Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lalina800 píše: Více
Mohla, ale trochu jinak, než trapnou žádostí na instáči. Kolik myslíš, že těch žádostí dostane?
Na druhou stranu, kdyby zájem měl, tak by tě mezi všemi těmi žádostmi nepřehlédl.
@Anonymní píše: Více
A jak jinak? No to klidně může mít hodně žádostí ale co s tím mám jako dělat? 😃
U těch obletovaných se vždycky vyplatilo nebýt součástí fanklubu a být svá. Jak, na to už si musíš přijít sama, tady nevíme, co je na tobě zajímavého.
no tak ses měla nechat prohlédnout
nejdřív děláš ofuky a pak nevíš, jakým způsobem by jsi stalkovala
To si děláš..?
Jako fakt? Kristepane, to je teda trapas, tu žádost zruš… vždyť je to taaaak mimo
Hele já myslím, že to nemusíš zase až tak prožívat ![]()
Mě podobně sbalil manžel. Nejdřív si mě přidal do přátel, pak mi napsal. Jen s tím rozdílem, že to nebyl můj doktor a měli jsme společného známého.
Je ja si pamatuju, ze jako mlada a bezdětná jsem mela třikrát románek s doktorem. Paradoxně každý z jiného odvětví - chirurg, který mi léčil koleno, gynekolog a zubař. Ted jako stará raketa mam aspoň na co vzpomínat ![]()
Ještě, že tenkrát nebyly sociální sítě, snad jen Xchat.cz začínal, tam jsem si našla vzdy kluka, když jsem byla svobodná a bez vztahu ![]()
@stinga píše: Více
@Černá Madonna píše: Více
Jj chirurg byl/je prasák, tomu to koukalo z očí, s gynekologem to časem vyplynulo ze situace a mladého zubaře jsem svedla já ![]()
@Anonymní píše: Více
@Černá Madonna píše: Více
Někteří i trochu vic
Aspoň u nás byl jeden. ![]()
@Alice180 moc dekuju