Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Ou
Ano, naprostá pravda. Něco takového také mám a neskutečně mě vzrušuje, když můžu kousat. Jenže už nevím, co s tím.
A co bys s tím chtěla dělat? Každý má nějaké ty úchylky a ty o té své už víš.
Jinak si chceš najít si někoho, komu kousání nevadí a nebo je rád kousán domluvit si s ním, že to takhle máte a že je to projev náklonnosti a užít si to. Když nebudeš kousat do krve a do bolesti, jen tak jemně do tlaku v rámci předehry, tak je vzrušujícího skoro pro každého - jsi na internetu, tak googli…
jo a hlavně si důkladně čisti zuby a choď na dentální hygienu, kdyby si to někdy přehnala, tak z kousanců jsou fakt hnusné hnisající rány.
@Divná píše:
Ahoj nevím proč ale občas mám nutkání kousnout do ruky nebo prstu přítele. Nevím proč to tak je asi mi to chutná nebo proto že sem vyrůstala s kočkama a psama a něak sem se to naučila ale je to divné. Nedělám to ze vzteku ani aby ho to bolelo ale občas prostě kousnu a nevím proč. Co mam dělat😂 😂
A co na to říká přítel? Třeba si myslí, že ho chceš samou láskou sežrat ![]()
@Divná píše:
Ahoj nevím proč ale občas mám nutkání kousnout do ruky nebo prstu přítele. Nevím proč to tak je asi mi to chutná nebo proto že sem vyrůstala s kočkama a psama a něak sem se to naučila ale je to divné. Nedělám to ze vzteku ani aby ho to bolelo ale občas prostě kousnu a nevím proč. Co mam dělat😂 😂
Až ti jednou „nechtěně“ za to přijebe jednu po čuni, tak tě to třeba přejde ![]()
@Divná píše:
@Moringa sem dospělá a jen chci radu děkuji za ochotu.
Hele, stačí klofnout nějakýho Mauglího… toho to nepřekvapí ![]()
Upřímně, ty máš starosti (nic ve zlém).
Příteli to vadí? Vždyť o nic nejde…
@Divná píše:
@Moringa sem dospělá a jen chci radu děkuji za ochotu.
Hele, tak když jde jen o tohle, tak o nic nejde. Když nic horšího.
A jestli je přítel s tím v pohodě, tak co.
@Divná píše: …ale občas prostě kousnu a nevím proč. Co mam dělat😂 😂
Jednu rad bych mel:
Nekousat pri oralu.