Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co digestoř? Kyž jsme začali bydlet v novém bytě zjistili jsme, že se tam digestoří táhne smrad z cigaret asi z nějakého bytu pod námi, ze stupaček…Pořídili jsme záklopku a bylo.
Příspěvek upraven 16.12.12 v 22:28
@pupyk no nevím, holky už tu různé možnosti napsaly, víc mě nenapadá… snad jen teda, že nevětrat vůbec zdravé není… to jako vůbec nevětráš? třeba by pořádné proluftování bytu pomohlo? třeba se vám tam právě něco usazuje tím, že byt nevětráš?
@Helii Ale tak vařím tu už pár let… a najednou během měsíce tohle? ![]()
Kruci, přece nebudeme o hladu ![]()
Zašednutí dělá plyn. Třeba na vaření nebo na topení, ale dělá to taky
A nehorelo nekde pobliz neco? Myslim venku, nejaky vetsi pozar…
@pupyk píše:
@Helii Ale tak vařím tu už pár let… a najednou během měsíce tohle?
Kruci, přece nebudeme o hladu
Tak z plynu je to taková „mastnota“ a lepí se na ni prach
a ne vyloženě černý. Ještě mě napadá, jestlis nějak jednorázově třeba nespálila nějaké jídlo, nebo ti tam fakt mohli načudit sousedi stoupačkou - digestoří, jinak už nevím - záhada zamčenýho pokoje
Tak leda to uklidit a koukat, jestli se to objeví zas nebo ne.
Anebo poslat tu černotu do laboratoře na rozbor
![]()
Nepředělává u vás někdo v baráku? mě tohle nalítalo větrákem do bytu
vařili trubky boco..no děs
jinak digestoř jsme taky museli utemovat, šel k nám smrad z celýho baráku ![]()
Mastnotu tu nemám, spíš fakt šmír.
Požár v okolí žádnej…
A nic jsem nepřipálila ![]()
Nikdo nic tu v domě nekutá…
Teď jsem si uvědomila, že jeden den když jsme se já i manžel vysmrkali do kapesníku, tak to bylo úplně černý! Ale to bylo jen jeden den, jednorázově.
Tak že by se to tu začoudilo během jednoho dne a né během měsíce? ![]()
To by možná nahrávalo té svíčce
Ale kruci, že by se to dostalo až do ložnice? Fakt záhada ![]()
Laboratoř mě taky napadla, tak jsem přišla za manželem se špinavou papírovou utěrkou z okna a říkám, že to dáme na rozbor
tak na mě koukal jak na blázna ![]()
Mám to jakmile napadne sníh. Já to tedy připisuju tomu že ten sníh padá a strhává sebou smog
kterej prostě špiní ![]()
No prostě je to smog
.Jindy to také nemám jen v zimě při padání sněhu a někdy při velkém dlouhodobém dešti
@Kamča.dalmatinka píše:
Mám to jakmile napadne sníh. Já to tedy připisuju tomu že ten sníh padá a strhává sebou smogkterej prostě špiní
No prostě je to smog.Jindy to také nemám jen v zimě při padání sněhu a někdy při velkém dlouhodobém dešti
No já pochopila, že to má zakladatelka zevnitř
![]()
Je to ze svicky, jednou jsem si zapalila svicku v pokoji, jeste kdyz jsem bydlela s rodici, taky cerstve umyta okna a druhy den koukam, ze jsou cerny. Ted jsem si doma taky zapalila svicku (byla takova ozdobna) a druhy den koukam taky cerno vsude a to horela jen pulka
.
Jo to bude tou svíčkou, jestli byla nějaká ozdobná, taky už se mi to stalo.. ![]()
@Křupka1 píše:
Je to ze svicky, jednou jsem si zapalila svicku v pokoji, jeste kdyz jsem bydlela s rodici, taky cerstve umyta okna a druhy den koukam, ze jsou cerny. Ted jsem si doma taky zapalila svicku (byla takova ozdobna) a druhy den koukam taky cerno vsude a to horela jen pulka.
tak to je kauf teda.. ![]()
@saracenka píše:
tak to je kauf teda..
To byl darek a mala chce zapalovat svicky, tak jsem to riskla. No uz je v popelnici