Proč jsem tak unavená?

Anonymní
6.5.24 09:24

Proč jsem tak unavená?

Ahoj, před měsícem jsem se léčila se špatnými játry (nakonec se přišlo na ohnutý žlučník a nejspíš špatný odtok ve žlučových cestách, kameny nemám), měla jsem výsledky jak vyschlastaný chlap a játra zvětšená. Byla jsem asi 3 týdny doma. Teď semi jaterní testy zlepšily, nicméně na záchod lítám po každém jídle a tak jedenkrát týdně mě chytí žlučníková kolika - dřív jsem na to vůbec netrpěla. Podle MUDr. si mám vychytat dietu, co mi vyhovuje, dělá to prý ten patvar žlučníku. Ale k věci, spím hodně a jsem stále strašně unavená, i jako kdyby mi vynechávala hlava. Je pravda, že se neumím zastavit a jen sedět, neustále musím něco dělat. Mám sklony k perfekcionismu a určitě i nějakou lehoučkou formu OCD, mám vše doma seřazené a vytírání, koupelna a záchod je rutina každý den. Naprosto neskutečně mě bolí trapézy, nevím, jestli je to stres? Zajímá mě, jak s tím bojovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
6.5.24 10:51

S tím asi nic neuděláš, moje máma byla při žloutence tak hotová, že ani nedokázala uplést vánočku a musela pak jít hned spát. A trvalo to dlouho. Asi tři měsíce. Pak se jí játra srovnaly, ale léky stále musí brát a už to nikdy nebude dobrý. Únava ale odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.5.24 12:33

Tělo bude potřebovat čas na rekonvalescenci. Zkus ale brát třeba aspoň hořčík, možná na únavu trochu pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí