Po 19 letech mě nenechá jít, proč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42189
26.3.26 09:32
@JancaS84 píše: Více

A M E N :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.3.26 09:38
@hrdlickaa21614 píše: Více

Kdy a kde jsi k těm dětem přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.3.26 10:00

Možná se to ztratilo v překladu AI, ale kde tam vidíš, že tě nenechá jít? Já tam vidím, že jsi pro něj byla snadno dostupný sex a když ses začala vzdalovat, tak ti něco nasliboval, aby tě měl zase chvilku jistou.
Já vím, že probrat se po 19 letech je kruté, ale on za to opravdu nemůže. Odstřihnout se musíš ty, protože ty jsi ta, které to nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.26 10:02

@arinecka vím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.26 10:03

@staronova nenechá i když jsem to sním skončila pořád zamnou chodí a říká jak spolu budem bydlet a že chce semnou dítě a že on se ještě nerozešel semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.26 10:04

@staronova nevihovuje mi že mi maže med kolem pusy a říká jak tam je sám a jak ona věnci jen psa komu by to vyhovovalo že zadním chodí bývalá. Tak ať je sní a neříká věci co se nestanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.3.26 10:10

Pod „nenechá mě odejít“ si představuju, že ti vyhrožuje nebo tě někde drží zamčenou apod. Ne, že tě nerespektuje. Normálně bych ho poslala víš kam a pokud by nepochopil ani to, tak by mu to vysvětlil kámoš ;)
Ale mám pocit, že pustit ho nechceš spíš ty, což je po 19letech pochopitelné. Asi pořád doufáš, že konečně začne konat. Nemyslím si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.26 10:54

@staronova je to těžký čelních 19let jsem doufala že jednou budem spolu kdy si to vydupal že budem tají BEJVALOU připadám si jako de… Vyhovovalo mi že přišel a hned odešel a když začal dělat sprasky myslela jsem že mu na tom záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
26.3.26 11:08

Jasný, 19 let je dlouhá doba, investovala jsi do toho hodně energie a hodně snů. ale zároveň už ho asi dobře znáš a z tvého krátkého popisu to nevypadá na spolehlivého a čestného muže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.3.26 11:21

Kolik těch dětí plánuješ a s kolika otci? Jestli ti můžu něco doporučit, už neměl děti žádné
Sama jsi dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.26 11:54

@Vada ja jsem dítě mám 3deti s jedním otcem. V životě jsem měla smůlu na chlapi a že člověk věří že má snad taky šanci na to nebýt sám. Kolik jich máš ty a víš jak je vůbec těžký starat se když ti neplatí výživné a vyžít s 3000na měsíc zřejmě ani netušíš co je to za dřinu. člověk sem něco napíše jen aby věděl názor jiných jestli se já pletu a už z těch nelakomich chlapů není paranoidní a hned schazovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.26 11:55

@Vada já už žádné děti nechci stačí mi co mám on mluví o dítěti já už mám víc než jsem chtěla ale nelituji ničeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35518
26.3.26 12:07

Tak průměrně inteligentnímu člověku by stačilo max 2-3 roky pochopit, že to nemá smysl. Tobě nestačilo ani 19 let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42189
26.3.26 13:12

Promiň, ale píšeš jak děcko ve třetí třídě. I to by ale asi udělalo míň pravopisných chyb. A čekat na někoho 19 let, to už je úplně mimo můj vesmír. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
26.3.26 13:21

A ty děcka máš s ním? Nebo kdy jsi měla čas si je ještě někde pořizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová