Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nemáš kvasinky?
Já je jednou dostala po ATB, ale měla jsem to jen na zevních rodidlech. Měla jsem je úúúplně vysušené, bylo to šílené ![]()
Příspěvek upraven 31.07.14 v 08:28
Prave jsem opravdu hooodne vysusena. Antibiotika jsem nebrala
Myslela jsem si, při pohledu na svou pipinu, že je mi minimálně 70 let ale přeléčilo se to a už jsem v pořádku.
Pomohl mi tedy krém canesteen z lékarny… měla jsem to jen zevně, pokud je to i zevnitř tak jsou ještě na to čípky canesteen
Taky bych řekla, že jsou to kvasinky. Mně se nejvíc osvědčil Jenamazol, je to krém s aplikátorama na zavádění a můžeš mazat i zevně.. a pomáhá rychle
Souhlas s olinka11,
doporučuji jennamazol, není sice tak propagovany jako sptatní, ale funguje super. stačí jen namazat:)
Já mám také ten samý problém. Jsem zdravá, na záněty, kvasinky netrpím. HA neberu. Tak nevím, čím to je… Jak Ty jsi dopadla? Co Ti pomohlo?
Ahoj, využívám tématu… jde o to, že jsem s přítelem dva roky. zezačátku jsem byla pokaždé okamžitě mokrá jen co se mě přítel dotkl a opravdu to bylo rychlé.
chápu, že je v tom asi spousta věcí - jednak po dvou letech opadne zamilovanost, potom také jsem náchylná na různé kvasinkové infekce atd. to pak je horší, pochhva nezvlhne..
nicméně.. od té doby co jsem těhotná, jsem si všimla, že mám s vlhnutím při mazlení opravdu problém.
Je možné, že jsou to hormony?
Chci totiž říct, že mi už od cca 2. měsíce těhotěnství vytéká z prsou kolostrum. A už se i s přítelem smějeme, že při mazlení vlhnu nahoře a ne dole
![]()
fakt nevím, jestli je to náhoda nebo to má nějakou souvislost.
Mám tedy otázky:
Nezaznamanela jsem souvislost s vytékáním mleziva a vlhnutím, každé těhotentsví je úplně jiné, první dvě jsem nemohla manžela ani cítit, další tři byla při chuti jak nikdy…
edit : ty asi hodně čteš, co?
Ahojky, já jsem taky těhotná a na sex nemam vůbec chuť ani náladu…ale s vlhkostí mám spíš opačný problém - jsem vlhká moc a pořád…
No jde spíš o to, že mám na sex chuť, strašnou, ale nevlhnu. Tak to možná je příčina jinde?
pův. jsem myslela, jestli to není zvýšenou hladinou prolaktinu, no..
Ahojte zeny mam intimni problem a nevim co s tim.Uz 14dni jsem tam dole sucha a to totalne. Nikdy jsem s vlhkosti nemela problem, nevite cim by to mohlo byt?