Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Hezké přirovnání.
Tady se z těch chlapů dělají nesvéprávní tvorové, kteří chudáci za nic nemůžou. Ta hrozná milenka ho odvedla… „On nic on muzikant“… ![]()
@Prelesta píše: Více
Mne ty všemožné stereotypní úvahy, které se v těchto diskusích objevují, zkrátka baví.
Třeba jako i ta představa věčně načančané milenky, která mu dělá představení v prádle a hlavně má neustále dobrou a všepodporující náladu. ![]()
@Anonymní píše: Více
Kdysi ano docela dlouho, očekávala jsem od toho jen si užít hezké chvíle bez jiných starostí. Dopadlo to tak, ze jsem po čase potkala někoho lepšího a neženatého.
@Velryba černá píše: Více
Jo, máš taky pravdu. Ten můj příspěvek byl jen námět k další diskuzi.
Každopádně. Jsem ročník 77 a já bych do toho dnes nešla. Do ženatého. Vy teď, tady,
s dnešními zkušenostmi ano?
Primárně nese ve vztahu odpovědnost ten, který zahnul. Ne milenka nebo milenec co se nabízí. Je to v povaze.
@1010 píše: Více
A když jsem odešla já od manžela, tak znamená, že mě ten milenec odtáhl? A já jsem nesvéprávná a vlastně za to nemůžu?
My jsme se asi odtáhli oba zároveň. Jen nám to trvalo dýl, než lehce odrostly děti. Počkali jsme 4 roky a pak jsme se odtáhli od rodin vzájemně. A vlastně za to ani jeden z nás nemůže, oba jsme byli odtaženi. ![]()
A mimochodem, jsem ročník 76 ![]()
@Anonymní píše: Více
Stačí zadaný nebo musí být ženatý?
Ano a zatím nevím
@1010 píše: Více
Nevím, ale pokusím se ti takto odpovědět i na tvou předchozí otázku - já jsem ráda, když vůbec vylezu z domu alespoň přijatelně čistá. A jestli se s někým hádám, tak právě s ním, doma už to nemá smysl.
![]()
A konfrontovala vás někdy ta žena, manželka? Našla si vás, kontakt, foun.
Si pamatuju, jak do bývalé práce přišla žena od kolegy, že má její partner vztah s kolegyní
a dostala se až k šéfovi
. Výsledek si už nepamatuju.
@izabe píše: Více
To málokoho uspokojuje a vydrží to jen krátce
@izabe píše: Více
Nemusí se nutně zamilovat, ale nejen sex lidem chybí… Můžou si kompenzovat i jiné potřeby
@884135 píše: Více
Stačí, že to je někdo jiný, nemusí být nutně lepší