Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jela bych k doktorovi raději dnes. Ano, může to být šlacha nebo jen prdlá žilka, ale pokud to máte v rodině, tak moc neotálej.
@Konnny píše: Více
Přesně, taky jsem na to myslela. Takže k doktorovi dnes a pokud tam není, má zástup.
@unuděná žiji v zahraničí a tady je svátek až ve čtvrtek
a bohužel dnes obvodní neordinuje
@Niki998 píše: Více
Vždy musí mít zástup. Nebo jeď prostě na tu pohotovost. Vtipný to není, ať tam dáš kolik smajlíků chceš.
Raději si určitě zajeďte, někdy ty příznaky nemusí být úplně typické.
@Anonymní píše: Více
Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Byla to trombóza? Mám úplně stejné potíže..
Ahoj, rada bych se zeptala jaké jste měli příznaky trombozy, sem docela plašan.
V pátek me z ničeho nic při práci zacla bolet noha u kotníku v litku a kolem kolene a noha byla otekla. Teď už otekla není ale noha bolí při chůzi a pohybu (narovnání nebo pokrceni) chodit mužů normálně jen me to bolí (takova táhla místy bodava bolest hlavně v zadní části litka a kolem kolene ).
Sem platan takže sem už v sobotu chtěla na pohotovost ale přítel me zastavil s tím ze vysiluju a mám počkat do středy k obvodní ze to spis bude jen natahla slacha z přetížení ( 3 týdny práce od neděle do neděle a denně na nohou ).
Ale nevím od neděle me poměrně dost bolí to litko i stehno ale není to nijak otekle.
Jinak na embolii umřela prababicka a to ji vlastně skoro nic nebylo, takže z toho mám fakt strach.
Ještě bych chtěla říct ze nekourim už 2 roky a HA neberu a nikdy sem nebrala, denně nachodim minimálně 7 km jediný co tak mám značnou nadváhou.