Proč jsou všichni tak protivný?

28.3.23 00:05

proč jsou všichni tam protivný

Můžu se zeptat proč jste tady všichni tak protivný? ty Češi fakt magoři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
28.3.23 00:18

A proč ty si tak agresivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14901
28.3.23 00:23

Kde myslíš „tady“? Ty nejsi Čech či Češka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
28.3.23 00:24

Ty být z jakého kmene?

• Citovat
  • Upravit
11360
28.3.23 00:46
@anonym8952 píše:
Můžu se zeptat proč jste tady všichni tak protivný? ty Češi fakt magoři :D

Protože se tu nosí všude mikiny s kapucí, s ní se jde hrabat v pisku a veterinární technik s kurzem inseminatora, sanitare a kdoví čeho ještě nechce dělat ve zdravotnictví a to chtěla paní dálkově studovat na zdravotní sestru.
Takový oser to tu je… Tak proto asi se domnívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
28.3.23 02:35
@Michelle_M píše:
Kde myslíš „tady“? Ty nejsi Čech či Češka?

Nene, je to cikánka. Asi vidí velký špatný, měla by si dát pořádnou polívku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.3.23 03:29
@Trojlístek píše:
Protože se tu nosí všude mikiny s kapucí, s ní se jde hrabat v pisku a veterinární technik s kurzem inseminatora, sanitare a kdoví čeho ještě nechce dělat ve zdravotnictví a to chtěla paní dálkově studovat na zdravotní sestru.
Takový oser to tu je… Tak proto asi se domnívám.

Moc nechápu, jak to myslíte, můžete mi to prosím trochu osvětlit? Co je špatného na tom, že paní chtěla dálkově studovat?
Já myslela, že diskuze se zakládají, aby se lidi ptali, když si neví rady, proč hned oser?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12008
28.3.23 03:42
@Gabriela2033 píše:
Moc nechápu, jak to myslíte, můžete mi to prosím trochu osvětlit? Co je špatného na tom, že paní chtěla dálkově studovat?
Já myslela, že diskuze se zakládají, aby se lidi ptali, když si neví rady, proč hned oser?

Protože při pročtení té diskuse třeba mě osobně přišlo že paní pracovat moc nechce…nebo jen tak něco trochu poslichat na pár hodin týdně..ale chtěla by za to miliony… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.3.23 05:16
@Vladusxx píše:
Protože při pročtení té diskuse třeba mě osobně přišlo že paní pracovat moc nechce…nebo jen tak něco trochu poslichat na pár hodin týdně..ale chtěla by za to miliony… :nevim:

Snažila jsem se diskuzi najít, ale na tohle téma jich je tady plno, tak nevím, o co jde a co paní psala. :think:
Jestli je paní ošetřovatelka/sanitářka, tak se jí ani nedivím, že se jí v tomhle pracovat nechce. Pracovala jsem jako ošetřovatelka (18500 hrubého, HPP), dělala jsem maturitu na práci, kterou člověk může dělat i s kurzem. Já jsem ale hodně empatická, takže ta práce pro mě byla krásná, ale pro člověka, kterej není empaticky založenej je to práce na oddělání, takže se na jednu stranu nedivím, jestli v tomhle pracovat nechtěla a chtěla si dodělat dálkově zdravotní sestru, protože ta zadky utírat nemusí. :nevim:
Ještě je těžký najít uplatnění jako ošetřovatelka na jiném oddělení než je LDNka a věřte mi, že třeba taková sociální LDNka je fakt masakr. Tam jsem byla dobrovolničit, když mi bylo 18.. bývalý prostitutky, kriminálníci - i pro mě jako empatickýho člověka, kterej se snaží najít pochopení úplně v jakýmkoliv člověku, byl tohle masakr na palici i fyzičku.
Záleží i kolik paní je.. jestli je to mladá holka, která ještě ani neví, co pořádně chce, tak bych jí tolik nehrotila. Já šla na vejšku ve 20 a 3× jsem měnila (každý rok jiná škola), než jsem zjistila, že chci dělat u záchranky. Taky jsem dostávala pěknou bídu, že využívám toho, že mi stát nabízí studium (i když to tak levný není), že jenom nechci pracovat a další věci.. no a teď jsem vystudovaná záchranářka a normálně pracuji.
Jak říkám, diskuzi jsem neviděla, nevím, kolik paní je, ale jestli je to mladá holka, tak mám plný pochopení, protože mně samotný taky trvalo, než jsem zjistila, co chci. Ale jestli chce dálkově, tak to je složitější no, status studenta mít nebude, takže si zdrávku bude muset platit sama.
Je blbý takhle soudit, když je to skrze písmenka a nevidíme, jak se člověk tváří, jak sedí, jak artikuluje.. to pak poznáte víc, jestli se vykrucuje z práce nebo k tomu má nějaké důvody. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
28.3.23 06:53
@Vladusxx píše:
Protože při pročtení té diskuse třeba mě osobně přišlo že paní pracovat moc nechce…nebo jen tak něco trochu poslichat na pár hodin týdně..ale chtěla by za to miliony… :nevim:

Jsem zase o něco přišla? Kde to najdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
28.3.23 06:56

Co vyzařuješ se Ti vrací.
Možná si o sobě myslíš víc, jen dostáváš to, jaká jsi.

• Citovat
  • Upravit
3747
28.3.23 07:00

@Gabriela2033
Ze sestra neutira zadky? Tos me pobavila :mrgreen:
A tu LDN nechapu, tak jsou hlavne stari lide, ne narkomani a stetky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
28.3.23 07:17
@Anonymka1230 píše:
@Gabriela2033
Ze sestra neutira zadky? Tos me pobavila :mrgreen:
A tu LDN nechapu, tak jsou hlavne stari lide, ne narkomani a stetky :think:

Tak jak jde, ale sestra tohle dělat NEMUSÍ. :) Pokud je na oddělení ošetřovatelka, tak tuhle práci dělá ona - i co se týče hygieny apod. Sestra má větší,,privilegia”, tak jsem to chtěla říct. :)
Napsala jsem SOCIÁLNÍ LDN - sociální lůžka. Už od názvu ti to něco napoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
28.3.23 07:27

@Gabriela2033
Tak zalezi, kolik tech osetrovatel je. Ale vhledem k jejich platovemu podhodnoceni je vetsina oddeleni rada, ze na smene nwjaka je. V jedne pak hygienu fakt neudela
Podle me jsou vsechny luzka ldn oznacena jako socialni. Kazdopadne me zajima, kde se takove oddeleni nachazi? Moc jich asi nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
28.3.23 07:31
@Anonymka1230 píše:
@Gabriela2033
Tak zalezi, kolik tech osetrovatel je. Ale vhledem k jejich platovemu podhodnoceni je vetsina oddeleni rada, ze na smene nwjaka je. V jedne pak hygienu fakt neudela
Podle me jsou vsechny luzka ldn oznacena jako socialni. Kazdopadne me zajima, kde se takove oddeleni nachazi? Moc jich asi nebude :think:

Přesně. LDN je prostě sociální zařízení. Pochopitelně tam mohou být umisteni lidé všech vrstev a povolání. Specifikum spočívá v tom, že se jedná o lůžkové zařízení, jehož klientům není poskytována péče medicinska jako třeba v nemocnici, ale víceméně jen sociální.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová