Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Je mi úplně na zvracení..
Na začátku tohoto roku jsem (19) si na seznamce našla partnera (25), oba jsme se vztahem souhlasili a na seznamce před sebou smazali účty a odinstalovali. Je tomu něco lehce přes měsíc a partner už má seznamku znovu nainstalovanou, aktivní, s jeho polohou (souhlasí s jeho bydlištěm)..
Přišla jsem na to tak že mi dnes ráno odpovídal pouze stroze, což je u něj nezvyk a tak jsem chytla podezření, stáhla seznamku a našla ho tam.
Nevím co dělat, jestli ho konfrontovat nebo ne.. je to opravdu krátký vztah ale já si na něj navykla.. představil mě rodičům, plánujeme na léto docolenou i s našimi přáteli..
Po takovém krátkém čase a uz si za tvymi zády hleda jinou? Co chceš slyšet. Vždyť je to jasné ![]()
@Tichošlápek nevím, kde jsem udělala chybu.. ptala jsem se, jestli jsem třeba něco před rodiči nepokazila.. „nee dobrý“ byla odpověď. ![]()
Má seznamku, protože má pocit, že tam najde nějakou lepší housku na krámě… Šla bych od toho.
@k1b1 píše:
@Tichošlápek nevím, kde jsem udělala chybu.. ptala jsem se, jestli jsem třeba něco před rodiči nepokazila.. „nee dobrý“ byla odpověď.
Proč bys měla neco pokazit? Proste to pro nej asi není ono, takže tě ma jako toho povestneho vrabce v hrsti a na seznamkach hleda holuba. Jsi mladá, proč zůstávat?
@k1b1 píše:
@Tichošlápek nevím, kde jsem udělala chybu.. ptala jsem se, jestli jsem třeba něco před rodiči nepokazila.. „nee dobrý“ byla odpověď.
Jsi hodně mladá ![]()
Ne, nic jsi neudelala špatně. To ze ma zase seznamku neznamena, ze jsi spatne nebo jsi neco udelalla zle, on proste nechce vazny vzrah. Chce koukat po jinych. S tebou to nema co delat.
@k1b1 píše:
No nikde jsi neudělala chybu, chce si nezávazně užívat
horší je, když to samé dělají ženatí ![]()
Ahoj!
Je to bolestivé a nepříjemné, chápu. Jen on není poslední chlap. Podle mě nezachoval se vůbec hezký, pokud se mu nelíbíš, nebo necítí „jiskru“, měl by to ukončit. Ale nechal tebe pokud hledal dále. Hlavně do budoucna, nejsou všichni takové. Jsi hodně mladá, je to zkušenost, I když negativní. Zapomeň na něj, jdi dál.
No, většinou to mají chlapi tak, že chytnou kořist, aby byl někdo na sex, na volné chvíle, na zábavu, ale jeho budoucí choť to nebude. Tu hledá jinde. Bolestivé, ne hlavu postavené, ale dost časté. A to, že tě představil rodičům, to nemusí nic znamenat. Možná si hezká holka, no tak se pochlubil, pak řekne, že jsi odešla, byl rozchod, co už oni můžou, na dovolenou možno pojede s tebou, možná s jinou. Drsná realita, já vím.
@Janushh27 souhlas, dělají to, ale třeba já osobně nepředstavim rodičům holku, pokud nebudu sám jistý že vidím to jako dlouhodobý vztah, vážný, a ne jen tak. To nemá logiku.
@Velkypan právě, proto mi to nedává smysl.. pochopila bych to kdyby mě nepředstavoval rodině, v neděli máme jet k jeho prarodičům na oslavu. ![]()
Hlavně je tohle situace ze dne na den.. včera bylo vše ještě jakž takž v klidu. Taky mě napadá jestli jsem ho už neomrzela.. bydlíme od sebe 10 kilometrů a vídáme se celkem často, párkrát pro mě přijel i do práce, která není zrovna blízko, zhruba 60km.
@k1b1 píše:
Hlavně je tohle situace ze dne na den.. včera bylo vše ještě jakž takž v klidu. Taky mě napadá jestli jsem ho už neomrzela.. bydlíme od sebe 10 kilometrů a vídáme se celkem často, párkrát pro mě přijel i do práce, která není zrovna blízko, zhruba 60km.
Jakoze jsi ho omrzela po par měsících? No i to se stava. Ale v tom případě to proste není partner do života.
@Velkypan píše:
@Janushh27 souhlas, dělají to, ale třeba já osobně nepředstavim rodičům holku, pokud nebudu sám jistý že vidím to jako dlouhodobý vztah, vážný, a ne jen tak. To nemá logiku.
Vždyť můj brácha byl taky takový. Měl nějaké holky i na vojně, zamilované dopisy posílal, ale doma řekl, že kterou přivede představit, to bude jednou jeho žena. No, po 8 letech se rozešli, pak byl z toho špatný. Ale měla jsem jednoho bývalého, který by byl schopen rodičům přestavit v pondělí jednu, v úterý druhou, středu třetí…a že takových je. Tebe chválím, tak by to mělo být.
@k1b1 píše:
@Velkypan právě, proto mi to nedává smysl.. pochopila bych to kdyby mě nepředstavoval rodině, v neděli máme jet k jeho prarodičům na oslavu.
A já ti řeknu pikošku z naší vzdálené rodiny. Moje sestřenka chodila s mužem 15 let (délka vztahu tady není důležitá). On jí po 12 letech trochu,,zapomněl" oznámit, že se oženil. Tak jednu sobotu se oženil, tu další byl na oslavě 60. její maminky. A normálně k nim chodil dál. Po tomhle já už se nedivím ničemu.