Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj nevím proč ale občas mám nutkání kousnout do ruky nebo prstu přítele. Nevím proč to tak je asi mi to chutná nebo proto že sem vyrůstala s kočkama a psama a něak sem se to naučila ale je to divné. Nedělám to ze vzteku ani aby ho to bolelo ale občas prostě kousnu a nevím proč. Co mam dělat😂 😂
@Divná píše:
Ahoj nevím proč ale občas mám nutkání kousnout do ruky nebo prstu přítele. Nevím proč to tak je asi mi to chutná nebo proto že sem vyrůstala s kočkama a psama a něak sem se to naučila ale je to divné. Nedělám to ze vzteku ani aby ho to bolelo ale občas prostě kousnu a nevím proč. Co mam dělat😂 😂
Koupila bych si kousátko… ![]()
@Žirafa 69 mam trošku jinou výuku to takovou že nám pošlou úkol na bakaláře a tak a je to dlouhodobější problém 😂
@Žirafa 69 píše:
Vratit se k distancni vyuce. Se brzo nudis.
No jo, jenže co maj s tolika volnym časem pořád dělat? ![]()
@BSE říkám že je to dlouhodobý problém třeba 3 roky a nebojte chodím na brigádu takže se o můj volný čas starat nemusíte sama ho nemám.
@Divná píše:
@BSE říkám že je to dlouhodobý problém třeba 3 roky a nebojte chodím na brigádu takže se o můj volný čas starat nemusíte sama ho nemám.
3 roky? Tak to chce rum ![]()
@Divná píše:
No jéžiš, tak si asi byla v minulém životě pes, no… může bejt rád, že ne kudlanka ![]()
No tak máš trošku fetiš, to se stává.
Případně se mrkni na Freuda a jeho orální stádium psychosexuálního vývoje a zamrznutí v něm.
@Ou
Ano, naprostá pravda. Něco takového také mám a neskutečně mě vzrušuje, když můžu kousat. Jenže už nevím, co s tím. ![]()