Proč nekoupit Gesslein F6

15532
25.4.12 20:03

Proč nekoupit Gesslein F6

Ahoj, ve zkratce nastíním svou situaci: mám skoro 6m holčičku a x-lander. Kočár jsem kupovala jako trojkombinaci, nový, teď si za to rvu vlasy. První problém: Jakmile jedem po cestách v parku (jezdíme denně), malá v něm kodrcá, až nadskakuje, no prostě jak to bývá u kočárků bez odpružení :zed: Vzhledem k tomu, že jí brzy bude korbička těsná, bude muset do sporťáku. A to je druhý problém: Vůbec si nedokážu představit, že bych ji měla ve sporťáku směrem od sebe a neviděla na ni. (jinou variantu kočár nenabízí).

Gesslein F6 jsem viděla naživo na veletrhu a moc se mi líbí - odpruženej, prostornej, do lehu, otočnej sporťák, výměnný kola - pevný nafukovací a menší aretovací, dokonce přehazovací rukojeť. Prostě samá pozitiva :) No a co teď - prodat trojkombinaci a koupit jen Gesslein jako sporťák? Nemůžu si pomoct, pokaždý, když vyjedu ven, jsem nakrknutá, že drncáme. Prostě jsem se zamilovala a chci ho :mrgreen: No a jelikož mě muž zatluče do země, jestli s nim přijdu, tak mi prosím napište, proč ho koupit nemám ;)
(uvítám rady tipu: vrže, nepruží, nebrzdí, neberou ho na reklamaci, apod.)

Díky za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Gesslein F6?

Přidejte zkušenost s Gesslein F6
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
25.4.12 20:07

Myslím, že nejseš ani první ani poslední, kdo prodá nevyhovující kočár a koupí lepší ;)
A když bude muž kecat, tak mu ukaž tohle: https://www.emimino.cz/…ocarky-2446/
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.4.12 20:18

Mam gesslein f6 a nevrze, pruzi, brzdi, perfektni vyrizeni reklamace. Meli jsme problem s lankem u brzdy,nekdy se stane,kdyz se zapomene brzda do stredni polohy a s kocarkem se jede…opravili nam to behem dopoledne a zadny problem. Kocarek nam bude slouzit i pro druhe mimi,pokud bude holcicka,koupime jen holcici potah. Mame jej v plne vybave a naprosto bych nemenila. Pouzivame pouze otocne .male kolecka,projedou jakykoliv teren,i v lese jsme jezdili. Jedine co bych mozna vytkla jsou kratsi pasy u sezeni. Maly v zime v roce a pul narvany v zimni bunde se tezko zapinal. Jinak bych si taky nedovedla predstavit nevidet na maleho,takze vyhoda prehazovani rukojete ci korby ci sezeni. Takze ja nepomuzu,ja mam jen chvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
25.4.12 20:21

Tak ohledně nadskakování si u geslleninu nepomůžeš :lol: drncá jak blázen neboť nemá nafukovací kolečka, nicméěn pro nás to není problém neb malý se to líbí, jiank v tomto věku bych koupila už jen sporťák neb vložná taška co do trojkombinace je pro vás už zbytečná podle mě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
25.4.12 20:22

Tvůj nově vysněný kočár nemám,ale měla jsem X landra. Koupila jsem ho jen kvůli hluboké verzi,bohužel musela jsem celý a byla jsme mooooooc ráda,že jsem ho pak rychle a draze prodala :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
25.4.12 20:28

Takze, ani jedno z toho co chces abysme ti napsali F6 nedela :-) Je skvelej.. Akorat vubec nevyuzivam prehazovaci rukojet - kdyz tam jsou ty otocny kolecka a prehodim rukojet, tak se s tim neda jet.. Ty otocny proste musi byt vepredu (aspon ja s tim jet neumim, kdyz jsou vzadu) Takze prehazuju celou korbicku, ale ani to neni problem,i kdyz tammala sedi (a uz ji je rok a pul. Staci zabrzdit kocarek a jde to celkem lehce)

Spis bych se zamyslela jak hodne ho jeste vyuzijes. Ja ho hodne trvale pouzivala do asi 8 mesicu, pak jsme koupili golfky a od te doby jezdim spis s nima - uprimne Gesslein je takovej spis tank.. Takze ted ho mame na vyjizdky do terenu a tak. Do mesta jezdim s Cybexem Callisto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
25.4.12 20:33

@loka řekla bych, že už nafukovací kolečka má :think: nebo jsem byla zaslepená a paní na veletrhu vnímala jen jedním uchem, to je taky možný :lol: no mně jde hlavně o to odpružení koleček, bez toho je to fakt vopruz :( ach jo, co já dělat máááám :mrgreen:
a určitě bych koupila jen sporťák… vložnou tašku bych případně dokoupila pro druhé mimčo - ale to má ještě čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
25.4.12 20:34

Holky jen mě napadá jestli neporadíte…začlo mi to velký kolečko který je na pevno ( nepřehazovací) z ničeho nic dělat takovej rytmickej zvuk jako když by se tam o něco dřelo…ale dělá to jen při jízdě dopředu, pozadu ne :pocitac: je to docela protivný poslouchat zkus furt dokola a nepodařilo se nám prostě zjistit co to dělá..neměla jste to některá taky prosím? Nenapadá vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
25.4.12 20:35

Nafukovaci kolecka nema. Ale neprijde mi ze by nejak drncal. (samozrejme to neperuje jako takovyty peraky) Odpruzenej je a kdyz pak budes pouzivat sportak, tak uz neni potreba aby to houpalo… Musis to hlavne mit prepnute na to mekci perovani :-) (jsou tam 2 moznosti - peruje, neperuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
25.4.12 20:35
@jabarka píše:
@loka řekla bych, že už nafukovací kolečka má :think: nebo jsem byla zaslepená a paní na veletrhu vnímala jen jedním uchem, to je taky možný :lol: no mně jde hlavně o to odpružení koleček, bez toho je to fakt vopruz :( ach jo, co já dělat máááám :mrgreen:
a určitě bych koupila jen sporťák… vložnou tašku bych případně dokoupila pro druhé mimčo - ale to má ještě čas ;)

Tak kolečkaa nevím se přiznám jestli mají nově :nevim: já mám takový pevný. Ale doporučuju nekupuj si tašku ke kočárku tu přebalovací :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
25.4.12 20:36

Já teda když nedám terénní kolečka a jedu s ním po lesní nebo polní cestě, tak taky drncá fest :-) S terénníma kolama je to fakt tank a městská po městě absolutně v pohodě. I tu polní cestu projedou, ale prostě drncá dost :-) Rukojeť jsem přehazovala jednou, než mi došlo, že se zavěšenou taškou nic moc, tak radši přehazuju korbu, hlavně z prudkýho kopce, to se jí nelíbí být hlavičkou dolů, ale je to teprve malý ležící miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
25.4.12 20:37

jsem s F6 spokojená, je vymakaný, ale jestli chceš podtrhnout negativa, takže: u starších modelů praskaly v jednom slabém místě podvozky, ale to by mělo u nových modelů být už vyřešené, mají už pozměněnou konstrukci. Prodejci tvrdí, že látky jsou UV stabilní, nejsou, vyšisujou hrozně, i když jsme to stříkali tím jejich magic sprejem a nikdy nenechali zmoknout, je kočár o odstín světlejší, což by tak nevadilo, ale samozřejmě je světlejší boudička a třeba vložná taška, která se používá jen chvíli má originál barvu, u druhého děcka to pak extra vynikne, ten rozdíl mezi boudou a taškou. Jestli chceš měnit kočár jen kvůli pružení, tak to F6 není zrovna nejpruživější kočár na trhu, sice se dá pružení nastavit na měkko, ale stejně z něho nebude nikdy houpavý kočár. Hlavně u sporťáku a většího dítěte už tak houpání a pružení neřešíš, jako u nemluvněte. No nevím jestli jsem pomohla či ne, přeju snadné rozhodování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
@Majdula83 píše: …
Spis bych se zamyslela jak hodne ho jeste vyuzijes. Ja ho hodne trvale pouzivala do asi 8 mesicu, pak jsme koupili golfky a od te doby jezdim spis s nima - uprimne Gesslein je takovej spis tank.. Takze ted ho mame na vyjizdky do terenu a tak. Do mesta jezdim s Cybexem Callisto…

o tom jsem taky přemýšlela, jeslti to má ještě cenu… když já ten svuj kočár už skoro nenávidim, jsem strašná, no :oops: a bydlíme hned vedle velikýho parku, chodíme tam denně, s golfkama si tam asi tolik nezajezdim :think: Asi založim diskuzi Jak si tisknout peníze na obměny kočárků… Ale díky za tip na golfky, mrknu na ně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142

Kolečka jsou na výběr - buď plastová nebo nafukovací, jak je libo, stačí zadat při objednávce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
25.4.12 20:42
@ugluk píše:
Kolečka jsou na výběr - buď plastová nebo nafukovací, jak je libo, stačí zadat při objednávce ;)

Aha, tak my kupovali v 2010 a to na vyber nebylo, takze novinka asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí