Byly jste někdy milenky ženatého chlapa? Jak to dopadlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
931
22.3.26 13:46
@izabe píše: Více

Málokdy se odehrává i ten „jen sex“. Byť samozřejmě chápu, proč by tomu manželky chtěly věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
22.3.26 15:23

Pokud by milenka byla jen na sex, pak ho zákonitě musí dělat lépe než manželka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 15:29
@884135 píše: Více

A už jsi takovou někdy mel?

• Citovat
  • Upravit
3034
22.3.26 15:30

Jen úvaha a snaha dobrat se motivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 16:07

Ano, byla. Po měsíci jsem mu řekla, že to takhle nepůjde a musí si vybrat, že nebudu nikoho podvádět. Jsme spolu bezmála 15 let. Na to, abych někomu dělala matraci několik let a nechala se balamutit, jak jednou budeme spolu, bych neměla náturu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.26 16:10

Ano, byla. Jako mlada a blba, naivni, verila jsem tomu, ze ten snatek byl predcasny, byli moc mladi, bylo to takove to, ze rodice to cekali, deti jeste nemeli. Vlastne to asi byla do velke miry pravda, i to, ze se do me zamiloval. Ale stejne nesebral silu odejit, rodice jim staveli barak na vsi kde obe rodiny bydlely, byli takova uz velka rodina a musel by se ostre postavit i proti sve rodine. Manzelka zacala tusit ze je citove jinde, a podle poprve sehrala tehotenstvi s potrat, dodnes jsem o tom presvedcena. Po tom se k ni vratil a otehotnela uz opravdu. Cas jsem tenkrat asi uplne ani neztratila, bylo mi 19, tak v tomhle smeru se nic nestalo. Ale emocne me cely ten vztah ponicil slusne, a ty sramy na povesti jsem si mohla usetrit taky, v zasade jsem se pak s dosavadnim okruhem lidi uplne musela prestat stykat, protoze to behem vztahu prasklo a koukali na me hodne skrz prsty. Nikdy uz bych do neceho takoveho nesla. Pokud neni nekdo doma stastny a chce stesti hledat jinde, at se rozvede a pak si muzeme rict.

• Citovat
  • Upravit
3034
22.3.26 16:17
@Anonymní píše: Více

Hele, máš i ženský, které si rády tu a tam zaskotačí a pak ho použitého vrátí domů manželce na večeři a k vypraným ponožkám. Každá milenka nechce chlapa klofnout. Vybere si jen rozinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
22.3.26 17:10

Byla jsem a po letech na mě přepsal garsonku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 17:44
@Klopotkova píše: Více
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :D :D :D
  • Citovat
  • Upravit
151
22.3.26 20:03

Mam kolegyni co mi pripominala Samanthu ze Sexu ve meste. Manzelka mu dala najist, vyprala a vyzehlila obleceni a kolegyne uz jen slizala smetanu:D nikdy nechtela aby ji chlap daval vic nez sex a pozornost, aby ji neco sliboval nebo lhal jak mu to doma neklape a uz vubec nechtela aby se rozvadel:D ale uzasne to umela rozdelovat, sex a city. Rikala ze kdyby prala priposrany trenky tak uz to nebude mit kouzlo. A neco na tom je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 20:20
@884135 píše: Více

Taková nejsem. My jsme se zamilovali a nechtěli jsme se skrývat.

• Citovat
  • Upravit
3034
22.3.26 20:28
@Vanilkovavila píše: Více

To víš, milenka je vždy načančná, voňavá, vede hezké řečičky, náruživá a občas pánovi v prádelku predvede jízdu, na jakou už okoukaná a unavená manželka nemá. K tomu vzrušivá příchuť zakázaného ovoce. Tomu chlapi těžko odolají. A když ještě slyší, jak jsou úžasní, zatímco Mařena po pozdějším návratu od milenky ho :cert: seřvala, že zase zapomněl koupit brambory k večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.26 20:34

Ano, měla. A byla jsem také vdaná. Ale on s manželkou v té době opravdu už roky nespal. Vím to i od ní. Původně jsme si chtěli jen doplnit to, co nám doma chybělo, s tím, že dokud děti neodrostou, nebudeme nic bourat.
Oba jsme chtěli ty manželství držet kvůli dětem a spolu se stýkat jen pro radost.
Ale nešlo to. U mě to prasklo skoro hned, on to manželce řekl po roce a půl, ale ona řekla, že to stejně tušila od začátku, co jsme spolu byli. Po 3 letech to pak oznámil i dětem a rozvedl se. Mně to trvalo 4 roky, než jsem to doma vyřešila. Teď už jsme spolu.
Vidíš, že ty zkušenosti má každý jiné a z toho si asi žádný relevantní vzoreček nevytvoříš.

• Citovat
  • Upravit
10150
23.3.26 05:28
@Anonymní píše: Více

Vy co tady píšete tento životní příběh, jste tedy odvedli manžela nějaké ženě. To mi přijde srovnatelné s tím nechat se balamutit a dělat matraci, co se týče viny a špatného svědomí :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
23.3.26 06:18
@1010 píše: Více

Mně tohle přijde trošku legrační, promiň. Odvedla manžela. To je jako kdyby ukradla před obchodem psa a zcela proti jeho vůli si jej přivlastnila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová