Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeje ja náhodou na myho chirurga vzpomínám rada, nebyl to žádný prvoplánový hezoun, tuctový chlap čtyřicátník a ja doma zanedbávaná třicítka, ale hned poznal, ze po bolestivém vyšetření a prohmatáni výronu v koleni nejsem imunní vůči dotekům na stehnu, které jsem měla zdravé. A prý jestli nevadí další kontrola před koncem ordinační doby, nemá mě kam vmáčknout a na to se ozvala sestřička, že už tam odpoledne na ty kontroly není, odchází ve čtyři kvůli družině. Mne se to samozřejmě hodilo kvůli pracovní době
![]()
Sranda byla, že tam se mnou celou dobu stál těsně vedle ex, ale to byl takový dřevák, že ten si jednak vůbec ničeho nevšiml a možná kdyby mě místo stehna hladil ve tříslech, že by mu nedošlo ani to…
@Lalina800 píše: Více
Stejní jako třeba pediatři. Furt jsou to jen chlapi
Ale jsem zvědavá, co napíše kolegyně ![]()
Hmm, tak teda alespoň za mě, jsou daleko víc namachrovanější než ti ostatní. No zkrátka o sobě moc dobře vědí, že jsou to profíci vzhledem k náročnosti jejich oboru. ![]()
Ale to je jen můj názor. Jinak je to asi všechno o lidech…
Každopádně, já jsem nikdy o žádného nijak zvlášť nestála. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Mám kamaráda neurochirurga a (pouze z doslechu podotýkám) vím o čem mluvíš ![]()
už tě přešly ty šílené bolesti a neustálé čurání po 3 minutách? tak to jsem ráda, když už máš náladu na chlapy ![]()
@stinga píše: Více
Ale tu ona měla přece už hned při tom příjmu…
![]()
@Černá Madonna píše: Více
a má ji pořád, a v jiné diskusi brečí, jak má šílené bolesti a stavy
Chirurgové jsou povětšinou kuevníci. Za mě to nejsou doktoři ale jen řezníci. Nezajímá je pacient ale jen co uřezat nebo přeříznout
Čest výjimkám
Nechapu, jak muze zenske vzrusovat profese… vztah nemas s povolanim, ale s chlapem s chybami, se vsim vsudy, lekar muze byt debil, hajzl, sobec, psychopat, stejne jak muz v jinem povolani… navic medicina ty sebelibezne typy a psychopaty pritahuje o neco vic, podobne jak pravo, nebo mocenska povolani.
Lekarina je tezke zamestnani a pokud je ve statni nemocnici, prescasy, zodpovednost, deb*ilni vedeni, formace, administrace… nevim, co ty zenske na tom bilem plasti furt vidi. ![]()
@My Melody píše: Více
Pravda A ještě dodám, že v sálové zelené vypadají líp
A u některých i ta rouška na obličeji není ke škodě ![]()