Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začala jsem si vztah s klukem scházeli jsme se 19 let z několika mezerami převážně jen na sex. Přestěhovala jsem se do paneláku kde bydlela jeho máma chodil za mnou dva roky. Když jsem si skoro našla jiného přítele začal jak objevit se přijít že jste vztah mám si děti přes dva roky jsme spolu pouze spali chodili občas ven dvakrát mě přespal. Začali jsme spolu bydlet první hadce se vrátil k bývalé. Tvrdými že se ona z bytu odstěhovala který byl společní do bytu po její rodiče. Začal prý tady v tom bytě bydlet on ona si odstěhovala věci ale vím že tam přespává kdy chodí venčit psa vím že tam byla jsem tam zazvonit byla na druhé straně dveří. Zavolala na mě policii operní díl kamarádka viděla jak v parku venčí jeho psa nechce vůbec dělat videohovory když jde domů běžci zprávy říkám mu že o tom vím že tam ona je tvrdí mi že ne a že miluje do mě až za sebou ještě nerozesel.vim to že sedí jedním zadkem na dvou židlích. Omlouvám se za překlepy děkuji ale tuto situaci nedokážu pochopit dítě říkal mi že si mě vezme a tak a teď zapírá bývalou přítelkyni. Ničím něčím protože ví že jsem na něj čekala 19 let
Prohnala jsem to AI
![]()
Přepis a oprava textu
Začala jsem vztah s klukem, se kterým jsem se s několika pauzami scházela 19 let, převážně jen kvůli sexu. Přestěhovala jsem se do paneláku, kde bydlela jeho máma, a on za mnou dva roky docházel. Když jsem si skoro našla jiného přítele, začal se u mě objevovat a tvrdit, že chce vztah a děti. Přes dva roky jsme spolu jen spali, občas zašli ven a dvakrát u mě přespal.
Když jsme spolu začali bydlet, hned při první hádce se vrátil k bývalé. Tvrdil mi, že se ona z jejich společného bytu odstěhovala do bytu po svých rodičích a že v tom původním bytě teď bydlí on sám. Prý si odstěhovala věci, ale já vím, že tam přespává, když chodí venčit psa. Byla jsem tam i zazvonit a vím, že byla hned za dveřmi.
Zavolala na mě policii. Moje kamarádka ji navíc viděla v parku, jak venčí jeho psa. On odmítá dělat videohovory, když jde domů, a maže si zprávy. Říkám mu, že vím, že tam ona je, ale on to popírá. Tvrdí, že mě miluje a že se s ní už rozešel. Vím ale, že sedí jednou zadkem na dvou židlích.
Omlouvám se za překlepy, ale tuhle situaci nedokážu pochopit. Říkal mi, že si mě vezme a podobně, a teď zapírá existenci bývalé přítelkyně. Ničí mě to, protože ví, že jsem na něj čekala 19 let.
Jeho rada:
REAL TALK: Pár postřehů k situaci • Gaslighting: To, co popisuješ (popírání reality, i když máš důkazy), je klasická manipulace. Snaží se tě přesvědčit, že jsi blázen, aby si udržel pohodlí obou vztahů. • 19 let vs. Realita: Pokud vás pojil 19 let hlavně sex a on se vrátil k bývalé hned po první hádce ve společném bydlení, ukazuje to, že základy vašeho vztahu jsou velmi křehké. • Dvě židle: Sama to vidíš správně. On nechce přijít o tvou oddanost (těch 19 let čekání je pro něj obrovské ego-potvrzení), ale zároveň není připraven opustit svůj předchozí život.
Jestli na nikoho lepšího nemáš, tak zůstaň radši sama. S tímhle tě štěstí nečeká.
@enyf mám 3male děti není to že bych neměla ale kdo do toho pujde
@arinecka mám pro něj slabost a už to trvá 19let a skoro 3roky jsme spolu byli skoro denně dva měsíce jsme spolu teď bydleli jak si mě vezme atd pak se sebral a odešel po hadce teď tam chodí ta jeho bývalá že prý si odnáší věci ale dovnitř mě nepustí i když tam prý není. Miluji ho už tolik let.
@Obeli děkuji za opravu textu namlouvala jsem to jsem pořád v jednom kole dekuji
@hrdlickaa21614 píše: Více
aha, tak v tom pripade na nej dal cekej
@enyf píše: Více
Třeba dalších devatenáct let… ![]()
Zakladatelko, kolik ti je, proboha?
@hrdlickaa21614 píše: Více
Sice nechápu proč máš slabost pro někoho takového, ale víš jak se to říká, komu není rady, tomu není pomoci ![]()
Tak když ho miluješ tak není to řešit. Čekej dalších 20 let třeba. On tě nemiluje a nechce. Má tě jen zahackovanou když nemá zrovna do čeho lepšího píchnout protože ví, že na něj jak blbka čekáš.