Byly jste někdy milenky ženatého chlapa? Jak to dopadlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15217
24.3.26 12:02
@Josef_t píše: Více

U mě kdysi byla možnost c) nechuť být ve vážném vztahu, ale zase jsem nechtěla být upne sama bez sexu a ten můj ženáč tehdy splňoval moje představy a potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 12:11
@Anna766 píše: Více

No a pak je ještě mnoho případů, kdy se chlap rozhodl pro milenku. Protože mu to fakt doma dlouhodobě nefungovalo a toto byl jen spouštěč toho, aby sebral koule na to, odejít.
Vím že tady moralisté spustí tu ohranou písničku, že nejdřív se má rozvést a pak hledat někoho jiného. Holt, život není černobílý a většinou ty manželství opravdu končí na tom, že jeden nebo druhý si někoho najde a odejde.
V tom případě se z milenky stává ta jednička a z manželky ta dvojka. Když už tady házíme těmi čísly.
Byla jsem i podváděná manželka a rozhodně jsem se v tom jako jednička necítila.

• Citovat
  • Upravit
13923
24.3.26 12:56
@Alušáček píše: Více

Takže nějaká verze převozníka? :nevim:

Přiznávám bez mučení, že myšlenkové pochody některých žen jsou pro mě záhadou.

Třeba představa, že někoho převychovají, zformují k obrazu svému. Možná je to i u těch co čekají až se ten jejich ženáč konečně rozvede.

Ještě méně pochopitelné. Teď si budu „užívat“, je jedno jestli jsou milenkami, kamarádkami s výhodami. A pak se někde objeví nějaký úplně „normální“ chlap vhodný pro vážnou známost a já úplně změním přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
24.3.26 13:12
@Anonymní píše: Více

Myslím, že se v jedné věci pleteš. Drtivá většina chlapů se nikdy nedostane do situace, že by vztah s milenkou nechali přejít do nějaké fáze, a pak řešili otázku, jestli manželka nebo milenka. NIKDY si tu otázku takto nepoloží.

Mohou už být vnitřně rozhodnuti odejít nebo jsou hodně ve vztahu nespokojení. Pak už cíleně hledají novou partnerku a snaží se vybudovat nový vztah. Jako u každého chození, ne vždy to musí vyjít na první pokus, ale oni už jsou stejně rozhodnutí vztah ukončit.

Nebo má nějaký románek z nudy, pro zvýšení sebevědomý nebo se prostě nechá sbalit a přeroste mu to přes hlavu. V tomto případě spíš mít malý harém tj. zkusí v nějaké formě udržet oba vztahy. Toto je myslím případ těch mnohaletých čekatelek než se rozvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
24.3.26 13:38

@Josef_t Přesně, zpestření…v manželství je to po letech nuda, sex o ničem, ženská nechce nic podnikat tak prostě chlap hledá povyražení jinde. Nutně se nemusí rozvádět. Sám bych rád poznal nějakou podnikavou…moje kamarádka, se kterou jsme chodili léta na čundry se dostává do věku, kdy shání primárně inseminátora a začíná řešit děti tak hádám, že společné chvíle plné zábavy a užívání si života brzy skončí tak budu nucen jít a hledat dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.26 13:43
@Justin Case píše: Více

Proč zoufalá? Prostě se to tak seběhlo.

• Citovat
  • Upravit
4451
24.3.26 13:52
@xB.H píše: Více

tak na cundru hlavne pozor na vystrik do tmy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
24.3.26 14:02
@Fukitol píše: Více

Všechno není jenom o stříkání :-) Někdo s kámoškou cestuje, někdo souloží, někdo vymetá akce a někdo všechno dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.3.26 14:06

Společný život se neplanuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
24.3.26 14:09
@xB.H píše: Více

Přesně, člověk se má alespoň s kým hádat, když už doma nejde ani to. Není nad to, vjet si pořádně do vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.3.26 14:10
@Anna766 píše: Více

Pořád dochází k nepochopeni… Pokud ten zadány hraje fér hru, ony nečekají nějaké rozhodnutí… To pořád jsme u těch mileneckých vztahu, kde dochází k oblbovani, slibům… Tam to pak konci blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
24.3.26 14:12
@Venetia píše: Více

Ale, vnímáš to svou optikou, vlastním nastavením, ono fakt stačí, když se jeden bláznivě zamiluje a všechno jde mnohdy do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.3.26 14:12
@Anonymní píše: Více

Presne… Já vůbec nechápu, jak to takhle někdo může brát a cítit
Jedine v případě, že ta manželka opravdu nic netuší… Ake ani tak mi na tom nepřijde nic jednickoveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.3.26 14:14
@Velryba černá píše: Více

No vždyť to píšu, pak už se v tom jeden trápí a spěje to ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
24.3.26 14:15

Já taky některé pochody nechápu… To je normální, každý jsme unikát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...