Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebyla a ani to neplánuju.
Ale pobavila mě otázka, “co jste od toho očekávaly?”
Co by měly milenky od toho očekávat krom sexu a že na to manželky přijdou?
![]()
@free333 píše: Více
No a jaké i/y tam má být v takovém případě? Je to v daný moment ještě chlap anebo je dočasně „ženou“? Zajímavá otázka pro filology!
![]()
@Anonymní píše: Více
Jaký je v tom pro tebe rozdíl
. Zadaní oba a zadaný jeden.
Příspěvek upraven 22.03.26 v 12:44
Byla jsem dvakrát. Ten první chtěl po velmi krátkém čase svou ženu kvůli mně opustit, vykopnout ji z baráku (jak to měli majetkově ošetřené, netuším) a nastěhovat si tam mě. Ukončila jsem to. Dost dlouho mě pak ještě pronásledoval.
Podruhé se ten chlap rozhodl po půl roce, že se chce rozvést a být se mnou. To udělal, všechen majetek své první ženě nechal a odešel se mnou do jiné části republiky do podnájmu. Už jsme spolu dvacet let, máme skoro dospělé děti.
@1010 píše: Více
Ten, který oficiálního partnera nemá, bývá v pořádném deficitu, poněvadž v době, kdy zadaný tráví čas s polovičkou, je ten druhý zkrátka sám.
@Velryba černá píše: Více
To taky a hlavně je tam nebezpečí že může ten singl začít chtít víc, může to říct manželce, protože nemá téměř co ztratit.
Když jsou zadani oba a domluví se čistě na mileneckém vztahu, tak jsou si oba rovni. Je tam menší riziko.
Což ale plyne z toho, o čem jsem psala já. U toho osamoceného frustrace naroste celkem snadno a pak může začít blbnout.
Mimochodem, co přesně je čistě milenecký vztah?
Ano a pár let to vypadalo celkem dobře. Žili jsme spolu, byli šťastní. Pak mi udělal totéž co své ženě. Zase mě podvedl a odešel ode mě. On je ale ten typ co se nikdy nezmění. Je to 6 let co je pryč a už má asi třetí ženskou. Já si našla manžela a máme syna. Nic nám nechybí. Jsem nakonec ráda že to tak dopadlo. Já jsem to vyhrála.
@Velryba černá píše: Více
To ne no. Myslím, že ikdyby oba milenci měli každý svůj vztah, tak porad tam je riziko, že se jeden do toho druhého zamiluje.
Já si myslela že tam
omlouvám se
Mám určitě chybu v i, jdu to okamžitě opravit