Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle mě dlouhý a prokrvený čípek. Ten jsem u prvního těhu cítila ještě předtím, než jsem měla pozitivní test. Další problém může být suchost, která je způsobená hormonálně, bohužel to bývá i při kojení, takže pak bez lubrikantu ani ránu.
Teď už bude zřejmě hlavička naléhat na čípek, takže to tam vše je asi napjaté, přecitlivělé. Na sex bych se v takovém případě vyprdla, a počkala holt až po šestinedělí, jak se to bude tvářit.
já to mám taky a to nemám před porodem…první je to že když opravdu nechci tak se nentutím páč to mě to fakt bolí a bude to asi tím čípkem…pač mě to pak na něm jakoby tlačí…a příjemné to není…
takže pokud po sexu vyloženě extrémě netoužím tak raději nic…
chudák manžel… ![]()
Ahoj, s přitelkyni stale sexujeme, ale stale jak mam erekci, tak ji to boli nevite proc?
Co jí přesně bolí, penetrace? To není dostatečně vzrušená, musíš se víc snažit
.
Ale jo je, akorat jak už skoro jsem tak ji to začne bolet tak musim trosku brzdit ![]()
No nevím, ale zase to neni pokažde, jak kdy… nekdy je to problem se kni dostat ![]()
Třeba 2 dny zpetně k konci ji to začlo mirne bolet, když to boli ji tak me to taky obcas trosku boli tak netušim kde je problem
A nebo už to taky stačí ne?:)
málo mokra lubrikant či přestat a spokojení jsou oba dva ![]()
@Knedlman píše:
Nevim zda je to dobra vec, nikdy jsem to nepoužival…
Zkus a neptej se
.
Předem se omlouvám za anonym.
, vždy jsem to nějak přežila.Těd už můžu každým dnem porodit a jak se řiká že sex pomáhá tak jsem včera do toho chtěla jít , ale to nešlo šílená bolest a navíc se přítel do mě nemohl ůplně dostat , obou nám přišlo jak kdyby tam něco bylo (on si myslel že hlavička , ale to je určitě blbost).Zkoušely jsme snad všechny polohy , ale při všech to bylo to samé
.
Ale už doopravdy nevím,skoro celé těhu až na nějaké vyjímky mi nebyl příjemný sex
Nevíte co to může být?proč to tak bolí?