Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jako že by nějaký muž byl něčí milenkou? Nebo proč ten mužský rod? ![]()
Ano, sem. Ale zadaní sme oba. Jak to dopadlo ještě nevím, pořád to trvá. Očekávání jsme si vyjasnili i pravidla a ty dodržujeme.
Pokud byl zadaný jen on tak bych si toho „vztahu“ nikdy nešla.
V minulosti bohužel vícekrát. Nejsem na to pyšná, ale už to nezměním. Vždy to byla akorát ztráta času, jen soustavné krmení lží z jejich strany, jak je jejich žena hrozná, sex absolutní nula a jak jsou spolu už jen kvůli dětem. Realita samozřejmě vždy naprostý opak, jen se panáčci nudili a pálilo je dobré bydlo.
A co jsem od toho očekávala? No, já vždycky byla koza zaláskovaná, takže ![]()
@Neboj píše: Více
Aha, no tak to většinou bývá, a prostě jsi mela jenom růžové brýle protože jsi byla jak jsi psala”zalaskovana”
Btw mám podobnou zkušenost asi 7 let zpátky, nikde se o tom nezmiňuju protože to by bylo moralistů..
A proč by je do toho vztahu nikdy nesla pokud by byl zadany jenom on?
Lidi si vždycky něco najdou, obzvlášť na diskuzních fórech.
Ale upřímně, ať hodí kamenem, kdo sto procent ze svého života žil a žije v naprosté morální čistotě. Čímž neříkám, že není dobře o ni usilovat, to rozhodně ano. Dneska už bych na to neměla žaludek, nejen kvůli cizí ženě, které bych tímto ublížila, ale především nechci ubližovat sama sobě.
@Neboj píše: Více
Na druhou stranu si říkám, i špatná zkusenost dobrá. Kvůli tomuhle víš, že už to nikdy neuděláš. Určitě ti to něco dalo, nějaký ponaučení. Každopádně ty ženě nejvíce ublíží ten chlap, on za to vše nese tu největší zodpovědnost. Pochybuju že ty jsi ho oslovila první a že jsi ho balila.
Opravila bych si měkké i na tvrdé y ve dvou slovech v zadání, pokud očekáváš, že ti budou psát milenky - ženy.
Takhle mohou přispívat pouze submisívní pánové převlékající se do dámského a dělající „milenku“ ženatým pánům a to nevím, zda byl původní záměr… ![]()
Ahoj, byly jste někdy milenky ženatého chlapa? Jak to dopadlo? Co jste od toho očekávaly?
Příspěvek upraven 22.03.26 v 11:47