Chování doktora: Líbila jsem se mu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17733
25.3.26 17:09
@zmrzlik píše: Více

Vid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
25.3.26 17:10
@Anonymní píše: Více

Tak i takoví jsou. Pravda, není jich moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
25.3.26 17:12
@Černá Madonna píše: Více
:mrgreen: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
25.3.26 17:14
@stinga píše: Více

To musel byt borec, že byla hned v cajku, bez ATB. :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
25.3.26 17:23

To už se asi nedozvíme, jestli zakladatelka měla úspěch a klofla pana x :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
25.3.26 17:32

Na mne to působí tak, že dle tvého popisu mě balilo asi 80% lékařů, se kterými jsem kdy přišla do kontaktu a to včetně některých lékařek… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
25.3.26 17:34
@Velryba černá píše: Více

Však dneska už se nic netají :mrgreen: A ještě si můžeš vybrat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
25.3.26 17:38
@zmrzlik píše: Více

Nějak nepociťuji potřebu vyměňovat si vaginální mikroflóru s celým špitálem a přilehlým okolím! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3310
25.3.26 17:40
@Velryba černá píše: Více
:D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
25.3.26 18:13

Líbil se vám, tak jste si přála, aby to bylo z jeho strany stejné. Žádost nepřijal, tudíž odpověď je jasná. A já se tedy taky přikláním k tomu, že to s tou žádostí byl trapas. A tahat do toho ještě kámošku byl trapas ještě větší. Kolik vám je? 15? Protože u kohokoliv staršího to je opravdu mimo mísu… Je to doktor. Má všechny vaše údaje. Kdybyste se mu fakt líbila, už by si to zařídil, to se nebojte… Časem zjistíte, že úsměv, dobrá nálada a trošku laškování ze strany muže neznamená hned zájem. Velmi často se jen snaží odlehčit atmosféru, protože třeba působíte napjatě a nervózně… Ušetříte si dost trapasů, když budete brát v úvahu jenom jasné signály zájmu. Třeba to, že si vás přidá na sítě, někam vás pozve, nebo vám poví, že se mu líbíte. Všechno ostatní, kde si musíte domýšlet, nechte být. Protože když to tam musíte hledat a přemýšlet, zda to něco znamenalo, nebo ne, tak to tam většinou není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.26 18:23
@andiedvorakova píše: Více

Ty jsi AI nebo si na ní jen hraješ? 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
15732
25.3.26 18:53
@Anonymní píše: Více
:lol:
Tak to nejsi zdaleka jediná, na kterou to dělá úplně stejný dojem… :mrgreen: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15732
25.3.26 19:42
@My Melody píše: Více
:lol:
Njn, asi právě zrovna kouzlo toho lékařského ohozu, včetně líbivého a inteligentního muže v něm. :P
Ale vsadím se, že kdyby ho někde potkali v civilním oblečení a nevěděli by, že je to zrovna doktor, tak už by je ani přes ten jeho vzhled, hned na první dobrou, až tak neoslnil. Jako právě zrovna v tom zdravotnickém zařízení. :lol:
Jinými slovy, uniforma, ještě navíc na pěkném chlapovi, dělá zkrátka divy… :P :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17733
26.3.26 11:05
@Černá Madonna píše: Více
:D No vis, nelibi se mi zadna uniforma a nejvic se mi nelibi vojenska, ta symbolizuje, co nemam rada - hierarchii, poslusnost blbum… ja myslim, ze uniforma zesklibuje i hezkeho chlapa, hezky chlap nema mit co uniformu! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.26 12:00
@My Melody píše: Více

No vidíš a já to mám naopak a kdybys viděla mýho bráchu ve slavnostní hasičské uniformě, tak by ti tekla slina po bradě, jak mu to sluší. Ne nadarmo si naši kámoši dělají z něj srandičky, že když v uniformě vleze do místnosti, kde jsou víc než tři ženský, tak rázem stoupne vlhkost v místnosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová