Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Já souhlasím s Ven i s tebou
Obě možnosti se stávají. Nic není nemožné. Holt život není černobílý
A když se zamilují oba, to je teprve situace ![]()
Neočekávala jsem nic jiného než dobrý prcání, dárečky a rozmazlování, bohužel se zamiloval, tak jsem byla nucena to ukončit
@Venetia píše: Více
Samozřejmě, ale může se to stát i v případě, kdy nikdo nic neslibuje. Nejsme stroje.
Tak se mnou si teda hádky nikdo moc neužije a to ani doma, ani nikde jinde ![]()
Pokud jsou ve vztahu vic než dva lidi a někomu se lže ( jedno jedli manželce, milence, připadně oběma ) není to nikdy fér hra.
Tak to samozřejmě a taky stává.. Nicmene ne každý pak začne očekávat, že se něco bude měnit pokud se jednalo ferove a nebyl oblbovan nereálnými sliby nebo chování milence nenaznacovalo společnou budoucnost
@Anna766 píše: Více
Mela jsem na mysli nastavení milenecke ho vztahu… Jak to mají doma ví jen oni dva
Každý ne, někdo opravdu odejde, když cítí, že už tu situaci nezvládá.
Holt to vidím jinýma očima. Nějak mi prijde zvláštní hledat kousek férovosti někde, kde se vztah zakládá na podvodu.
Ja to takhle mela s kolegou z práce, oba jsme byli zadaní a oběma nám chyběl doma sex, tak jsme si pravidelně vyhověli po téhle stránce, rada na to vzpomínám…, pak nás osud každého zavál do jiného pracoviště, ač ve stejném velkém městě.
vídáme se max jednou ročně na srazu bývalých kolegů a jiskra i po letech tam pořád je, takže on si půjčí byt a zaskotačíme si jak za mlada..hlavně si užijeme naše společné oblíbené praktiky, které nám ani jednomu protějšek doma neposkytuje…