Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1010 píše: Více
Já vlastně nevím.
Ráda bych někoho na sex, na zábavu, na trávení volných chvil… Nechci s mužem žít, vařit mu, prát, prostě dělat full servis. Lepší by byl nezadaný, ale aby nechtěl víc. Nechci muže s malými dětmi, aby po mně nechtěl trávit čas i s nimi. Například Vánoce chci trávit se svou dcerou, jejím přítelem a s našima. Pokud by s námi byl i můj přítel/milenec tak super. Pokun ne, nevadí. Nechci je ale trávit někde jinde a bez své rodiny. Takže by mi nevadilo, kdyby teoretický partner/milenec byl zase se svou rodinou.
Důležité je, abychom si rozuměli, přitahovali se, byla tam určitá blízkost… Takže vlastně kdybych někoho takového potkala…
Jsem ročník 79.
Kontakt na mě nemá určitě. Pravděpodobně ji občas podráždí vlastní intuice.
Kdyby ale chudák tušila, co všechno vím já. ![]()
@Anonymní píše: Více
Mileneckem vztahy jsou různé, každý je jiný
Tam, kde jedna strana chce více a něco měnit, to je jen na chvíli
@Alušáček píše: Více
Taky jsem mela podobnou vizi, ale dopadlo to jinak
Místní vědma Josef tvrdí, že se na to vždy přijde ![]()
Já si to nemyslím
@Prelesta píše: Více
Chápu. Hledáš / necháváš volný průběh / kašleš to zcela.
@Venetia píše: Více
Já vím. Už jsme to tu spolu řešili. Já si to taky myslím, ale melu ne z osobní zkušenosti, ale asi z toho jedna paní povídala, nebo vlastně nevím
.
Jsem stejný ročník a pokud bych byla sama, tak bych do toho možná šla.. Za předpokladu, že si dohodneme jasny pravidla.
Která pravidla jsou pro tebe v tuto chvíli rozhodující?
@Anonymní píše: Více
Tohle mě se zase nelíbí.. Když už vztah s ženatým, tak by měla milenka znát svoje místo, ne dávat nějaká ultimáta a rozvrátit manželství..
To je, ale zase na to zadaném, ze si e neurci hned na začátku… Tzv. oblbovaci a takové opravdu nebrat
Přesně tohle mě baví, ty různé náhledy na totožnou situaci. Být sama, nešla bych do toho. Ty to máš naopak, zkrátka obohacující.
Ještě doplnění. Od rodiny bych ho odvádět nechtěla. Jednak z výše uvedených důvodů a potom, nevěřila bych mu, že mě nebude podvádět taky…