Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dani24687 píše:
ráno jsem se dívala na tv a tam pohádka, začínalo to měsíčkem na modré obloze a mě jako 1.napadlo „jizvíková“![]()
teda ja jsem vlezla ![]()
@jizvíková píše:
teda ja jsem vlezla
spíš mi už šibe z emimina ![]()
@dani24687 píše:
spíš mi už šibe z emimina
prosim te, z ceho jako? ![]()
@jizvíková píše:
prosim te, z ceho jako?
nevím, ale z něčeho jo, když si při pohádce vzpomenu na tebe
a to jsme spolu ani nikdy nekomunikovaly ![]()
@dani24687 píše:
nevím, ale z něčeho jo, když si při pohádce vzpomenu na tebea to jsme spolu ani nikdy nekomunikovaly
tak dneska se ti o mne bude zdat ![]()
me obcas honi gladys ![]()
@Anonymní píše:
Já nemyslím vyloženě chodit po ulici zaa ruku, to nepotřebuju. Ale potřebuju, aby alespoň jeden den v týdnu mě obejmul nebo pohladil. Nebo si zalíst spolu pod deku u televize a hladit se po zádech, prostě něco takovýho. Sex máme tak 1×za 14 dní a já prostě cítím, že ho potřebuju častěji a když nenápadně vysílám signály, tak mi řekne, že nemá chuť. Prostě se musím uspokojit sama..
A jsi v tom vztahu šťastná? Jestli ne, tak mu to honem řekni a promluvte si o tom, co by mohlo být jinak, že nepotřebuješ velké projevy lásky, jen občas pocit, že tě má pořád rád… S takovou si za chvíli fakt najdeš někoho, kdo ti ten pocit dá - pak bude mít kluk smůlu, už bude pozdě…
@JLP píše:
A jsi v tom vztahu šťastná? Jestli ne, tak mu to honem řekni a promluvte si o tom, co by mohlo být jinak, že nepotřebuješ velké projevy lásky, jen občas pocit, že tě má pořád rád… S takovou si za chvíli fakt najdeš někoho, kdo ti ten pocit dá - pak bude mít kluk smůlu, už bude pozdě…
presne tak ![]()
@Syringa My máme s manžele taky rádi vzájemnou blízkost
(mně je 30, jemu 33 a jsme spolu nějakých pět let nebo už možná 6, nevím
) ale když na něco koukáme, ráda ho držím za ruku, nebo si mu lehnu na klín, na rameno… když kolem sebe v bytě procházíme, vzájemně se dotkneme, pohladíme… před spaním pusa na dobrou noc a chvíli se tulíme, než se odkulíme aby se nám spalo pohodlně
ráno taky pusa… často manžela políbím na krk když sedí na židli a jdu zrovna kolem a tak. Živočišnost je taky pryč, když jsme spolu začínali, stačilo mi aby se dotkl mé ruky a hned jsem byla celá rozpálená
to samozřejmě pominulo. Ale milujeme se pořád. Možná to má trochu spojitost s tím, že jsme oba docela horké hlavy ![]()
Ano řekal jsem mu to stejně jako vám a on mi na to odpoví, že prej jsem prdlá a že ho nějaký líbání apod. nebaví no. Tak si radši lehne k televizi.
@Syringa píše:
Teď asi záleží jak moc to potřebuješ ty (?). Já bych takový kus ledu vedle sebe snesla jen velmi těžko, možná vůbec. Možná teď budu tvrdá, ale jsi ještě mladá na to, „zahrabávat“ se ve vztahu, který ti už teď nevyhovuje. Na ústupky osobního charakteru je spousta času až budou děti a rodinné starosti.
přesně tak to vidím i já
@JLP píše:
@Syringa
tak to my jsme v našem okolí přírodní úkazNěkde jsem četla nedávno článek, že pro dobrý vztah je důležité toho druhého umět pochválit - potvrzuji!! Neuplyne snad den, abych mu neřekla „už jsem ti dnes řekla, že jsi úplně úžasný?“ a i když jsem mu to už řekla ten den 2×, tak odpověď je vždy „ne“
A to třeba i za to, že přijde domů, převleče se a jde nejdřív ze všeho bez řečí umýt nádobí… Prostě i za maličkosti, ale z doslechu a z okolí vím, že to není samozřejmost… Tak možná je to opravdu univerzální rada, jak zlepšit vztah - tu a tam ho za něco pochválit
asi to vyzaduje dost mohutnou zpetnou vazbu… pet ody na nekoho, s kym si nejsi uplne jista. jak si stojis by bylo trapne az vlezle.
I 81