Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj
Holky prosím o radu, už nevim jak dál
Skoro vždycky když peču dort, hlavně cheesecake ale i u ostatních, tak se mi ve středu propadne krém.
Snažím se péct při nízké teplotě a s vodou na plechu pod dortem díky čemu mi vždycky krásně naběhne. Po zkontrolování jestli je hotov (nevyndavam z trouby!) ho ještě v té troubě nechám aby neutrpěl šok ale i přesto, když nechám troubu jen mírně pootevřenou, krém na dortu mi do 3 minut ve středu propadne.
Příspěvek upraven 21.04.20 v 18:39
No… nepovažuju se za nějakou odbornici, ale občas něco upeču. Není třeba problém v tom, že většinou se krémy připravují zvlášť a s korpusem se nepečou?
@KaZeAd píše:
No… nepovažuju se za nějakou odbornici, ale občas něco upeču. Není třeba problém v tom, že většinou se krémy připravují zvlášť a s korpusem se nepečou?
Ale cheesecake jsi asi ještě nepekla, co? ![]()
Nevim, mne se to asi jeste nikdy nestalo. Delam cheesecake podle Apetitu, resp. podle jednoho komentare pod receptem… je to Karkulka. Ale priznavam, ze se uplne vzdycky receptu nedrzim, nekdy mam vic tvarohu, nekdy vic syra, nedavam esenci, ale klidne tam davam kuru i stavu z citronu…cukru davam mene, podle masi chuti… a ani ho nedelam vzdycky stejne… asi to nebude v receptu, spis mozna v zachazeni s dortem ![]()
Ahoj, dělám tento (hledej cheesecake brydova), výborný a daří se.
@Ady112 Zkus taky projet recepty na cheesecake a diskuze k tomu , věřím, že se inspiruješ a třeba nejdeš i odpověď. Ať se daří ![]()