Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni potřebuju poradit něco na mě vlezlo a mám zahleněný krk..a nejde to ven..mám mucosolvan ale ten mi moc nepomáhá..mám doma i šumivé tablety ACC long tak nevím někdo z vás jestli je ve 4.měsíci těhotenství můžu?? ![]()
ja myslim, ze muzes - taky jsem ho letos brala a perfektne zabral, volala jsem kvuli tomu doktorce a ta rikala, ze po ukoncenem 12. tydnu uz je to v pohode
Mě v lékárně řekli, že nesmím, tak jsem ten kašel holt musela vydržet..
no ale podle me zkusenosti v lekarne nedoporuci pro sichr nic
je to je super páč to je opravdu něco co vím že mi zabírá a hrozně by mi to pomohlo páč jsem mi to nějak nejde ven a jak mě to dráždí tak jsem se rano pěkně pozvracela akorát
děkuji ![]()
ja se tenkrat uklidnila take touto radou
http://www.porodnice.cz/node/42411
BettyB. píše:
Mě v lékárně řekli, že nesmím, tak jsem ten kašel holt musela vydržet..
taky jsem šlyšela že je lepší vzít si nějaký lek 2-3krát než pak mít infekci několik týdnu že je to daleko nebezpěčnější… ![]()
presne tak, mam s kaslem konkretni zkusenost
pri prvnim tehotenstvi jsem mela desny kasel nekolik tydnu a bala jsem se na to cokoliv vzit, az jsem zacala spinit, protoze mi z toho kasle sesedla placenta, nakonec jsem dostala ATB a vse bylo OK
sama moje doktorka mi pak rekla, ze miminko muze vic ohrozit samotna choroba nez par leku
tak se toho neboj a drzim palce, at jsi brzy fit ![]()
no právě docela mě pichá podbřišek…tak jednu zkusim a uvidim…snad to bude ok… ![]()
Ahojky ![]()
Zkus na kašel jitrocelový sirup. Pokud si nejsi jistá s tím acc, tak si normálně zavolej na pohotovost do nemocnice a oni ti řeknou, jestli ho můžeš
Já jsem taky tak jednou volala.
Přeji ať se brzy uzdravíš ![]()
v letáku je napsáno, že nemůžeš, zkoumala jsem to když jsem byla těhu, taky na mě něco lezlo, takže nějakou šetrnější variantu
Pettule snad u šech léků je v letáku, že se v těhotenství nesmí a přitom se můžou. Oni se tím kryjí.
Fakt stačí zavolat na pohotovost. To je nejednodušší.
u všech to není. Ten jitrocelovej sirup je dobrej a v těhu se může. Mě pomohl
děkuji tak zrovna jitrocelový sirup jsem chtěla a prej mi ho nedoporučujou- v lékárně…
mám spíš než kašel..hleny které mě dráždí…a tím mě to nutí kašlat…jen se potřebuju zbavit těch hlenu…
![]()