche! To by byl tyjatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.24 21:07

To se fakt musíš tak de*ilně ptát? :roll:
Je ji prostě tatínek vzácný.

A zvykni si, že může být i hůř :mrgreen:

Můj synovec takhle ignoruje všechny, když jsem v blízkosti, protože chce jen mě. Maminka nezájem, dokonce už se stálo, že i nakrmit chtěl ode mě :mrgreen: Ale rodiče dítěte jsou s tím v pohodě.
Co mě mrzí a nevím co s tím, že ignoruje dědečky.. Prostě mužské v rodině nezájem. Děda (můj otec) tam bych chtěla tomu vztahu pomoci, druhý děda si bude muset pomoci sám. Ale, možná je to tím, že strejdové jsou daleko, takže má kolem sebe více příbuzných žen než mužských.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.24 21:16

Potkali jsme takovou rodinu. Starší dítko vyselo a vysi pouze na tatínkovi. Matku tak nějak přežívá protože musí ale jakmile přijde tatínek z práce všechno jde stranou. Miminka nesmí nic. Po příchodu sourozence starší i papuluje ale jen na matku a žaluje. Maminka si z toho teda nic nedělá naopak :mrgreen: má na sebe čas.

• Citovat
  • Upravit
5075
30.10.24 21:29

To jako vážně žárlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
30.10.24 21:33

Byla bych ráda, že mam chvilku klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

U nás totéž. A jo, taky mi to není příjemný když je syn třeba namocny, doma s ním samozřejmě já a on řve po tátovi, mě odstrkuje. Cokoli se mu stane, bouchne se a tak, volá tátu, mě odhani. To není o soupeření, ale o lítosti když tě tvoje vlastní dítě pro který děláš první poslední odmítá. Ale je to tím že je táta vzácný v kombinaci s tím, že ta máma která je pořád a ještě k tomu hodně sama není vždycky příjemná, ne vždycky si chce nebo může hrát, řeší i nepříjemné situace, když něco není možné dovolit, dítě se vzteka, doktoři, očkování…ten táta přijde ve svém volnu nateseny že si jde dítě užít, dá mu 100% pozornost, nemusí ho odhanet že teď si nemůže hrát protože musí třeba vařit a mají minimum trenic, i dítě se na něho těší takže nedělá scény kvůli blbostem. Takže táta rovná se nekonečná zábava a legrace, nepříjemného nic. U mámy ten poměr tak dobře nemůže vyjít.

• Citovat
  • Upravit
4311

Je to bohužel normální 😂 ale naprosto chápu tvé pocity ja byla ted přes noc pryč malému nejsou ani dva roky a myslíš ze bylo nějaké velké vítání? Nebylo zamával mi a řekl táta? Jako zamrzí to ale beru to tak jak to je (nic jiného mi nezbyde) a věř ze určitě nedelas nic špatně 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová