Výtok - už několik let

297
27.7.14 14:20

výtok - trápení

Zdravím, mám výtok snad už několik let, takový ten bílý, buď vodový nebo malinké cucky, doktorka mi dala tablety, pak mast a vše znova zpět.. teď mi zase dala tablety klion a já jí říkala, že se mi to stejně určo vrátí, skoro jako by se urazila a prej, že ona mi s tím nepomůže, že já něco dělám špatně a začala o stravě, oblečení atd.. jenže k čemu mi je doktorka, když mi nepomůže s problémem a ještě je na mě protivná a řekne, že jí to taky nebaví pořád přeléčovat, když to maj ženský za 14 dní zpátky.. já už jsem z toho úplně hotová.. hlavně před partnerem se stydím. Řekla jsem mu o tom, protože mi přišlo, že je to tak správně, ale bojím se, že teď semnou nebude chtít spát, cítím se jak něco hnusnýho :,( co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3311
27.7.14 14:32

Ať ti udělají rozbor krve, mě taky trápily silné výtoky, ale podle krve mám jen přemnožené nějaké bakterie, které mi lékař ani přelečovat nechce - prý by mi tím akorát ublížil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
27.7.14 14:32

Příspěvek upraven 21.05.18 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
27.7.14 14:34

Jenže jsem v takové lokalitě v tom městě je jen jedna doktorka a ve vedlejším mě tak zkusila u jednoho dobrého domluvit kámoška a má plno :( a bojím se abych zase nenarazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.7.14 14:34

@teriiiy Ahoj, jako první bych změnila lékaře, když je tvoje doktorka tak neochotná. Měla by ti udělat stěr a poslat do laborky, aby věděla co to vůbec je za výtok a pak tě léčit. Jinak jsi dobře udělala, že jsi partnera informovala. Měl by tě teď podporovat a držet s tebou. Určitě to pochopí a nenaruší to váš vztah. A když jo, tak ti za to nestojí ;) Každopádně bych raději používala kondom i jestli bereš HA. Přeji hodně štěstí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
27.7.14 14:35

Příspěvek upraven 21.05.18 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
27.7.14 14:37

Horší je ale ke komu jít… aby to nebylo to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
27.7.14 14:39

Příspěvek upraven 21.05.18 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
27.7.14 14:41
@teriiiy píše:
Jenže jsem v takové lokalitě v tom městě je jen jedna doktorka a ve vedlejším mě tak zkusila u jednoho dobrého domluvit kámoška a má plno :( a bojím se abych zase nenarazila

Já kdybych nebyla spokojená se svým doktorem, změnila bych ho i kdybych měla dojíždět. Zkus si najít recenze na lékaře v tvém okolí. Nebo se zkus zeptat zde na eMiminu. Založ nové téma a určitě se někdo ozve a hodí info :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
27.7.14 14:51

Já bych lékařku šmahem neodsoudila, hned v úvodu píšeš, že máš výtok už snad několik let, tudíž opakovaně, i přes léčbu. Nebo jsi několik let chodila s výtokem a začala ho léčit až teď?
A strava s tím má co dělat, růst kvasinek podporuje hlavně rafinovaný cukr. A spodní prádlo taky. Takže je dobré jíst hodně bílých jogurtů a kalhotky jedině bavlněné.
Zkus Wobenzym. Není to nejlevnější, ale je to opravdu účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.7.14 14:54

Já tě chápu, měla/mám to samé :hug: :hug: :hug: Po nějaké době jsem se doktorce přestala svěřovat, sama si ničeho nevšimla :nevim: Snažila jsem se to vyřešit sama jídelníčkem atd., no nepomohlo to. Nějak jsem se s tím naučila žít a už se moc těším, až se za měsíc přestěhuju a změním i lékaře. Možná radši i za chlapa, protože mé ženské nedůvěřivé už mám po krk :cert: Kdybych ale měla zůstat, kde jsem, změním lékaře i za cenu dojíždění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
27.7.14 15:01

Já jsem z toho naprosto zoufalá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
27.7.14 15:02

Párkrát mi napsala něco z lékarny, ale pořád to samý… a ten wobenzim si můžu koupit sama bez předpisu, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.7.14 15:14

@teriiiy máš víc možností - léky, taky změnit spodní prádlo, mycí gel atd.. nechat přeléčit partnera - ten může být „roznašeč“ a projevuje se to u Tebe atd.. někdo na toto trpí, někdo ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
28.7.14 08:58

Já mám taky výtoky už asi 9 let a nic mi na to nepomáhá… mám prostě chronickou kvasinku a tyhle léky z lékarny na ni nezabírají. Naučila jsem se s tím žít, mám to již několik let, lékaři s tím nic neudělaj a to jsem jich vystřídala už 4… Jediné co bych mohla zkusti je dieta, ale to vím, že na tuty nezvládnu, vzdát se cukrů a bílé mouky… prostě mám holt smůlu, taky mám dny kdy jsem z toho zoufalá ale co.. Někdo holt výtoky má celý život a někdo je nemá vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí