Chování doktora: Líbila jsem se mu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lalina800
24.3.26 16:34

Chování doktora

Ahoj, chtěla bych znát váš názor na jednu situaci z nemocnice, protože si nejsem jistá, jestli si to jen nepřibarvuju.

Když mě přijímal doktor, ptal se mě, jestli studuju nebo pracuju, to bylo ok ale pak se zeptal jestli jsem ostýchavá, což jsem napřed nechápala no a na to mi řek že by mě prohlédl, i když mi přišlo, že to nebylo úplně potřeba, protože mě vyšetřil jiný doktor ( šla jsem tam s močákem) takže jsem se tvářila jakože ne, bylo by mi to trapné, jednak to nebylo potřeba a hlavně to byl prostě mladý doktor 26 let, který SŠ mi fakt libil. Zajímavé je, že u ostatních žen, co byly se mnou na pokoji, se na takové věci neptal a ani je nechtěl vyšetřovat.

Pak ještě přišel na pokoj kvůli papírům, ale koukal se na mě mezi dveřmi, což mi přišlo zvláštní.

Měla jsem z toho pocit, že se mu možná líbím, jsme od sebe asi 4 roky. Našla jsem si ho pak na Instagramu a poslala žádost, ale nepotvrdil. Nepotvrdil ani kamarádku, které ho pro mě chtěla začít sledovat protože má soukromý profil.

Jak to na vás působí? Myslíte, že jsem si to jen nějak zidealizovala, nebo to jeho chování nebylo úplně normální? I když jsem to řekla holkám na pokoji nebo rodině, tak jim to přišlo taky jako kdybych se mu líbila. 😃 nebo jsem prostě naivka, nevím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33129
24.3.26 16:43
@Lalina800 píše: Více

Těžko říct, jestli bylo vyšetření potřeba ví nejlépe on sám. Že ho ale hned začneš nahánět na soc sítích je trapas teda. To musíš hned posílat žádost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.3.26 16:50

Tak ak to bolo trapne tak ho asi nepotrebujes sledovat a ak sa ti to pacilo tak si mu mala hned povedat ze si prajes pokracovat nie?

Dnes sa tu fakt zase urodila obrovska zbierka prejavov inteligencie nezneho pohlavia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27550
24.3.26 16:57

Už zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalina800
24.3.26 17:03

@arinecka on sám potom řekl že potřeba není 😀 takže jsem to nepochopila. Nemyslím si, že poslat žádost je trapné.

• Citovat
  • Upravit
Lalina800
24.3.26 17:05

@ka2ka píšu tu poprvé

• Citovat
  • Upravit
75907
24.3.26 17:10

je to trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalina800
24.3.26 17:17

@stinga jak pro koho. Lepsi litovat něčeho co jsem udělala nez neudelala 😀

• Citovat
  • Upravit
45
24.3.26 17:25

Ignoruje tvou žádost, tak už asi není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 17:29

Jako mladá holka jsem viděla zájem skoro ve všem, tak tě trochu chápu. Ale tady bych to spíš viděla na hezké chování mladého nevyhořelého doktora.
Ale ta žádost, to je opravdu trapas.

• Citovat
  • Upravit
16139
24.3.26 17:30

Nemyslíš, jo? Jako že není trapné sledovat profily svých doktorů a posílat žádosti? 8o :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
24.3.26 17:31

Takze se te doktor zeptá, jestli chces vyšetření navic, pak na tebe koukne mezi dverma a ty z toho vyvodíš, ze se mu líbíš a jeste ho stalkujes na ig? :mrgreen: To docela trapne je teda :lol: docela bych se divila, kdyby tu žádost přijal, doktorum jsou pacientky po tehle stránce většinou uplne ukradené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15558
24.3.26 17:32

Za mě, je to celkem naivní a vlezlé chování z tvé strany…
Myslíš, že zrovna on, čeká na takovou nějakou holku, která se mu bude vtírat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 17:37

Kvůli takové banalitě tady zakládáš diskuzi? Doktoři jsou taky „jenom chlapi“, a pokud se jim žena, nebo pacientka líbí, tak to někdy dají najevo. Ale to jsou normální, běžné věci mezi muži a ženami. Ani nevím, kolikrát se mi stalo, že mi doktor naznačil, že se mu líbím, třeba gynekolog se na mě při odchodu usmál, a mrknul na mě, nebo další mi řekl, že „příští rande“ si dáme tehdy a tehdy, a usmíval se, nebo další se mě ptal, kde přesně mám tu moji provozovnu, a chtěl to detailně upřesnit, nebo chtěl, abych mu ukázala nohy, a tak bych mohla pokračovat. Beru to jako neškodný flirt mezi mužem, a ženou. Tak to chodí odjakživa. Pokud to nepřekročí jisté meze, tak není co řešit. Ale ty máš potřebu takovou prkotinu oznámit úplně všem, a ještě ho uháníš na sítích? To je docela hard core.

• Citovat
  • Upravit
98
24.3.26 17:40

„… Našla jsem si ho pak na Instagramu a poslala žádost, ale nepotvrdil. Nepotvrdil ani kamarádku, které ho pro mě chtěla začít sledovat protože má soukromý profil…“

Jeste bych zaukolovala mamku a treba segru pokud mas, na Facebooku, to by bylo, abyste ho nakonec neuhnaly! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová