Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izabe píše: Více
Málokdy se odehrává i ten „jen sex“. Byť samozřejmě chápu, proč by tomu manželky chtěly věřit.
Pokud by milenka byla jen na sex, pak ho zákonitě musí dělat lépe než manželka.
Ano, byla. Po měsíci jsem mu řekla, že to takhle nepůjde a musí si vybrat, že nebudu nikoho podvádět. Jsme spolu bezmála 15 let. Na to, abych někomu dělala matraci několik let a nechala se balamutit, jak jednou budeme spolu, bych neměla náturu.
Ano, byla. Jako mlada a blba, naivni, verila jsem tomu, ze ten snatek byl predcasny, byli moc mladi, bylo to takove to, ze rodice to cekali, deti jeste nemeli. Vlastne to asi byla do velke miry pravda, i to, ze se do me zamiloval. Ale stejne nesebral silu odejit, rodice jim staveli barak na vsi kde obe rodiny bydlely, byli takova uz velka rodina a musel by se ostre postavit i proti sve rodine. Manzelka zacala tusit ze je citove jinde, a podle poprve sehrala tehotenstvi s potrat, dodnes jsem o tom presvedcena. Po tom se k ni vratil a otehotnela uz opravdu. Cas jsem tenkrat asi uplne ani neztratila, bylo mi 19, tak v tomhle smeru se nic nestalo. Ale emocne me cely ten vztah ponicil slusne, a ty sramy na povesti jsem si mohla usetrit taky, v zasade jsem se pak s dosavadnim okruhem lidi uplne musela prestat stykat, protoze to behem vztahu prasklo a koukali na me hodne skrz prsty. Nikdy uz bych do neceho takoveho nesla. Pokud neni nekdo doma stastny a chce stesti hledat jinde, at se rozvede a pak si muzeme rict.
@Anonymní píše: Více
Hele, máš i ženský, které si rády tu a tam zaskotačí a pak ho použitého vrátí domů manželce na večeři a k vypraným ponožkám. Každá milenka nechce chlapa klofnout. Vybere si jen rozinky.
Mam kolegyni co mi pripominala Samanthu ze Sexu ve meste. Manzelka mu dala najist, vyprala a vyzehlila obleceni a kolegyne uz jen slizala smetanu:D nikdy nechtela aby ji chlap daval vic nez sex a pozornost, aby ji neco sliboval nebo lhal jak mu to doma neklape a uz vubec nechtela aby se rozvadel:D ale uzasne to umela rozdelovat, sex a city. Rikala ze kdyby prala priposrany trenky tak uz to nebude mit kouzlo. A neco na tom je
@884135 píše: Více
Taková nejsem. My jsme se zamilovali a nechtěli jsme se skrývat.
@Vanilkovavila píše: Více
To víš, milenka je vždy načančná, voňavá, vede hezké řečičky, náruživá a občas pánovi v prádelku predvede jízdu, na jakou už okoukaná a unavená manželka nemá. K tomu vzrušivá příchuť zakázaného ovoce. Tomu chlapi těžko odolají. A když ještě slyší, jak jsou úžasní, zatímco Mařena po pozdějším návratu od milenky ho
seřvala, že zase zapomněl koupit brambory k večeři.
Ano, měla. A byla jsem také vdaná. Ale on s manželkou v té době opravdu už roky nespal. Vím to i od ní. Původně jsme si chtěli jen doplnit to, co nám doma chybělo, s tím, že dokud děti neodrostou, nebudeme nic bourat.
Oba jsme chtěli ty manželství držet kvůli dětem a spolu se stýkat jen pro radost.
Ale nešlo to. U mě to prasklo skoro hned, on to manželce řekl po roce a půl, ale ona řekla, že to stejně tušila od začátku, co jsme spolu byli. Po 3 letech to pak oznámil i dětem a rozvedl se. Mně to trvalo 4 roky, než jsem to doma vyřešila. Teď už jsme spolu.
Vidíš, že ty zkušenosti má každý jiné a z toho si asi žádný relevantní vzoreček nevytvoříš.
@Anonymní píše: Více
Vy co tady píšete tento životní příběh, jste tedy odvedli manžela nějaké ženě. To mi přijde srovnatelné s tím nechat se balamutit a dělat matraci, co se týče viny a špatného svědomí
.
@1010 píše: Více
Mně tohle přijde trošku legrační, promiň. Odvedla manžela. To je jako kdyby ukradla před obchodem psa a zcela proti jeho vůli si jej přivlastnila. ![]()