Proč mě nechce vzít domů?

Anonymní
28.10.23 21:34

Proč mě nechce vzít domů ?

Ahoj lidi :mavam:
Mám partnera se kterým jsme už téměř více než pul roku.
už jsme něco spolu prožily za tak krátkou dobu když máme volnou chvíli jsme spolu prostě vždy když to jde (nevidíme se denně k vůli mé práci cestuji)
jenže mě začíná docela vrtat hlavou přítel je u nás furt což mi nevadí jsem rád ale já bych i rád byl pozvaný k němu domů. Nikdy jsme se spolu o tomhle nebavily a mam docela s toho vítr.
přítelova mamka ví že spolu chodíme a jsme spolu a já prostě furt nechápu proč neřekne (nejdeme třeba k nám?) nebo kdyby jako aspoň jednou jedinkrát nabídnul prostě jdeme k nám.
ale vždy jsem se dostal maximálně před dveře (a to ještě v noci když jsme dojeli s dovolené)
Chci se zeptat co si o tom myslíte lidi?
proč nechce přítel abych šel k němu domů? (prosím seriózní odpovědi Díííík :) )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80300
28.10.23 21:42
@Anonymní píše:
Ahoj lidi :mavam:
Mám partnera se kterým jsme už téměř více než pul roku.
už jsme něco spolu prožily za tak krátkou dobu když máme volnou chvíli jsme spolu prostě vždy když to jde (nevidíme se denně k vůli mé práci cestuji)
jenže mě začíná docela vrtat hlavou přítel je u nás furt což mi nevadí jsem rád ale já bych i rád byl pozvaný k němu domů. Nikdy jsme se spolu o tomhle nebavily a mam docela s toho vítr.
přítelova mamka ví že spolu chodíme a jsme spolu a já prostě furt nechápu proč neřekne (nejdeme třeba k nám?) nebo kdyby jako aspoň jednou jedinkrát nabídnul prostě jdeme k nám.
ale vždy jsem se dostal maximálně před dveře (a to ještě v noci když jsme dojeli s dovolené)
Chci se zeptat co si o tom myslíte lidi?
proč nechce přítel abych šel k němu domů? (prosím seriózní odpovědi Díííík :) )

a proč ses ho nezeptal? jak my to máme vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
28.10.23 21:57

Seriózní odpovedi ti da jen on. My tu muzeme polemizovat.
Muze mít problém jeho táta (tátové snáší homo orientaci často hůř než mámy, treba má zákaz si svý kluky tahat domů), může být u nich nejaky problém, ktery tvuj pritel nechce, abys zjistil (co já vím, alkoholismus, násilí, bordel,…).
Se ho prostě budeš muset zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27873
28.10.23 22:03

Třeba se za rodiče stydí :nevim: nebo tam mají bordel :nevim: nebo tam má manželku s dětmi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80300
28.10.23 22:05
@tess50 píše:
Promiň, ale podle gramatiky nevím, jestli jsi muž nebo žena? Tak třeba nemají doma dost prostoru? Taky jsem si nebrala nikoho domů :cert:

je to kluk, zřejmě hodně mladý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7832
28.10.23 22:10

Třeba prostě jenom nespěchá, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11990
28.10.23 22:25

Jestli bydlí s rodiči tak třeba mají malý byt kde nemá svůj vlastní pokoj… :nevim: mě takhle nezval. k sobě domů jeden můj bývalý - „bydlel.“ U rodičů ale prakticky přespával buď i mě nebo u kamarádů protože měli sice domek ale malý a byl tam dost bordel…teda ne Bordel jako hnus ale prostě moc věcí na malém prostoru a jeho pokoj byl vlastně skladiště…už s ním doma vpodstate nepocitali(jednou jsem tam přecejen byla) no a podruhé jiný tak ten měl doma manželku v očekávání a asi se potřeboval někde vyskotacit..doma byl asi utrum…🙄 No to jsem se samozřejmě dozvěděla až asi po 2 letech co jsme se rozešli…to jsme se potkali a já že má pěkný tetování (nějaká šifra) a jestli můžu vědět co to znamená a on že datum svatby a narození syna…já fakt? A kolik mu je…no a vyšlo z toho že ho musela jeho paní očekávat v době kdy jsme byli spolu… :roll: no nijak moc sem ho neprozivala tak jsem se vlastně ani nenaštvala 😂 teda moh to možná říct rovnou ze budem jen kamarádi s výhodama..sem mu tenkrát koupila docela drahé dárek k Vánocům…😅 no…co už…no a můj manžel tam zas ma 4 starší sourozence a po té co 2 nejstarší tahali domu kde koho rodiče vyhlásili :přiveďte si až toho koho si budete brát… :lol:

Příspěvek upraven 28.10.23 v 22:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.23 22:29

Třeba mají doma nepořádek nebo má divnou matku. Můj manžel byl můj čtvrtý vážný vztah, ale první chlap, kterého jsem pozvala domů a seznámila s rodiči a to až těsně před svatbou. Ze začátku mi to vyčítal (to když se rodiče přetvařovali a dělali divadlo jak jsou úžasní). Dneska když už se před ním chovají „normálně“ pochopil. Věčné hádky, urážení okolí, narcismus, citové vydírání apod.

• Citovat
  • Upravit
3847
28.10.23 22:43

Asi tají, že je teplej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.23 22:53

Dokud jsem bydlela u rodičů, tak jsem taky nikoho k nám nebrala. Naši jsou v pohodě, ale šlo mi o můj pocit. Bydleli jsme v malém bytě. Sice jsem měla svůj vlastní pokoj, ale prostě jsem okoukala od kamarádů a bývalých, že žijou ve větším a hezčím, tak se mi nechtělo a radsi jsem chodila k nim domů.

Zkus se ho na to zeptat.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
29.10.23 06:09

Zakladem vztahu je komunikace. Rekni mu sve pocity s zeptej se ho primo.

• Citovat
  • Upravit
15291
29.10.23 06:14

S-z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13508
29.10.23 06:22
@karkarka píše:
S-z

Ono i i/y…
Fakt se to blbě čte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
29.10.23 06:35

Proč tě nevezme domu? No protože jeho žena a děti by nebyly nadšené :zed:

• Citovat
  • Upravit
13884
29.10.23 18:26

Neporadím ti, ale prosím tě, pokud jsi muž a máš přítele také muže, tak se na konci sloves v minulém čase píše měkké i (vzali, šli, chodili, nebavili…). Opravdu to velmi tahá za oči a hlavně pak úplně není poznat, jestli jsi muž nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí