Trombóza? Bez typických příznaků

Anonymní
6.5.24 08:20

Tromboza ? Bez tipickych příznaků ,

Ahoj, rada bych se zeptala jaké jste měli příznaky trombozy, sem docela plašan.

V pátek me z ničeho nic při práci zacla bolet noha u kotníku v litku a kolem kolene a noha byla otekla. Teď už otekla není ale noha bolí při chůzi a pohybu (narovnání nebo pokrceni) chodit mužů normálně jen me to bolí (takova táhla místy bodava bolest hlavně v zadní části litka a kolem kolene ).

Sem platan takže sem už v sobotu chtěla na pohotovost ale přítel me zastavil s tím ze vysiluju a mám počkat do středy k obvodní ze to spis bude jen natahla slacha z přetížení ( 3 týdny práce od neděle do neděle a denně na nohou ).

Ale nevím od neděle me poměrně dost bolí to litko i stehno ale není to nijak otekle.
Jinak na embolii umřela prababicka a to ji vlastně skoro nic nebylo, takže z toho mám fakt strach.

Ještě bych chtěla říct ze nekourim už 2 roky a HA neberu a nikdy sem nebrala, denně nachodim minimálně 7 km jediný co tak mám značnou nadváhou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
6.5.24 08:25

Jela bych k doktorovi raději dnes. Ano, může to být šlacha nebo jen prdlá žilka, ale pokud to máte v rodině, tak moc neotálej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.5.24 08:28

Ve stredu je svatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.24 08:33
@Konnny píše: Více

Přesně, taky jsem na to myslela. Takže k doktorovi dnes a pokud tam není, má zástup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.5.24 08:35

@unuděná žiji v zahraničí a tady je svátek až ve čtvrtek :D a bohužel dnes obvodní neordinuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.24 08:36
@Niki998 píše: Více

Vždy musí mít zástup. Nebo jeď prostě na tu pohotovost. Vtipný to není, ať tam dáš kolik smajlíků chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.5.24 15:43

Raději si určitě zajeďte, někdy ty příznaky nemusí být úplně typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.24 14:57
@Anonymní píše: Více

Můžu se zeptat, jak to dopadlo? Byla to trombóza? Mám úplně stejné potíže..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex