Proč nechce UM v 6 měsících?

131
28.5.15 11:05

Proč nechce UM v 6.měsících?

Zdravím, malá byla teď 22.5. v pátek na prvním očkování hexy v 6 měs. Víkend OK, ale od pondělí bojkotuje přes den mlíko. Předtím pila 180ml, a pila krásně od pondělka vypije 180ml jen ráno, dopoledne vypije cca jen 50ml pak dáme oběd normalni jídlo, to spapá, odpoledne mlíko ale zase max 50ml a večer když není unavená moc tak dá někdy 150ml, včera mi dala na noc ale asi jen 40ml. Pak se vzteká, brečí jen co se k ní s flaškou přiblížím.:( do teď byla uplne v pohodě… Myslíte ze to muze být po tom očkování a že to přejde, příp ze zubů? Nebo mohlo jí to mlíčko přestat chutnat a mám zkusit změnit…?
Nebo se připravit na to, že mlíčko už chtít nebude přes a mám najet normálně na mlíko, svacina, obed, svacina, mliko. Není to brzo? Ale pokaždé ji nutit do mlíčka se mi taky moc nechce :(
Děkuji moc za rady! I když je kazde dite individualni treba bude mit nekdo podobnou zkusenost…
Začínám být zoufalá a doufám ze to je jen období a přejde to… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
28.5.15 11:15

Může to být po očkování dočasná nevrlost.. Zuby si nemyslím, když synovi rostly zuby, mléko byla ideální strava..
Určitě mohlo přestat chutnat. Syn měl od narození Nutrilon a kolem toho půl roku ho začal bojkotovat, tak jsme najeli na Sunar a pohoda.
Jinak v 6. měsících už můžeš normálně dávat oběd a odpolední nebo dopolední sváču - nějaké ovoce. Nebála bych se ani pomalinku najet večer na kaši.. My začali s příkrmama po 4. měsíci, takže v půl roce už jel oběd a odpolední sváču, a postupně i tu kaši večer:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
28.5.15 11:28

Můj syn taky od půl roku odmítal UM, jeste asi mesic ho pil aspon v noci a pak uz vubec. Kravske mleko jsem mu nedavala, jedl rano 200g bileho jogurtu, vecer mlecnou kasi a pres den obcas treba mlecnou ryzi nebo neco jineho mlecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.5.15 12:11

Mam stejny problem, syn 7mesicu, prestal pit UM nejdrive prez den s ted uz uplne :( jen vidi flasku a rve. Doktorka mi rekla ze to muze byt jen docasne, rostou mu zrovna zoubky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.5.15 13:25

Mne mala v pul roce ani tolik mlika nevypila. Nenut ji ho. Sice se doporucuje urcite mnozstvi, ale nutit ji ho nemuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
28.5.15 13:29

Mám o něco staršího chlapečka a ten ho odmítal od 6. týdnů. Stálo mě to nervů že ani neumím napsat kolik. Dostával ho jen ve spaní, jinak to nešlo. Málo přibíral. Pokud ti dřív pila a ted ne, neházej flintu do žita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.22 19:35

S mlickem mame taky problem dnes maly 6 měsíců, přes den vypije maximálně 100ml a to ještě jak kdy 🤦‍♀️ V noci to samé. Na doporučení dr. Jelikož maly málo přibírá jsme vyměnili sunar na nutrilon a to je ještě horší 🤦‍♀️ Už nevím co mu dávat … no noc ji kaši tu ještě celkem sní ale zbytek dne 🤦‍♀️ Jogurt jsem zkoušela ten nechce … mate nějakou radu?🥺 je to moje první mimco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová